Therapeutisch werken met poppetjes · 28. augustus 2021
Therapeutisch werken met Poppetjes brengt inzicht en brengt direct een stukje verwerking en transformatie op gang.
Coaching - werken aan jezelf · 20. juli 2021
Drieluik - Conceptie energie, Indalen / Zwangerschap, je eigen Incarnatieproces.
Kinderwens en Zwangerschap · 13. juli 2021
Ons Incarnatie Proces
Ons Incarnatie proces, Naast de intens mooie processen van Kinderwens, Zwangerschap, Geboorte geven is een deel van mijn missie ook: het begeleiden van ouders en kinderen in deze tijd met hun eigen incarnatie processen
Chakra's en aura's · 06. juni 2021
De kleuren van de 7 chakra's
Evenals de edelsteen zelf heeft ook de kleur van de edelsteen een helende werking op ons energiesysteem. Onderstaand de 7 chakra kleuren met bijbehorende edelstenen.
Chakra's en aura's · 06. juni 2021
Je aura opschonen
Je aura is jouw krachtveld om je heen. Dit krachtveld beschermd je tegen alles wat leeft. Je aura fungeert als een koepel waarbinnen zich jouw energie bevindt. Je aura beschermd jouw levenskracht.
Oefeningen · 06. juni 2021
Gronden en aarden met Ademhalingstechnieken
Zoek een plek uit waar jij jezelf fijn voelt en zorg dat je niet gestoord kunt worden. Zorg ervoor dat je jezelf veilig voelt op de plek waar je de oefening gaat doen. Ga rechtop staan met je benen iets uit elkaar en je voeten plat op de grond.
Oefeningen · 06. juni 2021
Doordat we in een drukke maatschappij leven en onze omgeving vaak onze dagelijkse energie opslokt, verliezen we snel het contact met de aarde en het contact met ons zelf. Niet goed gegrond zijn en nog een aantal andere factoren, zorgen dat je eerder vatbaar bent voor stress gerelateerde gezondheidsproblemen: zowel lichamelijk, emotioneel als geestelijk.
06. juni 2021
Celbewustzijn
Elke cel draagt bewustzijn in zich mee. Een alles omvattend bewustzijn welke van cel tot cel wordt overgedragen en meegaat in de energie en in de lijn die volgt. Het is aan ons hoe wij onszelf vormgeven. We herinneren ons dit steeds meer en meer en evolueren verder.
Kinderwens en Zwangerschap · 06. juni 2021
Wat doen bij een kinderwens
Wat als een gewenste Zwangerschap uitblijft? Wat als er fysiek en medisch niets aan te wijzen is wat een zwangerschap in de weg zou staan? Wat als er op mentaal emotioneel of spirituelel niveau iets speelt wat in jouw onderbewustzijn ligt opgeslagen?
Nieuwetijdskinderen · 06. juni 2021
Kenmerken van een nieuwetijdskind
Nieuwetijdskinderen kunnen bij overprikkeling klachten hebben zoals: vaak huilen en blijven huilen, niet tot rust en/of bedaren kunnen komen, slaapproblemen ervaren en bepaalde angsten hebben, gediagnostiseerd worden met ADD, ADHD, Autisme, PDD-NOS, voedseintolerantie hebben, eczeem en allergieën hebben.

Meer weergeven