Coaching in Alphen aan den Rijn

Ben je klaar met bepaalde gewoonten, patronen, overtuigingen en terugkerende levenslessen op jouw unieke levenspad? 
Wil je meer uit je leven halen en weten hoe? 

 

Maak dan een afspraak, zodat we samen kunnen kijken welke stappen jij mag zetten en hoe jij vooruit kunt gaan. 
Stoom jezelf klaar om vanuit de verbinding met jezelf jouw plek in te nemen en jouw volledig potentieel te leven. 

 

Wil je weten hoe ik werk? Vraag dan gerust vrijblijvend mee informatie aan.

Levensjaren

In onze levensjaren vormen we onszelf en worden we gevormd. Alles wat je meemaakt heeft daar zijn invloed op. Gebeurtenissen zorgen voor bepaalde gedachten, gevoelens en emoties, en dragen bij aan de kijk op onszelf en de wereld om ons heen. Gebeurtenissen zijn er ook om van te leren. Verwerk je gebeurtenissen, bijbehorende gevoelens en emoties onvoldoende dan laat dit zijn sporen achter in jouw systeem.

 

Onverwerkte ervaringen kunnen zich vastzetten in jouw systeem, veelal onbewust, met allerlei gevolgen en ongemakken van dien. Zo trek je een nieuwe ervaring aan om de opgeslagen informatie alsnog te verwerken. In jouw onderbewuste speelt soms meer dan je zelf denkt. Jouw lichaam heeft een eigen weten en onthoudt alles. Dus: tijd om aan de slag gaan!

 

Ook de energie en impact van vorige levens, voor ouderlijke velden, en de energie binnen de generatielijn kan invloed hebben op je eigen handelen, hoe je je voelt, bepaald gedrag en je totale energiesysteem. Deze invloed sijpelt soms door en verder door, totdat iemand hier de verantwoording voorneemt. Ook de verantwoording teruggeven aan degene waar het thuishoort is een proces wat tevens heling geeft op alle lagen en voor elke verbinding die er is. Werken aan jezelf werkt dus door op degenen die voor jou kwamen en degenen die na jouw komen. De gehele dynamiek doet hierin mee, ook als een persoon niet meer aards aanwezig is.

Coachingstraject 1 op 1

Wil je werken aan jezelf? Of meer weten over hoe ik werk? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Soms kan het antwoord op je vraag heel simpel zijn, maar kun je er zelf nét niet helemaal bij, of mag je iets verwerken en loskomen van hetgeen jouw belemmert je ware zelf te zijn. Soms ligt het antwoord dieper, dan begeleid ik je graag de diepte in. Door aan jezelf te werken en de antwoorden van binnenuit in te zien, geef je gehoor aan jezelf en ontstaat er innerlijke rust en ruimte.

Welke Sessies kun je verwachten?