· 

Voorouderlijke velden

Binnen mijn praktijk is het ook mogelijk onder begeleiding in familie velden te staan. Zo kun je voelen wat er speelt of heeft gespeeld binnen de familielijn, een bepaald 'lot' wordt helder en je kunt voelen welke impact dit op jouw heeft. 9 van de 10 keer komen er bepaalde overtuigingen naar voren, waarvan je de impact op dieper niveau kunt voelen en wat jouw een "Oja" met een bevrijding en verlichting brengt. Een opstelling maakt zaken helder, je komt los van hetgeen jouw niet toebehoort en als kadootje: een opstelling werkt in zijn geheel door richting degenen die voor jouw kwamen en die na jouw komen.

 

Je koppelt jezelf los van rollen die je onbewust hebt aangenomen en wordt jezelf gewaar van je eigen rol en plek.

Een uitwisseling met een specifiek familie lid is ook mogelijk. Dit laat zich in de energie dan zien. Je hoeft hier geen ervaring in te hebben, de velden doen vanzelf het werk. Ik begeleid je hierin. Je kunt ook een optelling aanvragen wanneer je de relatie met je moeder, je vader, je partner of iemand anders wilt bekijken.

 

Vaak zien we bij het inzien van een verstrikking, verslaving, verwisseling van identiteit (*), dat er na een sessie (door het ontvangen van de benodigde helderheid) direct een verschuiving binnen het bewustzijn en dagelijks leven plaatsvindt. Wanneer een ieder is (h)erkent in eigenwaarde, openbaart dit zich meteen in het dagelijks leven. Een opstelling via de Voorouderlijke velden maakt veel helder en kun je ook inzetten om een bepaald gevoel, patroon, herhalend gedrag te doorzien.  

 

(*) dit gebeurd geheel onbewust > door een niet ingenomen en/of bevestigde/erkende plek binnen het systeem.