· 

Drieluik - Coaching Sessies

Ik heb een drieluik ontwikkeld. 

Binnen een 3-tal sessies besteden we aandacht aan:

 

- Conceptie energieen en hoe deze voelbaar zijn en doorwerken in jouw leven.

- De tijd in de Baarmoeder / Geboortelijke- en/of Voorgeboortelijk energieen (net wat voor jouw belangrijk is en zich aandient in de energie).
  Je zult voelen en inzien welke imprint(s) je hebt meegekregen die doorwerken in dit leven en zijn uitwerking hebben in het hier en nu.

- Innerlijk Kindwerk / werken met Generatievelden / anderzins. Deel 3: passend bij jouw processen en naar wens.

 

Wat brengt het drieluik jou?

We duiken samen de diepte in naar jouw ontstaan en jij gaat ontdekken welke imprints je mee hebt genomen in het leven. 
Persoonlijke ontwikkeling, heling, 1 wording. Begrip naar de man/vrouw in jou, inzicht in jezelf en bewustwording m.b.t. de imprints die je bij je draagt. Je maakt kennis met wegen die voor jouw opengaan. Je ontdekt een nieuwe kijk op jezelf en de wereld om je heen.

 

Iedere cel van ons lichaam draagt bewustzijn in zich mee, je lichaam weet- en onthoudt alles. Wij zijn ontstaan uit 2 zielen- en cellen die samensmelten. Energetisch gezien sluiten wij aan op het veld van onze beide ouders en als groeiend organisme zoeken wij een plekje bij ons moeder in de baarmoeder, die ook zijn imprints achterlaat; de innesteling.

 

9 maanden lang maken wij een enorme en ongelofelijke reis en groei mee, we voelen alles wat onze moeder voelt en maken mee wat zij meemaakt. We zijn ons bewust van onze vader en ook van onze broers/broertjes zussen/zusjes, andere familieleden. De ziel is omgevings-, ervarings-, en proces bewust. Kun je nagaan hoe mooi het is om hier met zijn alle bewust bij stil te staan en je eigen reis te ervaren. 

 

* Innerlijk Kindwerk om o.a. het contact en de verbinding met jezelf te versterken, verloren ziele-delen terug te halen die zijn blijven hangen in de tijd, afstand te doen van bepaalde rollen die je hebt aangenomen. Her-Uitlijning in het hier en nu.

 

* Werken met Generatievelden en hierbij o.a. voelen van de impact van deze velden terug in de tijd en in het het en nu. Als ook; mag jij nog iets uitwerken? wat is jouw kracht? welke boodschap mag jij meenemen? en kun je naast de impact ook de steun voelen die ten allen tijden voor ons beschikbaar is? ons voortbrengt, een bedding geeft en ons voedt?

 

Het Drieluik is 3 sessies inclusief persoonlijke begeleiding, tips en oefeningen die aansluiten bij jouw processen voor euro 275,00.

 

Ga jij jouw reis aan?

Neem contact op als je nog vragen hebt of maak een afspraak. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.

 

Kristel - inner-zelf.nl

Holistisch- en Energetisch Gezinstherapeut

 

Vind je dit interessant en wil je er meer over lezen? Lees dan dit artikel eens.