Als Meerling begonnen - Alleen Geboren

Per 2023 - Opstellingen en Coaching m.b.t. dit Levensthema.

23-1-2020 was het punt dat ik het zeker wist: ik ben een Alleen Geboren Tweeling! Yes! Dat klopt! 
En ondertussen ben ik erachter: ik ben gestart als Meerling, Alleen Geboren, waarvan 1 vruchtje is verder gegaan, maar het 1-eiige deel binnen mijn leven een behoorlijke impact had, die ik nu in zijn geheel mag zien.

Terug naar het gevoel van Yes!
Wat was dat fijn en het klopte van top tot teen: mega intens! Ik voelde me opgelucht en fijn, zoveel éénheid en rust, een totale gelijkheid, verbondenheid, dat gevoel "waarvan ik wist dat dat er zou zijn". Totale ontspanning in mijn lijf en leden, niet wetende dat de impact van dit proces Aards gezien geheel anders is.

Mijn reis: In de energie waren wij nog samen. Mijn Ziel verbleef nog steeds daar. Daar in de Baarmoeder waar mijn Tweelinghelft achterbleef. "Althans" "ik bleef daar achter" "puur in bewustzijn" "ik voelde me daar 1". Mijn lichaam ontwikkelde zich verder. Mijn Ziel en ons bewustzijn "dacht ik toen" bleven 1. 

Mijn lichaam op aarde, 
Mijn Ziel nog daar, wachtend, wakend, 
Hoe was het daar? Daar was ik, hier (aarde) niet. In de loop van mijn leven ben ik met het overleden deel verbonden gebleven, met alle gevolgen (nu helder) van dien.

 

Weer even terug: hoe kwam ik erachter?
Via een Paarden opstelling wilde ik dit Thema (Alleen geboren Tweeling) inbrengen.
Zomaar, omdat ik dacht dat ik dat was. Het begon met de term "dat popte" ineens zomaar in me op. "Huh" wat is dat dan? "Hoe kom ik daar nou bij" "Is dat iets wat ik graag zou willen"? En toen: het werd me heel duidelijk bevestigd van binnen: Ja, dat gevoel ken ik! Dat ben ik > Dat zijn WIJ! 

Inmiddels ben ik 3 jaar verder, 
Wat heb ik veel gevoeld,

Patronen en overtuigingen werden helder, 
Diversen consulten, workshops, opstellingen, eigen werk, een extra opleiding heb ik gedaan.
Als ik nu terugkijk, tezamen met de laatste Prenatale opstelling die ik recent geleden (21-04-23) heb ervaren (aan de hand van een fysieke trigger die bleef > tijdens een lesdag > een onderwerp > andere opvallende zaken) valt alles samen. 

 

Ik weet inmiddels hoe het werkt met Thema's en puzzelstukjes die op zijn plek vallen, 
Maar wat bijzonder hoe alles is terug te herleiden is naar ons prille begin. De Conceptie, De Bevruchting, De Innesteling, en m.b.t. dit Thema: terug naar ons en wij zijn 1. Ook de verbinding met mijn Vader en Moeder heeft extra aandacht gekregen tijdens verschillende sessies. De verbinding met de aarde/de wereld, onze hulpbronnen, wanneer wij groeien in de buik: De Placenta, Navelstreng, Vruchtwater, Binnenvlies/Buitenvlies, alles er op en eraan mocht ik onder de loep nemen. Wat een verrijking was dat! De energie stroomt weer zoals deze hoort te stromen. En het beeld dat mijn ouders hadden en het beeld dat ik voelde en had: klopt van beiden kanten. Wat een helderheid naar mezelf, en extra dankbaarheid naar mijn ouders gaf dat. 

I.p.v. vraagtekens / ontbrekende puzzelstukjes, kijk ik nu geheel anders terug naar de band met mijn ouders, de start en mijn begin, mijn kinderjaren, wat er op de achtergrond speelde, en het veld, de voeding en de bedding die er voor me was en waren, maar ik niet kon benutten, niet kon zien. (laat staan "opnemen" "toelaten" en alles "voedend" zijn werk laten doen).

Ook kijk ik nu "dieper" bevestigd terug via mijn eigen helder weten (wat altijd al heel helder is geweest) naar relaties, verbindingen/versmeltingen, opgaan in op, Anorexia/Boulimia, en dat is nog maar een klein begin.

(voorbeeld: 3 daagse en poppetjes opstelling; zicht en verwachting buiten de baarmoeder, opstelling AT en famillielijn, opstelling Kinderwens/Zwangerschap (kaart), opstelling "mijn verdriet" (zelf en Br).

 

Bewustzijn in de Baarmoeder, Bewustzijn niet op Aarde.