Intake gesprek

Kerntherapie, werken met de Biotensor

Uitgebreide Intake door middel van Kerntherapie (werken met de Biotensor). Tijdens een uitgebreide intake bespreken we jouw hulpvraag, de achtergrond van de hulpvraag, de invloed in het hier en nu en kijk ik met je mee wat er speelt er op welk niveau. Om dieper in te zoomen op je hulpvraag maak ik gebruik van de Biotensor. Zo test ik uit op welk niveau wat speelt en wat er als eerste doorgang nodig heeft. De verschillende niveaus zijn: Fysiek, Emotioneel, Mentaal, Spiritueel, anderszins. Wat er is uitgetest wordt teruggekoppeld naar het hier en nu en er volgt een behandelplan > ingang om aan de slag te gaan.

 

Ingang is: jouw hulpvraag. Dit kan van alles zijn. Een bepaalde klacht, een bepaald probleem, iets wat je bezig houdt en waar je zelf je vinger niet op kunt leggen, maar ook zet ik de Biotensor in bij het vormgeven van jullie kinderwens (zeker wanneer de zwangerschap uitblijft zonder fysiek aanwijsbare redenen), de hulpvraag binnen het gezin, of waar je zelf aan wilt werken. Tijdens de intake en het uittesten van je hulpvraag voel je al van alles in bewustzijn verschuiven en verruimen. Daarom is het werken met energie zo fijn!

 

Wil je kennismaken met wat de Biotensor jouw laat zien? Maak dan een "Uittest-Inzicht" afspraak op afstand voor euro 65,00.

Hiervoor heb ik jouw volledige naam/namen en geboortedatum nodig. Je ontvangt het uitgeteste inclusief tips om aan de slag te gaan in een uitgebreide PDF in je mailbox. Indien gewenst, kunnen we dit telefonisch nabespreken. 

Maak een afspraak

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.