· 

Ouder Kind

 

Innerlijk Kindwerk

Wat mij opvalt is dat ouders zoveel voor hun kinderen over hebben en zoveel voor hen willen doen. Super mooi natuurlijk!

En blijf dat ook doen. Kinderen hebben ons nodig. 

 

Ouders in deze tijd

Hoe mooi is ouderschap in deze tijd?
Ouders luisteren meer dan ooit naar hetgeen hun kind laat zien. Aan gedrag, gevoel, emoties, wat er speelt in- en om hen heen, wat er zoals gebeurd, en willen het beste voor hun kind. Daarbij zie ik vaak naar voren komen: dat ouders niet willen dat hun kind hetzelfde overkomt/meemaakt wat zij zelf hebben meegemaakt. Maar veelal worden ouders zelf getriggerd in oude pijn. 

 

Als eerste: weet dat jij als ouder de perfecte ouder voor je kind bent, welke lessen er ook op jullie pad komen.
Je kinderen zijn niet voor niets bij jouw, jij kunt van hen leren en zij leren van jouw.

 

Dus, lieve ouder/ouders: jij hebt jezelf nodig. Je eigen bedding, je basis, om er voor je kind/kinderen te kunnen zijn. Laten we dus samen kijken wat jij nog mag opruimen, zodat je zult zien dat je jouw eigen lessen los van je kind te zien. Wanneer jij de verantwoording neemt voor je eigen triggers (veelal onbewuste pijn), zullen zij prima hun eigen weg volgen, los van jouw thema's/pijnstukken gezien. 

 

Natuurlijk kan het zijn dat jouw zoon/dochter dezelfde soort lessen hier op aarde tegenkomt, 

Hoe mooi is het dat jij er dan puur vanuit je gezonde delen voor hem of haar kunt zijn? Je koppelt je kinderen als het ware niet aan jouw beleving/pijn, maar laat ze hun eigen lessen leren en ontdekken hierin. Zo mooi dat dit tegenwoordig vrijwel als vanzelf gaat.

 

In mijn werk, werk ik bijvoorbeeld met de Ouder in de praktijk (we werken daarbij door eigen oude pijnstukken heen) en op afstand ontvangt het kind/de kinderen een aanvullende Healing mbt het Thema wanneer dit elkaar raakt. Ook kan het zijn dat ik eerst aan de slag ga met het kind, waarna of waarbij vanzelf zichtbaar wordt dat de Ouder nog wat mag doen met oude pijn. Het is elke keer weer zo mooi en bijzonder wat er zichtbaar wordt en doorgang krijgt per individu en bij de gezinsleden onderling.

I like!

 

Je kind als spiegel
Je kind is een spiegel, en spiegelt puur gekwetste innerlijk kinddelen die door jouw nog te ontvangen zijn. Ik zeg bewust 'te ontvangen zijn', want wanneer je jezelf opnieuw welkom heet, haal je uitstaande energie (verloren Zielendelen) van jouw 'welke nog ploetert in een andere tijd' weer terug naar je oorspronkelijk zelf, waardoor je jezelf veel vrijer en verzameld voelt. Je bent dan volledig in het hier en nu aanwezig, en schoon van hetgeen is voorgegaan.  

Wat wordt er bedoeld met oude verhalen/pijnstukken?

Denk aan onvervulde basisbehoeften die in jouw aanwezig zijn, onverwerkte gebeurtenissen die voortslepen, waardoor je niet in je eigen kracht kunt staan. Je laat 'hier en daar' in het dagelijks leven met jezelf aan de haal gaan, je wordt zelf weer de kleine van toen, en dat is zonde. 

 

Ja, je kind heeft een eigen blauwdruk en krijgt tijdens zijn/haar reis naar de aarde, verschillende imprints mee,

Ja, je kind is met jou/jullie verbonden (energetisch al in de tijd van de Pre Conceptie) en krijgt de belevingswereld van jouw en je partner mee,

 

Dus, nu in deze tijd: 

Pak je triggers (eigen stukken) van harte aan, verwelkom oud zeer met liefde, heel jezelf en luister naar de roep van je innerlijke stem. Ga in je eigen kracht gaat staan en laat je eigen licht maar stralen, zo voedt je jezelf en groeit je kind als vanzelf mee in deze stroom vooruit. Hoe mooi is het om een lichtend voorbeeld te zijn door gewoon 'puur jezelf te zijn'. Los van oude zaken?

 

Terug naar ons Innerlijk Kind.

Je Innerlijk Kind is dat deel van jezelf wat je in je meedraagt. Het kind dat jij ooit was, het kind zoals het zich voordeed, het kind welke je diep van binnen bent en toen was. Het blijde, onbevangen, spelende en vreugdevolle kind, welke een bron van vitaliteit en kracht geeft, maar ook het bange, gekwetste, teleurgestelde en onzekere kind, welke ons belemmerd in het dagelijks leven of wat je terugziet via je kind/kinderen.

Door middel van Innerlijk Kindwerk kunnen we terug naar de kern van een bepaald probleem. We volgen de taal van je lichaam en komen bij dat stukje van jezelf wat aandacht nodig heeft. Met behulp van de Biotensor kan ik testen of jij hinder hebt van bepaalde oerangsten, beperkende overtuigingen, emoties die verwerkt mogen worden, en welke onvervulde basisbehoeften aandacht vragen. Hier gaan we uitgebreid mee aan de slag.

 

Innerlijk Kindwerk werkt bevrijdend en zet je in je eigen kracht. Je zult jezelf weer 1 voelen met wie je diep van binnen bent. Je zult Oja-momenten tegenkomen, zoals nu snap ik .... & waarom.... & hoe dit werkt .... en het zijn uitwerking heeft. Herkenning en erkenning spelen een grote rol om werkelijke verandering plaats te laten vinden.

Innerlijk Kindwerk zorgt voor bewustwording, heling, persoonlijke- en spirituele groei, je komt bij die delen van jezelf waar je geen weet van had dat deze belemmerend voor je werken. Wanneer het ter sprake komt zorgt Innerlijk Kindwerk voor opschoning binnen de familie/generatielijn.

Innerlijk Kindwerk is een hele mooie stap om weer 1 te worden met jezelf en je weg vanuit liefde en vertrouwen te vervolgen. Je maakt opnieuw contact met het kind in jezelf, zodat er geheeld kan worden wat geheeld wil worden.

Kinderen openen onze harten,

Delen in liefde,

&

Voelen feilloos aan wat er speelt,

 

Kinderen laten ons contact maken met de diepere lagen in onszelf,

De delen die aandacht willen,

De delen die liefde willen,

 

Zij laten ons hiermee feilloos voelen wie wij werkelijke zijn.

 

Een kindje in wording,

Een Ziel daalt in,

Laten we hier met zijn allen bewuster bij stilstaan,

En indien nodig, alsnog gehoor aangeven.