Inner Zelf - Coach Alphen aan den Rijn

De naam Inner-Zelf: Alles wat je zoekt is binnen in jezelf aanwezig. Alle antwoorden en wijsheden liggen in ons-Zelf opgeslagen. Jij bent de sleutel naar jouw eigen levensgeluk. De grootsheid qua gevoel kan ik niet in woorden uitleggen. Ik voel het met heel mijn hart en in heel mijn wezen.

 

Kom thuis bij jezelf!

 

De Ammoniet met Regenboog en Gouden Kern

Het ontstaan van mijn logo ging puur en intuïtief. Het ging als vanzelf. Het was er ineens. Toen ik mezelf ging verdiepen in de betekenis van de Ammoniet en de Regenboog was het direct:

Een Mega Kippenvel! Ja wauw, dit is het helemaal! Dit is wie ik ben en wat ik verder uit wil dragen.

 

Mijn dag kon niet meer stuk. Zo is ook direct de volgende stap naar mijn eigen praktijk begonnen

 

Terug naar de Oorsprong.

Naar de Puurheid & Heelheid in jezelf.

In contact met de Bron,

Waar alles: IS.

  

Jezelf Stap voor Stap verbinden met wie jij werkelijk bent

De Ammoniet: de verschillende kamers van de Ammoniet voelt voor mij als stap voor stap jezelf verbinden met wie je werkelijk bent. Elk deel van jezelf heeft aandacht nodig. Het heeft je gevormd tot wie je bent en hoe je jezelf verder vormgeeft. Alles op het tempo zoals past bij jouw. 
Zo doet de Ammoniet dit ook.

 

Klik hier of hier voor een heel mooi stukje dieper liggend stukje betekenis van de Ammoniet.

De Regenboog

De Regenboog: Heel zijn. Puur zijn. 1 zijn. Elke kleur en elk facet van jezelf kunnen zijn. Je stralende zelf kunnen zijn. Stralend jouw plek innemen in het groter geheel.

 

In deze tijd worden er steeds meer intens gevoelige kinderen geboren. Men noemt ze: Regenboog kinderen. Hoe toepasselijk mooi is dit. De Regenboog als brug; verbinding tussen Hemel en Aarde. Tussen het Goddelijke en het Stoffelijke. De poort naar wat je maar wenst; je bent vrij en kunt alles creëren wat je maar wenst. Voel de eenheid in jezelf & straal!

 

Het samenkomen van "Al wat Is"

1 zijn vanuit de Bron.

 

Inner-Zelf: Authenticiteit & Verbondenheid

Dit begint bij de verbinding met jezelf en alle delen die je in je hebt,

 

Inner-Zelf 

Het pad naar heel zijn