Als Meerling begonnen - Alleen Geboren

Per 2023 - Opstellingen en Coaching m.b.t. dit Levensthema.

23-1-2020 was het punt dat ik het zeker wist: ik ben een Alleen Geboren Tweeling! Yes! Dat klopt!

En ondertussen ben ik erachter: ik ben gestart als Meerling, Alleen Geboren, waarvan 1 vruchtje is verder gegaan, maar het 1-eiige deel binnen mijn leven (en zo ook: meer-generationeel) een behoorlijke impact heeft gehad, wat ik nu geheel anders mag ervaren.

 

Terug naar het gevoel van Yes!
Wat was dat gevoel fijn: het klopte van top tot teen: mega intens! Ik voelde een totale eenheid, verbondenheid, gelijkheid, intense rust, ontspanning en opluchting, een gevoel "waarvan ik wist dat dat er zou zijn". Mijn lichaam ontspande, ik was 1, niet wetende dat de impact van dit proces Aards en Fysiek gezien ook uitgewerkt mocht worden :-)

Een stukje van mijn reis en ontdekkingen hierin:
In de energie waren wij nog samen. Mijn Ziel verbleef nog daar. Daar in de Baarmoeder waar mijn Tweelinghelft achterbleef. "Althans" "ik bleef achter" "puur in bewustzijn" "ik voelde me daar 1". Mijn lichaam ontwikkelde zich verder. Mijn Ziel en 'ons bewustzijn' (dacht ik toen) bleven 1. 

Mijn lichaam op aarde, 
Mijn Ziel nog daar,

Ik was niet op aarde,

Mijn Ziel was nog daar.


Via de Opleiding tot AT Coach en een aanvullende Prenatale opstelling kwam ik erachter dat ik met het overleden deel verbonden was gebleven, (wat ik dus innerlijk 'wist' / 'vermoedde', maar waarvan ik de impact niet helder kon zien). Het Trauma werd nu zichtbaar via mijn Celgeheugen wat sprak en puzzelstukjes vielen verder op zijn plek zoals ik nu extra kan 'verklaren'. 

 

Hoe kwam ik achter dat dit Thema een onderdeel van mijn levensverhaal is?
Het begon met de term. "Dat popte" zomaar ineens in me op. Van binnen kreeg ik vragen: "Huh" wat is dat dan? "Hoe kom ik daar nou bij"
"Is dat iets wat ik graag zou willen"? Om dat te ontdekken heb ik een individuele opstelling met Paarden gedaan. Heel bijzonder!
Ik bracht het Thema "Alleen Geboren Tweeling" in en we gingen aan de slag. Tijdens de sessie werd me in 1 klap duidelijk dat het klopte:
Ja, dat gevoel ken ik! Dat ben ik > Dat zijn WIJ! 

Inmiddels ben ik 3 jaar verder, 
Wat heb ik veel gevoeld en ervaren,

Meegekregen Imprints - de uitwerking binnen mijn leven - kan ik nu zien.

Patronen en overtuigingen zijn helder, 

Ik heb diverse consulten, workshops, opstellingen gevolgd en eigen Innerlijk werk gedaan,

Afgelopen jaar (febr-juli 2023) heb ik aanvullend de Opleiding tot AT Coach gevolgd via Aranka van Reeuwijk en Hannemiek van Helsdingen.
Wat mooi hoe alles op zijn plek valt.

 
Het blijft fantastisch en bijzonder hoe 'alles' terug te herleiden is naar ons prille begin.
Onze Start, als Ziel die naar de Aarde komt, 

De energie van de Conceptie, de Bevruchting, de Innesteling, en m.b.t. dit Thema: terug naar ons en wij zijn 1.
De tijd in de buik, de ontwikkeling in de baarmoeder en de verbinding met je ouders op weg naar de geboorte laten de blauwdruk van je leven zien.

Bewustzijn in de Baarmoeder, Bewustzijn niet op Aarde.