Reiki bij dieren

Puur natuur

Dieren zijn heel gevoelig voor energie. Ze staan dichter bij de natuur dan wij mensen. Dieren staan open voor alle indrukken en reageren daarom direct. Het leuke aan Reiki bij dieren is, zodra een dier Reiki heeft ervaren, zal het zelf aangeven wanneer- en waar Reiki nodig is.

 

Dieren komen vaak ook vanuit hunzelf naar me toe, dat was eerst even wennen zo in de stroom van alledag. Ze draaien hun lichaam precies zo, dat de Reiki energie kan stromen waar het stromen mag. Ik stel mezelf daar dan voor open en het dier laat het toe. Het is een hele mooie wisselwerking. Zo mooi hoe dit werkt! 

 

Reiki bij Honden: honden weten precies wat Reiki is. Ze gaan precies zo liggen of staan dat je handen vanzelf naar de juiste plek gaan. Hebben ze genoeg energie ontvangen, dan staan ze op en lopen ze weg. Ze bedanken op hun eigen manier; zo mooi om te ervaren. Ook geef ik Reiki op afstand. Ik stem mezelf dan op jouw hond, of ander huisdier af en na de behandeling ontvang je een uitgebreid verslag van de Reiki behandeling, Energetische Healing.

 

Reiki bij Paarden: als Reiki direct op het lichaam van een dier te sterk is, bijvoorbeeld bij paarden, kan Reiki op afstand van het fysieke lichaam gegeven worden. Dat voel ik direct. De Reiki energie stroomt dan via het aura veld naar de chakra's en vitale organen van het paard. Het dier geeft zelf de juist passende afstand- bereikbaarheid aan. Bij paarden kan ik ook op afstand een Reiki behandeling geven. Ik stem mezelf dan af op het afgesproken tijdstip en leg de belangrijke- opvallende punten vast in een verslag.

Reiki stroomt waar nodig

Reiki stroomt waar nodig is. Zo kan het zijn dat er meerdere disbalansen aanwezig zijn waardoor een opvolging is gewenst. Hiervoor heb ik een Reiki-dier-pakket prijs samengesteld. Reiki spreekt het zelf-held vermogen aan, ondersteund in herstel op de verschillende niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel: ja ook bij een dier) en is geen vervanging van een dierenarts.