Over mij

Welkom op mijn website!

Ik ben Kristel Tatje, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn waar ik mijn eigen praktijk aan huis heb gevestigd als Holistisch- en Energetisch Therapeut. 

 

Transformeren, Verbinden, Harmoniseren speelde altijd een grote rol in mijn leven. Als kind zijnde ging dit helemaal vanzelf. Vanzelf bedoel ik, dat ik mijn talenten en kwaliteiten op de achtergrond uitvoerde door puur gewoon mezelf te zijn. Toen ik ouder werd heb ik mezelf hierin niet altijd erkend. Ik ben mezelf volledig kwijt geweest. Er ging een wereld voor mij open toen ik opnieuw kennis maakte met mijn Ware Zelf. Stap voor stap heb ik mezelf teruggevonden, verloren zielendelen teruggehaald en de verbinding met mezelf hersteld.

 

Mijn missie is: Ouders en Kinderen te begeleiden op hun pad en met elkaar, jouw Hart te openen voor het Wonder in jezelf en het Wonder van het leven. Alle leeftijden zijn hierbij op mijn pad voorbij gekomen. Naast het begeleiden van Ouders en Kinderen van deze Tijd ben ik Supervisor van een aantal studenten die de opleiding Holistisch Therapeut Nieuwetijdskind of de opleiding Holistisch Lesgeven volgen aan het Nieuwetijdscentrum in Maarssen. 

Specialisaties

  • Incarneren van de Ziel, Incarnatieproces, Incarnatiefasen.
  • Ons Voorgeboortelijk Bestaan.
  • Pré Conceptie, Conceptie, Zwangerschap, de Baarmoeder, Geboorte processen.
  • Symbiose en Autonomie, Symbiose tussen Ouder en Kind.
  • Hechting & Binding, 1ste Levensjaren.
  • Voorouderlijke Energie, Familie patronen.
  • Vroeg kinderlijk Trauma.

 

Ik heet je van Harte Welkom in mijn praktijk!

Nog een stukje over mezelf

In 2012 heb ik besloten aan mezelf te werken en mijn innerlijke roeping te volgen. Vanaf dat moment ben ik de diepte in gedoken naar de reden en de zin van ons bestaan. Allereerst: mijn eigen bestaan: Wie ben ik? Hoe heb ik mezelf gevormd en verder vormgegeven? Wie ben ik los van de ander gezien? Waarom handel ik zoals ik handel? Waarom doe ik zoals ik doe? Welke Thema's hebben zich herhaald in mijn leven en wat is daar de impact- en aanleiding van?

 

Reiki kwam als eerste op mijn pad met de weg naar bewustwording, heling, persoonlijke, en spirituele groei. Daarnaast ben ik een jaartraject 'Intuïtieve ontwikkeling' gaan volgen met aansluitend een jaartraject 'Heel je leven'. Binnen deze jaren heb ik het contact met mezelf hersteld op de vele lagen die aanbod kwamen. Fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel is er een nieuwe wereld voor me opengegaan. 

 

Na deze twee hele mooie en intensieve jaren aan het Essence College te Bodegraven ben ik verder opgeleid tot Reader. Deze 2-jarige opleiding kreeg een verdieping op het thema 'Vrouw zijn'. De opleiding en mijn reis heb ik afgerond met een afstudeer opdracht waarin ik mijn belevingswereld als Hooggevoelig- en Hoogbewust persoon, het contact met mijn lichaam, en alles waar het omgaat 'in de weg naar ons zelf' heb samengevat en voor de groep heb gepresenteerd. Super spannend was dat, maar bovenal super fijn! Mijn verhaal- (en daardoor ook ik) kreeg een gronding en alle delen in mezelf maakte een vreugde sprongetje. Beide vaardigheden, zowel Healer als Reader, zijn voor mij als vanzelfsprekend geworden en zet ik in waar nodig tijdens behandelingen en consulten. 

 

In 2016 ben ik gestart met de ruim 2 jarige opleiding Holistisch Gezins- en Kindertherapeut waarbij ik opnieuw de diepte in ben gedoken naar de reden en de zin van ons bestaan. Binnen deze opleiding heb ik kennis gemaakt met de belangrijke praktische achtergronden, heb ik mijn innerlijke reis verder verdiept, en mijn Coachings-vaardigheden op dieper niveau geïntegreerd. De titel van mijn afstudeer scriptie "de Komst van de Ziel naar de Aarde - spiritueel belicht" past exact bij hetgeen waarvoor ik hier ben op aarde. Februari 2019 ben ik afgestudeerd.

  

Tot op heden heb ik extra workshops en meerdaagse lezingen gevolgd bij o.a. Anna Verwaal, Marieke de Vrij, op het gebied van: Ouderschap Spiritueel Gezien, Voorgeboortelijk Bestaan en Voorgeboortelijk Leven, Kinderwens en Zwangerschap bezield vormgeven, Conceptie Energieen, Incarnatie processen, onze afkomst in de stof. Op mijn lijstje staat nog een extra verdieping op; Geboorte patronen. 

 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met me op.

Kom thuis bij jezelf! 

Inner-Zelf - Alphen aan den Rijn