Holistische Therapie

Wat is Holistische Therapie?

Holisme is afgeleid van het Griekse woord ‘holos’ wat ‘heelheid’ betekend. 

Wij zijn meer dan alleen een lichaam. Lichaam, geest en ziel zijn onderling met elkaar verbonden. Op fysiek-, emotioneel-, mentaal-, energetisch- en spiritueel vlak speelt soms meer dan je zelf denkt. Op elk niveau vindt er constant een energie uitwisseling plaats. Alles is energie en energie is constant in beweging. Zijn we in balans dan stroomt de energie als vanzelf en werkt alles mooi samen; je voelt je fijn. Ben je in onbalans, dan kan ik voor jouw uittesten op welk niveau als eerste doorgang nodig is om jezelf weer uit te balanceren. Werken op de verschillende niveaus en bewustzijnslagen vormt de sleutel tot heling en zelf-bevrijding.

5 niveaus

De 5 niveaus:

* Fysiek (lichamelijk) veelal worden fysieke klachten tot uiting gebracht via ons lichaam, omdat er een onbalans is op 1 van de andere niveaus.

* Mentaal (beperkende overtuigingen en gedachten)

* Emotioneel (gevoelens en onze innerlijke belevingswereld)

* Energetisch (energie waaruit wij zijn opgebouwd en zijn aangesloten)  

* Spiritueel (oorzaak/karma/levenslessen)

 

Holistische therapie brengt je naar de kern van een bepaald probleem of een bepaalde klacht, zodat je dit de benodige doorgang kunt geven en weer op jouw trilling gaat resoneren. Alles valt samen en komt weer in de juiste flow.

 Kom Thuis bij Jezelf & leef jouw leven

Leef het leven zoals het voor jouw is bedoeld