De Ammoniet met Regenboog en Gouden Kern

Inner Zelf

Inner-Zelf: Alles wat je zoekt is in jezelf aanwezig. Alle antwoorden en wijsheden liggen in onszelf opgeslagen. Jij bent zelf de schepper van- en sleutel naar jouw eigen levensgeluk. De grootsheid qua gevoel kan ik niet in woorden uitleggen. Ik voel het met heel mijn hart en in heel mijn wezen.

 

Terug naar de Oorsprong,

Naar de Puurheid & Heelheid in jezelf,

In contact met de Bron,

Waar alles: IS.

 

Jezelf Stap voor Stap verbinden met wie jij werkelijk bent

De Ammoniet: de verschillende kamers van de Ammoniet voelt voor mij als jezelf stap voor stap verbinden met wie je werkelijk bent. Elk deel van jezelf heeft aandacht nodig. Het heeft je gevormd tot wie je bent en hoe je jezelf verder vormgeeft. Terug naar de Kern en van binnen weer naar buiten. Alles op het tempo zoals past bij jouw. Zo doet de Ammoniet dit ook. 

 

Van binnen naar buiten:

Evenals het proces van indalen en geboorte geven. Onze levensreis is een reis waar we met zijn allen bewust bij stil mogen staan.

De Regenboog

De Regenboog: Heel zijn. Puur zijn. 1 zijn. Elke kleur en elk facet van jezelf kunnen zijn. Je stralende zelf kunnen zijn. Stralend jouw plek innemen in het groter geheel. De Regenboog wordt ook gezien als brug; verbinding tussen Hemel en Aarde. Tussen het Goddelijke en het Stoffelijke.

 

De poort naar wat je maar wenst;

Je bent vrij en kunt alles creëren wat je maar wenst. 

Voel de eenheid in jezelf & straal! 

 

Inner-Zelf!

Her-Inner-Jezelf!

 

Kom thuis bij jezelf!