Chakra Healing

Het zelfhelend Vermogen

Alles is Energie. Wij zijn energie en energie is altijd in beweging. We hebben allemaal een zelfhelend vermogen. Soms stroomt de energie minder goed door en kan jouw zelfhelend vermogen een positieve boost gebruiken. Bij een chakra healing wordt jouw zelfhelend- en zelfregulerend vermogen aangesproken. 

 

Via mijn handen maak ik Energetisch contact en geef ik een Hallo aan jouw wezenlijke- en unieke zijn. Ik loop jouw chakra's en aura langs en nodig de levensenergie uit weer vrij gaan stromen. De stroom die in gang gezet wordt zorgt voor een (her)uitlijning met jezelf, waarbij de energie tevens wordt gegrond in het het hier en nu, waardoor je zelf ook gemakkelijker aard en grond in het dagelijks leven.

 

Elk chakra heeft een thema, is gekoppeld aan bepaalde organen en draagt een stukje mee van jouw uniek verhaal. Een healing werkt door op elk niveau: Fysiek, Emotioneel, Mentaal, Spiritueel.

 

Een Healing geeft:

  • Een positieve boost aan je algehele welzijn,
  • Werkt ondersteunend ten tijden van bepaalde processen,
  • Je doorloopt een stukje zelfontwikkeling.

Een Healing is een vorm van zelf-care, zeker in deze tijd waarin een ieder ontwaakt en je voelt dat er meer is dan ons aardse leven.