· 

Drieluik - Coaching Sessies

Ik heb een drieluik ontwikkeld. 

Binnen een 3-tal sessies besteden we aandacht aan:

 

- Conceptie energieen en hoe deze voelbaar zijn en in jouw leven doorwerken.

- Geboortelijke- en/of Voorgeboortelijk energieen (net wat voor jouw belangrijk is en zich aandient in de energie).

Je zult voelen en inzien welke imprint(s) je hebt meegekregen die doorwerken in dit leven en zijn uitwerking hebben in het hier en nu.

- Innerlijk Kindwerk / werken met Generatievelden. Deel 3: passend bij jouw processen en naar wens.

 

Innerlijk Kindwerk om o.a. het contact en de verbinding met jezelf te versterken, verloren ziele-delen terug te halen die zijn blijven hangen in de tijd, afstand te doen van bepaalde rollen die je hebt aangenomen. Her-Uitlijning in het hier en nu.

 

Werken met Generatievelden en hierbij o.a. voelen van de impact van deze velden terug in de tijd en in het het en nu. Als ook; mag jij nog iets uitwerken? wat is jouw kracht? welke boodschap mag jij meenemen? en kun je naast de impact ook de steun voelen die ten allen tijden voor ons beschikbaar is? ons voortbrengt, een bedding geeft en ons voedt?

 

Wat brengt het drieluik jou?

Persoonlijke ontwikkeling, heling, 1 wording. Begrip naar de man/vrouw in jou, inzicht in jezelf en bewustwording m.b.t. de imprints die je bij je draagt. Je maakt kennis met wegen die voor jouw opengaan. Je ontdekt een nieuwe kijk op jezelf en de wereld om je heen.

Iedere cel van ons lichaam draagt bewustzijn in zich mee, je lichaam weet- en onthoudt alles. Wij zijn ontstaan uit 2 zielen- en cellen die samensmelten, biologisch- en energetisch gezien zoeken wij een plekje om aan te sluiten op het veld van onze beide ouders en fysiek gezien in te nestelen bij ons moeder in de baarmoeder.

 

9 maanden lang maken wij een enorme en ongelofelijke reis en groei mee, we voelen alles wat onze moeder voelt en maken mee wat zij meemaakt. We zijn ons bewust van onze vader en ook van onze broers/broertjes zussen/zusjes, andere familieleden. De ziel is omgevings-, ervarings-, en proces bewust. Kun je nagaan hoe mooi het is om hier met zijn alle bewust bij stil te staan.

 

Voor jou: Het Drieluik: 3 sessies inclusief persoonlijke begeleiding, tips en oefeningen die aansluiten bij jouw processen.

Vergoeding: euro 275,00 waarbij je tijdens jouw reis en processen een healing op afstand inclusief geluidsbestand ontvangt t.w.v. euro 57,50.

 

Ga jij jouw reis aan?

Neem contact op als je nog vragen hebt of maak een afspraak.

 

Voor de ouders van nu en moeders die reeds zwanger zijn:

Maak gebruik van het Reiki Pakket Zwangerschap: 5 behandelingen euro 275,00 inclusief een stukje persoonlijke begeleiding.

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.

 

Kristel - inner-zelf.nl

Holistisch- en Energetisch Gezinstherapeut