Regressie- en Reïncarnatie therapie

Incarneren, Incarnatie fasen, Incarnatie therapie

In de loop van je leven maak je van alles mee. Tijdens de zwangerschap vorm je jezelf, elke geboorte brengt een imprint met zich mee. Wanneer een gebeurtenis zo vroeg al, in je kindertijd, of zelfs nu nog in je volwassen leven overweldigend is, trekt een deel van jouw ziel zich terug, een deel van je ziel blijft achter, je mist als het ware een deel van jezelf, om voluit te leven, vol het leven aan te gaan, je bewoond je lichaam niet.

Het is mijn werk om samen met jouw verloren zielendelen terug te halen uit de tijd, deze te helen en naar het hier en nu te halen, zodat je volop in je eigen kracht en zijn komt te staan. 

Zelf ben ik er achter gekomen welke invloed een vorig leven heeft en exact aansluit op mijn reis naar de baarmoeder toe en zelfs doorwerkt direct na de geboorte. Ik heb altijd gedacht "neem je een vorig leven mee dit leven in" ? en daar heb ik zelf een antwoord in gevonden.

 

Inmiddels heb ik heel wat reizen met cliënten gemaakt, waarbij we teruggingen in de tijd, o.a. de kindertijd, naar een specifieke gebeurtenis, terug de baarmoeder in, terug naar een vorig leven, een leven tussen twee levens in, ons voorgeboortelijk bestaan (Zielereis) en wat er maar naar voren mocht komen,

Elke reis maakte de doorwerking in het hier en nu zichtbaar, waarna er een berusting en verandering op gang kwam. Tot een hele openbaring en compleetheid van zijn.


Het is heel bizar, "hoe ver ik mezelf kwijt was" (in dit leven) "op welke momenten er een afsplitsing van zijn Ziel helder werd" "hoe ik deze weer bij me kon halen" en "hoe goed ik nu dit werk kan doen". Het maakt me blij en dankbaar!

Innerlijk Kind

Je Innerlijk Kind is dat deel van jezelf wat je in je meedraagt. Het kind dat jij ooit was, het kind dat jij nog bent, het kind zoals het zich voordeed, het kind zoals het wil worden gehoord en gezien. Het blijde, onbevangen, spelende en vreugdevolle kind, welke een bron van vitaliteit en kracht kent, maar ook het bange, gekwetste, teleurgestelde en onzekere kind, welke ons belemmerd in het dagelijks leven. Je kunt jezelf en jou innerlijk kind helen, stap voor stap, zodat je weer in je eigen kracht komt te staan.

Naar de Kern van een bepaald probleem

Door middel van Innerlijk Kindwerk kunnen we terug naar de kern van een bepaald probleem. We volgen de taal van je lichaam en komen uit dat stukje van jezelf uit wat aandacht nodig heeft. Jou lichaam weet alles; je kunt er niet om heen. Met behulp van de Biotensor kan ik testen of jij hinder hebt van bepaalde oerangsten, beperkende gedachten/overtuigingen, emoties die verwerkt mogen worden en welke onvervulde basisbehoeften aandacht vragen. Hier gaan we uitgebreid mee aan de slag, zodat jij jezelf kunt helen en de delen van jezelf die je naar de achtergrond hebt geschoven weer welkom mag heetten.

Bevrijdend

Innerlijk Kindwerk werkt bevrijdend en zet je in je eigen kracht. Je zult jezelf weer 1 voelen met wie je diep van binnen bent en “Oja”- momenten tegenkomen. "Oja"-momenten zoals: Nu snap ik waarom en hoe dit zijn uitwerking heeft in het dagelijks leven. Zo mooi om te zien hoe een sessie een enorme doorgang geeft en je bewustzijn verruimd in de weken die volgen.

 

Ook verstrikkingen binnen een relatie, de invloed van een familiesysteem, de doorwerking van een vorig leven, of impact van een collectief veld wordt helder en zichtbaar. Je kunt de invloed voelen en herkennen met een terugkoppeling naar het hier en nu in jouw helder dagbewustzijn.

 

Innerlijk Kindwerk zorgt voor bewustwording, heling, persoonlijke- en spirituele groei. Je haalt delen van jezelf terug die zijn blijven hangen in de tijd of in een bepaalde situatie, je maakt opnieuw kennis met het kind in jezelf en geeft gehoor aan delen in jouw onderbewustzijn die aandacht vragen. Innerlijk Kindwerk is een hele mooie stap om weer 1 te worden met jezelf en je weg vanuit liefde en vertrouwen te vervolgen. Kom thuis bij jezelf op alle lagen en verruim je bewustzijn.


Laat je Innerlijk kind weer spelen,

zodat jij kunt stralen!