Intake gesprek

Kerntherapie, werken met de Biotensor

 

Tijdens een uitgebreide intake bespreken we jouw hulpvraag, de achtergrond van de hulpvraag en de invloed in het hier en nu. Ik kijk met je mee wat er speelt op welk niveau en waar als eerste doorgang nodig is. 

 

Om dieper in te zoomen op je hulpvraag kan ik gebruik maken van de Biotensor. Met de Biotensor test ik uit of je hinder hebt van bepaalde angsten/oerangsten, welke basisbehoeften aandacht nodig hebben, hoe het met jouw emotionele en mentale welzijn is gestemd. Ook kan ik uittesten wanneer een bepaalde imprint is ontstaan.

 

Intake op Locatie

Een Intake zet direct beweging in gang. Tijdens de intake en het uittesten van je hulpvraag voel je al van alles verschuiven en verruimen binnen je bewustzijn. Dat gaat geheel vanzelf door de veilige bedding die ik geef en het Energetisch veld wat er voor jouw staat. Daarom is het werken met energie zo fijn!

 

Het is aan te raden om een Intake op locatie te combineren met een 1ste behandeling, zodat we direct aan de slag kunnen gaan om de juiste en benodigde verdere doorgang aan een proces te geven.

 

Intake op Afstand

Dat kan ook! Hiervoor heb ik jouw volledige namen en geboortedatum nodig.

  • Je ontvangt een vragenformulier
  • Ik ga aan de slag met de Biotensor om jouw hulpvraag in zijn geheel uit te testen.

Je ontvangt een samenvatting van het uitgeteste inclusief advies behandelplan in je mailbox, zodat je kunt kijken of je klaar bent om aan de slag te gaan. We kunnen dit telefonisch nabespreken. 


Maak een afspraak

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.