Holistische Therapie

Wij zijn meer dan alleen een lichaam. Lichaam, geest en ziel zijn onderling met elkaar verbonden. Op fysiek-, emotioneel-, mentaal-, en spiritueel vlak speelt soms meer dan je zelf denkt. Op elk niveau vindt er constant een uitwisseling van energie plaats. Alles is energie en energie is in beweging. Zijn we in balans, dan stroomt de energie als vanzelf en werkt alles mooi samen; je voel je fijn. Ben je in onbalans, dan kan ik voor jouw uittesten op welk niveau als eerste doorgang nodig is om jezelf weer goed uit te balanceren. Werken op de verschillende niveaus en bewustzijnslagen vormt de sleutel tot heling en zelf-bevrijding.

 

Tijdens jouw reis 'als ziel' naar een fysiek lichaam hier op aarde krijg je al bepaalde imprints mee. In deze reis, maar ook tijdens de zwangerschap en geboorte maak je al van alles mee wat een grote impact heeft op het vormgeven van jezelf en de blauwdruk van je leven. Ons celgeheugen slaat alles op. Ons lichaamsbewustzijn weet alles. Voorgeboortelijke imprints bepalen mede hoe we ons voelen en hoe we ergens mee omgaan en dit wordt weer verder aangevuld met nieuwe ervaringen. Bewust hierbij stilstaan geeft de nodige inzichten en een vernieuwde doorgang. 

 

Graa kijk ik samen met jouw wat er onder de oppervlakte speelt, op welk niveau dit zijn uitwerking heeft en hoe we aan de slag kunnen gaan. Holistische therapie brengt je naar de kern van een bepaald probleem of een bepaalde klacht, zodat je ervoor kunt zorgen dat hetgeen wat in on-balans is zich weer verenigd met jouw en op jouw trilling gaat resoneren. 


Ben jij er klaar voor je binnenwereld op een andere manier te ervaren?

Maak die stap; 

 

Kom Thuis bij Jezelf & leef jouw leven!