Energetisch Therapeut

Wat doet een Energetisch Therapeut?

Een Energetisch Therapeut beoefend natuurgeneeskundige therapie waarbij wordt gewerkt met Universele Levensenergie. Levensenergie waaruit we zijn opgebouwd en wat ten alleen tijden voor ons beschikbaar is. 

 

Via de Universele Levensenergie wordt jouw zelf-helend en zelf-regulerend vermogen aangesproken weer vrij te gaan stromen. Energetische Therapie valt heel mooi samen met Holistisch werken. Het 1 ondersteund het ander extra. Daarom is het zo mooi om beiden met elkaar te combineren voor een optimaal resultaat.

Hoe gaat een Energetische behandeling in zijn werk?

Alles is energie en energie is constant in beweging. Met mijn handen kan ik voelen waar de energie goed stroomt of minder goed stroomt. Waar het minder goed stroomt, zal de stroom van energie weer op gang worden gezet. Soms is energie op een bepaalde plek opgehoopt, waardoor de energie in de rest van jouw systeem niet vrij kan stromen, hier wordt overtollige energie afgevoerd. 

 

Tijdens mijn behandelingen zijn de 7 hoofd chakra's leidend. Chaka's staan via een directe verbinding in contact met onze vitale organen, ons zenuwstelsel, hormoonstelsel, en limbisch systeem.

Wat brengt een Energetische behandeling?

  • Oude energie wordt afgevoegd, nieuwe energie stroomt naar binnen.
  • Je chakra's worden uitgebalanceerd en er vind een uitlijning plaats met wie jij diep van binnen bent,
  • Je gaat weer vanuit je eigen kern functioneren.
  • Je voelt de nodige rust en ruimte ontstaan, welke je na de behandeling ook thuis nog kunt voelen. 
  • Je gronding voelt steviger aan en je zult de verbinding met jezelf op een andere manier ervaren. 

 

Ook voor kinderen is een Energetische behandeling heel fijn! Zij hoeven immers niet te praten en voelen dat deze behandeling hen helpen kan. Tijdens de behandeling voelen zij rust en ruimte in hun Energiesysteem ontstaan.

 

De behandeling werkt nog verder door en eenmaal thuis zullen jullie als ouders deze verschuiving in Energiebalans ook opmerken.

 

Een Energetische behandeling kan op locatie of op afstand plaatsvinden. Vraag meer informatie wanneer je hier meer over wilt weten.