Regressie- en Reïncarnatie therapie

Incarneren, Incarnatie fasen, Incarnatie therapie

Lees hier meer: Incarneren van de ziel.

Innerlijk Kind

Je Innerlijk Kind is dat deel van jezelf wat je in je meedraagt. Het kind dat jij ooit was, het kind dat jij nog bent, het kind zoals het zich voordeed, het kind zoals het wil worden gehoord en gezien. Het blijde, onbevangen, spelende en vreugdevolle kind, welke een bron van vitaliteit en kracht kent, maar ook het bange, gekwetste, teleurgestelde en onzekere kind, welke ons belemmerd in het dagelijks leven. Je kunt jezelf en jou innerlijk kind helen, stap voor stap, zodat je weer in je eigen kracht komt te staan.

Naar de Kern van een bepaald probleem

Door middel van Innerlijk Kindwerk kunnen we terug naar de kern van een bepaald probleem. We volgen de taal van je lichaam en komen uit dat stukje van jezelf uit wat aandacht nodig heeft. Jou lichaam weet alles; je kunt er niet om heen. Met behulp van de Biotensor kan ik testen of jij hinder hebt van bepaalde oerangsten, beperkende gedachten/overtuigingen, emoties die verwerkt mogen worden en welke onvervulde basisbehoeften aandacht vragen. Hier gaan we uitgebreid mee aan de slag, zodat jij jezelf kunt helen en de delen van jezelf die je naar de achtergrond hebt geschoven weer welkom mag heetten.

Bevrijdend

Innerlijk Kindwerk werkt bevrijdend en zet je in je eigen kracht. Je zult jezelf weer 1 voelen met wie je diep van binnen bent en “Oja”- momenten tegenkomen. "Oja"-momenten zoals: Nu snap ik waarom en hoe dit zijn uitwerking heeft in het dagelijks leven. Zo mooi om te zien hoe een sessie een enorme doorgang geeft en je bewustzijn verruimd in de weken die volgen.

 

Ook verstrikkingen binnen een relatie, de invloed van een familiesysteem, de doorwerking van een vorig leven, of impact van een collectief veld wordt helder en zichtbaar. Je kunt de invloed voelen en herkennen met een terugkoppeling naar het hier en nu in jouw helder dagbewustzijn.

 

Innerlijk Kindwerk zorgt voor bewustwording, heling, persoonlijke- en spirituele groei. Je haalt delen van jezelf terug die zijn blijven hangen in de tijd of in een bepaalde situatie, je maakt opnieuw kennis met het kind in jezelf en geeft gehoor aan delen in jouw onderbewustzijn die aandacht vragen. Innerlijk Kindwerk is een hele mooie stap om weer 1 te worden met jezelf en je weg vanuit liefde en vertrouwen te vervolgen. Kom thuis bij jezelf op alle lagen en verruim je bewustzijn.


Laat je Innerlijk kind weer spelen,

zodat jij kunt stralen!