Coaching Alphen aan den Rijn

Ben je klaar met bepaalde gewoonten, patronen, overtuigingen en terugkerende levenslessen op jouw unieke levenspad? Wil je meer uit je leven halen en weten hoe? 

 

Maak dan een afspraak, zodat we samen kunnen kijken welke stappen jij mag zetten en hoe jij vooruit kunt gaan. Stoom jezelf klaar om vanuit de verbinding met jezelf jouw plek in te nemen en jouw volledig potentieel te leven. 

 

Voel je jou verlangen tot je spreken?

 

Maak dan een afspraak of vraag meer informatie wat ik voor jou kan betekenen:

info@inner-zelf.nl

 

Soms kan het antwoord op je vraag heel simpel zijn, mag je iets verwerken, of loskomen van hetgeen jouw belemmert jou pad te volgen. Soms ligt het antwoord dieper, maar is het tijd om daarmee aan de slag te gaan. Door hieraan te werken en de antwoorden van binnenuit in te zien, geef je gehoor aan jezelf en ontstaat er innerlijke rust en ruimte.

Levensjaren

In onze levensjaren vormen we onszelf en worden we gevormd. Alles wat je meemaakt heeft daar zijn invloed op. Gebeurtenissen zorgen voor bepaalde gedachten, gevoelens en emoties, en dragen bij aan de kijk op onszelf en de wereld om ons heen. Gebeurtenissen zijn er ook om van te leren. Verwerk je gebeurtenissen, bijbehorende gevoelens en emoties onvoldoende dan laat dit zijn sporen achter in jouw systeem.

 

Onverwerkte ervaringen kunnen zich vastzetten in jouw systeem, veelal onbewust, met allerlei gevolgen en ongemakken van dien. Zo trek je een nieuwe ervaring aan om de opgeslagen informatie alsnog te verwerken. In jouw onderbewuste speelt soms meer dan je zelf denkt. Jouw lichaam heeft een eigen weten en onthoudt alles. Dus: tijd om aan de slag gaan!

 

Ook de energie van vorige levens, voor ouderlijke velden, en de energie binnen de generatielijn kan invloed hebben op je eigen handelen, gedrag en energiesysteem. De invloed sijpelt soms door en door totdat iemand hier de verantwoording voorneemt en/of de verantwoording terug geeft aan daar waar het thuis hoort. Hierbij vind tevens heling plaatsvindt op alle vlakken en voor elke verbinding die er is. Dus ook voor degenen die voor jou kwamen en degenen die na jouw komen.

Coachingstraject 1 op 1

Wil je werken aan jezelf of meer weten over hoe ik werk?

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of stel je vraag via het contact formulier.