· 

Hoogbewuste Ziel

Te vroeg geboren,

Mijn ouders waren er nog niet klaar voor om mij te ontvangen, dat ik zou komen,

Ik pas er niet bij,

Ik ben anders,

Begrepen worden en verbinding op de diepere lagen kwam voorbij.

 

Bovenstaande kwam afgelopen week naar voren in het gevoel bij een cliënt. Dit voelde ze vaker en het was een thema waar ze nu mee aan de slag wilde gaan. Een thema waar ze doorheen wilde werken en opheldering op wilde ontvangen.

 

Voor jouw als ziel is het altijd de juiste tijd.

Er is geen perfecte timing, de timing is er gewoon.

 

Het stukje Hoogbewuste Ziel kwam via mijn woorden naar voren, het voelde voor haar zo fijn om dat te horen. Ze voelde zich gezien.

Ze voelde zich begrepen en kon haar gewaarwording en alles wat ze tegenkwam anders zien. Vanuit de afstemming met haarzelf, in contact met haar ouders, en ook in contact met andere gezins- en familie leden. Haar levensloop werd zichtbaar.

 

Soms is het als Hooggevoelig- of Hoogbewuste Ziel lastig binnen een bepaald gezin waar gevoeligheid en meer zien dan een ander op dat moment ‘kan’ ‘nieuw is’ óf ‘juist ook aanwezig is bij een ouder of beide ouders’ maar op de achtergrond terecht is gekomen.

Het is zo gaaf dat hier op de verschillende lagen via een opstelling en Zielsuitwisseling met hetzelf en de ouders en andere gezins- en familie leden heling en doorgang plaats mocht vinden.

 

Ze voelt zich weer op haar plek, los van wat er nog uitgewerkt mag worden, voelt ze zich gesterk en open naar haar pure zelf. Ze voelt zich dieper uitgelijnd met wie zij is ‘los van de ander gezien’ de ander is ook helemaal okey zoals deze is.

 

Nog een mooie ervaring om verder te delen:

Afgelopen jaar kwam een gezin naar mijn praktijk met de hulpvraag vanuit de moeder. We hebben gewerkt aan haar hulpvraag en haar eigen moeder kwam ook op consult, ik krijg er weer kippenvel van.

 

Beiden voor eigen processen, maar uiteraard verband met elkaar. Zo mooi hoe dat werkt!

Ook een diep respect naar de processen die plaats mochten vinden. Beiden weer in de juiste lijn met zichzelf en met elkaar en uiteraard ook blij met hetgeen ze zelf op mochten ruimen. 

 

Het mooie was, dat de vader (partner van de moeder met de gezinshulpvraag) na deze mooie doorgang, ook een sessie wilde.

Het ging bij de vader om het contact met zijn eigen kinderen, hij wilde ze oa beter begrijpen en weten waarom ze reageren zoals ze reageren, en daar stond hij dan als “jong jongetje zelf, met zijn eigen vader”.

 

Zo bijzonder hoe hij zichzelf mocht voelen, afgestemd op een andere laag en daar gehoor aan mocht geven. Er mocht oa zachtheid en openheid komen, zijn kinderen morgen op Zielsniveau voelen dat hij zijn best deed en op welke manier. Deze jonge man, vader en partner kon anders kijken naar zijn kinderen en ook naar zijn eigen vrouw. Ja! Dat is gaaf!

 

Tips zoals een eigen ruimte hebben, namen beide ouders mee. De sessie waren mooi, open, puur en eerlijk naar een ieder in het gezin.

 

En de kinderen?

Zij hoefden helemaal niet te doen, alleen zichzelf te zijn en zichzelf te blijven. ze waren ‘in de energie’ bij de Zielsafstemmingen die plaatsvonden. Mooi wat er zichtbaar wordt ik het gehele gezin met bewust afgestemde ouders.

 

Van je ouders kun je leren,

Je ouders leren van jouw,

Je hoeft niet alles opnieuw te leren,

Je bent exact goed zoals je bent, leer wat je wil.

 

En onthoudt; Diep in je kern, weet je al zoveel.

Je hoeft jezelf enkel en alleen opnieuw af te stemmen, en jezelf te herinneren, wie je bent,

Open je hart voor de zachtheid in jezelf en je zult zien en voelen wat zich aan jouw mag laten zien

 

Intake op afstand met advies behandelplan?

Intake in de praktijk met direct een eerste consult?

 

Maak gerust een afspraak en maak kennis met nieuwe wegen die voor je opengaan: info@inner-zelf.nl