Ervaringen Klanten

Commentaren: 11
  • #11

    Myrthe E. (vrijdag, 02 juli 2021 11:13)

    Kristel heeft mij meerdere healings op afstand gegeven. En wat een cadeautje was dat!
    Ik vind het fijn dat ze op korte termijn healings kan geven die mij veel hebben gebracht.
    Tijdens het traject van Mrs Netherlands Universe kwamen er meerdere blokkades bij mij naar boven. Het gevoel van ik moest de beste zijn, ik moest dit en ik moest dat.. het genieten van het traject kwam hierdoor op een tweede plaats. Door haar healings heb ik veel meer rust gekregen in het traject, kon ik meer ervan genieten en voelde ik me veel meer geaard.
    Na de healings op afstand kreeg ik een audio waarin zij met haar liefdevolle en krachtige stem mij hielp om mijn blokkades in te zien en te mogen loslaten. Met een traan en een lach heb ik naar de audio's geluisterd en bracht het mij zoveel.
    Ik ben haar zo dankbaar voor alles wat ze tot nu toe heeft gebracht en ik raad haar aan voor iedereen die graag blokkades/ overtuigingen wil loslaten.
    Kristel, jouw inzichten en hulp hebben mij elke keer weer een stapje verder gebracht, dank daarvoor!

  • #10

    Diana (maandag, 21 juni 2021 10:17)

    In 2018 ben ik met Kristel in contact gekomen en inmiddels hebben wij met het hele gezin al diverse fijne behandelingen mogen ontvangen. Van aromatouchmassage tot poppetjesopstelling en van Reiki tot coaching, ze doet het allemaal met heel veel liefde en warmte. Vorig jaar zijn wij een coaching traject gestart met onze zoon (6 jaar), het ging met hem al een tijdje niet lekker op school. We zijn ermee aan de slag gegaan om hem op diverse vlakken te ondersteunen en te helpen, nu gaat hij weer graag naar school! Ook de poppetjesopstelling bracht meer duidelijkheid voor ons als gezin. Wat voor onze zoon ook erg belangrijk is, is de dagelijkse energetische reiniging en bescherming. Kristel heeft ons geleerd hoe we dat kunnen doen, dat is echt heel fijn! Zelfs onze hond geniet met enige regelmaat van een fijne Reikibehandeling. Wat in de Coronatijd ook superfijn was, was dat ze behandeling op afstand kon doen. Heerlijk! Kristel is een hele lieve, rustige, warme, liefdevolle vrouw die haar werk met veel passie uitvoert en ik zou haar dan ook zeer zeker aan iedereen aanbevelen! Wij zouden haar in ieder geval niet meer kunnen missen!

  • #9

    Juanita Hennipman (dinsdag, 25 mei 2021 15:49)

    Eind vorig jaar heb ik de hulp van Kristel ingeroepen naar aanleiding van vage buikklachten bij mijn merrie Tafka.
    Omdat Tafka een traumatische ervaring heeft gehad in september 2020 dacht ik dat eea met elkaar te maken had.
    Kristel is naar Tafka toegekomen en was meteen heel open en vriendelijk. Zij legde uit wat ze zou gaan doen en is langzaam aan begonnen met de Reikie behandeling.
    Tafka genoot er zichtbaar van (leunend richting Kristels handen, ogen tevreden toegeknepen) en aan het einde begon zij zelfs heel erg te gapen, wat er best komisch uitzag maar hét teken van absolute ontspanning.
    Tijdens de sessie kwam Kristel achter wat probleempjes die achteraf gezien er dus voor zorgde dat Tafka gevoelig was op haar buik.
    Puzzelstukjes bleken in elkaar te vallen ...
    Zo bleek Tafka oa wat disbalans in haar schildklier te hebben wat zich uitte in typisch merrie gedrag.
    Na de eerste behandeling heeft zij nog een aantal behandelingen gehad, zowel fysiek als op afstand.
    Bij iedere behandeling keek Kristel welke olieën haar konden ondersteunen en deze heb ik ook trouw gesmeerd en hadden ook de juiste uitwerkingen.
    Tafka werd uiteindelijk vrolijker, minder onzeker, minder agressief naar andere paarden en kwam lekkerder in haar vel te zitten. Ook kwam zij weer wat kilo's aan waardoor ze er ook aan de buitenkant beter uit kwam te zien.
    Op dit moment ondersteun ik haar op gevoel met de olie waarvan ik denk dat zij die nodig heeft en dat blijkt goed te werken.
    Ik kan het iedere paardeneigenaar aanraden om zo'n fijne Reikie behandeling te laten doen bij zijn/haar paard door Kristel.

