Ontstaan Naam + Logo Inner-Zelf

Inner-Zelf: Alles wat je zoekt is binnen in jezelf aanwezig. Alle antwoorden en wijsheden liggen in ons-Zelf opgeslagen. Jij bent de sleutel naar jouw eigen levensgeluk. De grootsheid qua gevoel kan ik niet in woorden uitleggen. Ik voel het met heel mijn hart en in heel mijn wezen.

 

Kom thuis bij jezelf!

Her-Inner-Jezelf!

 

De Ammoniet met Regenboog en Gouden Kern

Het ontstaan van mijn logo ging puur en intuïtief. Het ging helemaal vanzelf. Het was er ineens. Toen ik mezelf ging verdiepen in de betekenis van de Ammoniet en de Regenboog was het direct: Ja wauw, dit is het helemaal! Dit is wie ik ben en wat ik verder wil delen. Mijn dag kon niet meer stuk. Zo is ook direct de volgende stap naar mijn eigen praktijk begonnen. 

 

Terug naar de Oorsprong.

Naar de Puurheid & Heelheid in jezelf.

In contact met de Bron,

Waar alles is.

 

Neem stralend je eigen plek in,

en wees deel van het groter geheel.

 

De Ammoniet

Ammoniet: de verschillende kamers voelt voor mij als stap voor stap jezelf verbinden met wie je werkelijk bent. Elk deel van jezelf heeft aandacht nodig. Op het tempo wat bij jou past. Vanuit liefde, puurheid, openheid en veiligheid terug naar de kern van je Ware Zelf. In- en naar heelheid. Volledigheid. Vanuit daar de stap naar buiten toe. Vanuit jouw kern groei naar buiten toe. Sta in jouw eigen kracht en straal! Neem voluit deel aan het leven.

 

Klik hier en hier voor een heel mooi stukje over de Ammoniet.

De Regenboog

Regenboog: Heel zijn. Puur zijn. 1 zijn. Elke kleur en elk facet van jezelf kunnen zijn. Je stralende zelf kunnen zijn. Stralend jouw plek innemen in het groter geheel. In deze tijd worden er steeds meer intens gevoelige kinderen geboren. Men noemt ze: Regenboog kinderen. Hoe toepasselijk mooi is dit. De Regenboog als brug; verbinding tussen Hemel en Aarde. Tussen het Goddelijke en het Stoffelijke. De poort naar wat je maar wenst; je bent vrij en kunt alles creëren wat je maar wenst. Voel de eenheid in jezelf & straal!

 

Het samenkomen van "Al wat Is"

1 zijn vanuit de Bron.

 

Authenticiteit & Verbondenheid

 

Inner-Zelf 

Het pad naar heel zijn

 

Heel Zijn, Puur Zijn, 1 Zijn, Elk Facet van Jezelf kunnen Zijn, Verbonden Zijn, kom thuis bij jouw Ware Zelf!