Nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen · 06. december 2022
Mijn praktijk vult zich de laatste tijd steeds met ouders en kinderen met de leeftijden begin puberteit. Zo fijn dat deze doelgroep ook Holistische en Energetische ondersteuning zoekt. Het mooie eraan is dat ouders (meer dan ooit) ook aan hun zelf willen werken en 'het kind' wordt heel gemakkelijk als 'Ziel met eigen ervaringen' gezien. Het kind als onderdeel van het geheel, het gezin - en niet als 'een probleem' op zichzelf.
Nieuwetijdskinderen · 01. februari 2022
Hoogbewuste Ziel
Hoogbewuste Ziel, Bewust Ouderschap, Jezelf en het Ouderschap vormgeven vanuit je Pure Ware Kern? Kinderen die nu naar de Aarde komen? Zij geven ons het grootste kado: de verbinding met onszelf.
Nieuwetijdskinderen · 06. juni 2021
Kenmerken van een nieuwetijdskind
Nieuwetijdskinderen kunnen bij overprikkeling klachten hebben zoals: vaak huilen en blijven huilen, niet tot rust en/of bedaren kunnen komen, slaapproblemen ervaren en bepaalde angsten hebben, gediagnostiseerd worden met ADD, ADHD, Autisme, PDD-NOS, voedseintolerantie hebben, eczeem en allergieën hebben.
Nieuwetijdskinderen · 06. juni 2021
Kenmerken van een hooggevoelig kind
Ieder kind is uniek. Deze uniekheid wordt ook mede bepaald door de karaktereigenschappen van het kind, de opvoeding, cultuur en omgeving waarin het kind opgroeit.
Nieuwetijdskinderen · 06. juni 2021
Hooggevoelige kinderen en nieuwetijdskinderen herkennen
Veel mensen weten niet van zichzelf dat ze deze eigenschappen hebben of begrijpen niet wat er met hun kind aan de hand is. Dit kan voor problemen zorgen en zelfs tot verkeerde diagnoses leiden.
Nieuwetijdskinderen · 24. mei 2021
Kinderen van deze tijd
We worden ons steeds meer bewust van onszelf. Kinderen en jongvolwassenen van deze tijd helpen ons hierbij en spiegelen ons delen van ons zelf en de wereld zoals deze is.