  • #8

    Nien (zondag, 14 april 2019 22:14)

    In dit huidige jaar heb ik twee consulten gehad bij Kristel: een reading en consult met de poppetjesopstelling. Beide consulten verschaften mij inzicht over waar ik nu sta, waar mijn pijnpunten liggen en hoe ik ermee om kan gaan. Het bracht me ook inzichten over hoe ik me verhoud tot de personen in mijn gezin, over wat die rol mij bracht, maar ook hoeveel energie mijn rol in de gezinsopstelling opslokte. Het bracht mij het inzicht dat ik meer bij mezelf mag blijven en soms meer achterover mag leunen. Ik kan naar mijn dierbaren luisteren en hen troosten, maar ik kan hun problemen en verdriet niet oplossen. Dat is ook mijn taak niet. Het heeft echt iets veranderd. Ik voel me bevrijd van negatieve gedachten (angst) en een bepaalde zwaarte (energie) in mijn lijf, omdat ik die met begeleiding van Kristel in de consulten heb doorvoeld in mijn lijf, hart en ziel, deze daarna omarmd heb en het daarna in de dagen na het consult stukje bij stukje kon loslaten. Er is ruimte gekomen om bij mijzelf te komen en kan hierdoor meer in mijn eigen kracht staan.
    Kristel is heel open, geduldige, rustige vrouw. Ze stelt je op je gemak, neemt alle tijd voor je. Luister en reageert vanuit een open vizier en moedigt aan de zwaarte en de energie van de positieve en negatieve energie die gekoppeld zijn aan je gedachten en overtuigingen in je lijf te voelen om je deze te aanvaarden en je ermee te verzoenen, zodat ze uiteindelijk oplossen.

    Na een aantal dagen doet Kristel navraag hoe je het consult bij haar hebt ervaren en welke uitwerking het consult op je had. Dit is echt heel fijn. Het geeft gelegenheid even te sparren en ook hier neemt ze echt de tijd voor je hierop te reageren en aan te moedigen zo door te gaan.

    Ik vond het twee, hele mooie ervaringen! Voor herhaling vatbaar; ik beveel jou, beste lezer, een consult bij Kristel van harte aan.

  • #7

    MJ (donderdag, 21 februari 2019 16:09)

    Ik heb vorige maand een Engelen reading op afstand ontvangen van Kristel en WAUW! wat een mooie inzichten. In eerste instantie reageerde ik vanuit weerstand op de kaarten die zij had gelegd, maar doordat ik juist naar die weerstand keek en er doorheen ging lagen daar echt diepe inzichten die veel veranderd hebben voor mij. Dit was net het extra duwtje wat ik nodig had om bijvoorbeeld een toxische verbinding met een persoon af te sluiten.
    Soms ontvang je inzichten en werken ze veel dieper uit dan je op het eerste oog ziet.

    Lieve Kristel, ga zo door met je mooie werk! Ik ervaar je als een fijne vrouw met een groot hart & de verbinding is altijd prettig met je.
    Een liefdevolle groet van mij!

  • #6

    B&J (woensdag, 02 januari 2019 09:15)

    Sinds een paar maanden loopt mijn zoon bij Kristel vanwege onzekerheid en zijn emoties.
    Thuis en op school merkte we hier eigenlijk al snel verbetering in en zijn wij heel enthousiast! Ook als hij Reiki heeft onder gaan heeft ie er gauw weer helemaal zin in. Het werkt voor ons heel erg fijn!! Ook kom ik zelf wel eens bij Kristel en beleef ik elke keer een fijne en bijzondere ervaring.
    Dankjewel voor alles en ga vooral zo door!!!
    En natuurlijk, tot snel weer!!!

