Energetisch Therapeut

Als Energetisch Therapeut sta ik voor je klaar om samen aan de slag te gaan met hetgeen zich aandient 'in de energie'. Alles is energie en energie is in beweging. Soms hoopt energie zich op of stroomt energie niet goed door, dan kan ik jouw hierbij ondersteunen de stroom weer in balans te brengen. Via een Energetische behandeling: Healing of Reiki, wordt het zelf-helend en zelf-regulerend ondersteunend en aangesproken, zodat de energie weer vrij kan stromen. De chakra's en aura's zijn leidend tijdens mijn behandelingen. 

Energetische behandeling

Hoe werkt 'werken met energie' en 'wat doe ik precies'?

Bij een Energetische behandeling loop ik jouw aura en chakra's langs. Ik voel waar de de energie goed stroomt en waar de energie minder goed stroomt. Jouw wezenlijke zijn wordt gezien en gehoord en jouw zelfhelend vermogen wordt aangesproken. Via mijn pure staat maak ik contact met jouw op de diepere bewustzijnslagen. Ik zie jou in wie jij bent, jij ontvangt Healing waar nodig, en voelend in de energie weet jij precies wat een behandeling na afloop voor je heeft betekend. De energie en nieuwe balans wordt na afloop gestabiliseerd en je voelt dat je bent uitgezien 

 

Bij kinderen tot 7 jaar neem ik standaard de ouder mee in de hulpvraag. Ik test uit of de Healing/Reading voor het kind zelf belangrijk is of dat de ouder ook een behandeling dient te krijgen voor het gewenste resultaat. Het mooie is, dat wanneer je met je zoon/dochter naar mijn praktijk komt, je zelf ook zult voelen dat er bij jouw van alles gebeurd en mee verschuift op de verschillende lagen. Hier begeleid ik jullie beiden in.

 

Een Energetische behandeling kan op locatie of op afstand plaatsvinden. Vraag meer informatie wanneer je hier meer over weten wilt. 
Een Ouder-Kind of Gezins Healing/Reading wordt altijd op afstand gegeven.

 

Met wie ik ook werk, ouder, kind, gezin, of dier, omdat iedereen en alles met elkaar in verbinding staat vindt er bij een ieder een verschuiving in beleving en bewustzijn plaats. Zo mooi hoe werken met energie een gemakkelijke ingang is en voor iedereen op zijn/haar eigen manier doorwerkt.