Zicht op jouw gezin van Herkomst, Zicht op wat er speelt in de Generatielijn, Zicht op hetgeen waarvan we allemaal een stukje geschiedenis in ons meedragen.
Nieuwetijdskinderen · 06. december 2022
Mijn praktijk vult zich de laatste tijd steeds met ouders en kinderen met de leeftijden begin puberteit. Zo fijn dat deze doelgroep ook Holistische en Energetische ondersteuning zoekt. Het mooie eraan is dat ouders (meer dan ooit) ook aan hun zelf willen werken en 'het kind' wordt heel gemakkelijk als 'Ziel met eigen ervaringen' gezien. Het kind als onderdeel van het geheel, het gezin - en niet als 'een probleem' op zichzelf.
Coaching - werken aan jezelf · 27. november 2022
Ken je dat? Dat je alles zo intens en direct binnenkrijgt? Dat je soms geen onderscheid kunt maken wat van jouw of van de ander is? Dat je exact voelt wat er speelt, lees gauw verder...
Coaching - werken aan jezelf · 02. augustus 2022
Alles is energie, wij zijn energie. Alles heeft zijn eigen Trillingsfrequentie. Ons bewustzijn verruimt en we worden met zijn allen steeds gevoeliger. Deze tijd is nog belangrijker de verbinding met jezelf uit te lijnen en op te schonen wat jou uit je eigen Trilling haalt.
Coaching - werken aan jezelf · 18. februari 2022
Hooggevoelig - mijn verhaal
Mijn achtergrond als Hooggevoelig persoon en Hoog Bewuste Ziel
Nieuwetijdskinderen · 01. februari 2022
Hoogbewuste Ziel
Hoogbewuste Ziel, Bewust Ouderschap, Jezelf en het Ouderschap vormgeven vanuit je Pure Ware Kern? Kinderen die nu naar de Aarde komen? Zij geven ons het grootste kado: de verbinding met onszelf.
Coaching - werken aan jezelf · 19. december 2021
Traumaverwerking
Trauma verwerking, Verloren Ziele-delen terughalen naar het hier en nu.
Therapeutisch werken met poppetjes · 28. augustus 2021
Poppetjes opstelling: Rouw en Verlies
Therapeutisch werken met Poppetjes brengt inzicht en brengt direct een stukje verwerking en transformatie op gang.
Coaching - werken aan jezelf · 20. juli 2021
Drieluik - Coaching Sessies
Drieluik - Conceptie energie, Indalen / Zwangerschap, je eigen Incarnatieproces.
Kinderwens en Zwangerschap · 13. juli 2021
Ons Incarnatie Proces
Ons Incarnatie proces, Naast de intens mooie processen van Kinderwens, Zwangerschap, Geboorte geven is een deel van mijn missie ook: het begeleiden van ouders en kinderen in deze tijd met hun eigen incarnatie processen

Meer weergeven