  • #5

    Inge (maandag, 17 september 2018 19:21)

    Wat een fijne ervaring. Ik ben bij Kristel geweest voor mijn dochter van 3. Een heel erg welkom gevoel. Rustgevende en liefdevolle uitstraling. Wij zijn ergblij dat we bij Kristel terecht gekomen zijn. Mooie, bijzondere ervaring geweest voor iedereen in het gezin met als resultaat een mooie balans.

    Wij zijn heel blij met de hulp die Kristel ons kan bieden, met zowel een behandeling en de goede tips die we thuis kunnen toepassen.

    Bedankt Kristel voor de fijne ervaring!
    Liefs Inge

  • #4

    Véronique (maandag, 27 augustus 2018 08:02)

    In 2017 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Kristel en heeft zij bij mij (voor het eerst in mijn leven) een Healing gedaan. Wat een bijzonder mooie ervaring en wat heeft dit mij enorm geholpen om dingen uit het verleden los te kunnen laten. Later dat jaar heb ik nog een uitgebreide Engelen Reading gehad en dat heeft mij zoveel helderheid gegeven op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Ook dit jaar heb ik al twee uitgebreide Engelen Readings mogen ontvangen die mij verder geholpen hebben op mijn pad.
    Zo'n 3 maanden geleden heb ik een sessie Therapeutisch werken met poppetjes met aansluitend een stukje Innerlijk Kindwerk gehad. Wederom een hele bijzondere en mooie ervaring waar zoveel nieuwe inzichten uit voort mochten komen,
    Kristel is zo'n warme, bijzondere en liefdevolle vrouw...ik ben heel dankbaar dat ik haar ken en ik kijk nu al uit wat haar Readings/Healings mij in de toekomst zullen brengen.

    Liefs Véronique

  • #3

    Saskia (vrijdag, 16 september 2016 15:43)

    Ik kan niet anders zeggen dan dat Kristel een van de liefste vrouwen is die ik ken. Zo zuiver en onvoorwaardelijk vol liefde wat ze vanaf de eerste seconde in haar consulten ook uitstraalt en overbrengt. Je voelt je welkom bij haar en ze stelt je op haar gemak.
    Haar liefde voor het vak en het respect dat ze uitdraagt voor zowel haar klanten als de engelen is prachtig!

    Lieve Kristel bedankt voor je readings tot nu toe! Ze hebben me enorm op weg geholpen en me letterlijk een steuntje in de rug gegeven!

    Liefs Saskia

  • #2

    Bianca (donderdag, 12 november 2015 21:21)

    De eerste keer werd ik liefdevol en open ontvangen door Kristel. Een vrouw die je bij de eerste keer al een warm welkom geeft. Je voelt je werkelijk welkom en op je gemak.
    Dank je wel Kristel dat je zo open en liefdevol mij ontvangen hebt.
    Je begon met een reiki behandeling .
    En ik had een erg opgeblazen gevoel en had een slechte ademhaling (kort en hoog)
    En tijdens de behandeling voelde ik mij heel erg veranderen ik werd rustig en ontspande.
    Mijn ademhaling werd rustig en laag, en het opgeblazen gevoel was weg.
    Jij wist alle punten te vinden waar ik last had en ik voelde mij al zo veel meer herboren na de eerste behandeling.
    Ik heb meerdere behandelingen van je mogen ontvangen en merkte dat mijn leven steeds meer (positiever) veranderde ik leerde dingen loslaten.
    Ik nam meer tijd om mij te richten op een nieuwe ik.
    De laatste behandeling zat ik en de behandeling was zo intens dat ik zonder dat je mij aan raakte dingen voelde zoals het trekken aan mijn haar naar achteren.
    een rare gewaarwording , en de kleur die ik zag zonder dat je er iets over zei.
    Ik ben zo positief geworden en mijn lichaam voelt heerlijk rustig.
    Mijn hoofd is rustig en leeg.
    Kristel je bent een geweldige vrouw die iemand zo een heerlijk en positief gevoel geeft door jouw heerlijke positieve uitstraling.
    Je bent een goed persoon met een goed hart.
    Liefs Bianca

  • #1

    Test (zondag, 08 november 2015 20:46)

    Test