Regressie- en Reïncarnatie therapie

Innerlijk Kind

Je Innerlijk Kind is dat deel van jezelf wat je in je meedraagt. Het kind dat jij ooit was, het kind dat jij nog bent, het kind zoals het zich voordeed, het kind welke je diep van binnen bent. Het blijde, onbevangen, spelende en vreugdevolle kind, welke een bron van vitaliteit en kracht kent, maar ook het bange, gekwetste, teleurgestelde en onzekere kind, welke ons belemmerd in het dagelijks leven. Je kunt jezelf en jou innerlijk gekwetste kind-delen helen, stap voor stap. Ik nodig jou uit: opnieuw thuis te komen bij jezelf!

Naar de Kern van een bepaald probleem

Door middel van Innerlijk Kindwerk kunnen we terug naar de kern van een bepaald probleem. We volgen de taal van je lichaam en komen uit dat stukje van jezelf uit wat aandacht nodig heeft. Jou lichaam weet alles; je kunt er niet om heen. Met behulp van de Biotensor kan ik testen of jij hinder hebt van bepaalde oerangsten, beperkende gedachten/overtuigingen, emoties die verwerkt mogen worden en welke onvervulde basisbehoeften aandacht vragen. Hier gaan we uitgebreid mee aan de slag, zodat jij jezelf kunt helen en de delen van jezelf die je naar de achtergrond hebt geschoven weer welkom mag heetten.

Bevrijdend

Innerlijk Kindwerk werkt bevrijdend en zet je in je eigen kracht. Je zult jezelf weer 1 voelen met wie je diep van binnen bent en “Oja”- momenten tegenkomen. "Oja"-momenten zoals: Nu snap ik waarom ..... dit en dat...... & hoe dit zijn uitwerking heeft in het dagelijks leven. Zo mooi om te zien hoe een sessie een enorme doorgang geeft en je bewustzijn verruimd in de weken die volgen.

 

Verstrikkingen binnen een relatie, de invloed bij het aangaan van nieuwe relaties, maar ook de invloed van familie- en generatie velden worden duidelijk. Een vorig leven kan aan de orde komen, waarbij we samen terug gaan naar 'toen'. Je zult de invloed voelen en herkennen teruggekoppeld naar het hier en nu. 

 

Innerlijk Kindwerk zorgt voor bewustwording, heling, persoonlijke- en spirituele groei. Je haalt delen van jezelf terug die zijn blijven hangen in de tijd of in een bepaalde situatie, je maakt opnieuw kennis met het kind in jezelf en geeft gehoor aan 'verstopte of verscholen' delen in jouw onderbewustzijn die aandacht vragen. Deze delen heet je welkom, en vanuit daar werken we weer verder. 

 

Innerlijk Kindwerk is een hele mooie stap om weer 1 te worden met jezelf en je weg vanuit liefde en vertrouwen te vervolgen. Kom thuis bij jezelf op alle lagen en verruim je bewustzijn.

Incarneren, Incarnatie therapie

Volgt!


Laat je Innerlijk kind weer spelen,

zodat jij kunt stralen!