· 

Hooggevoelig - mijn verhaal

In mijn tijd - geboren in de jaren 80 - als Kind van de Nieuwe Tijd was er nog niet zoveel HSP begeleiding. Dus daar ben ik dan nu! HSP Coach, Levens Coach, door ervaringen rijker en rijker geworden. 

 

Oud leed en oud verdriet heb ik verwerkt op de vele verschillende bewustzijnslagen. Patronen heb ik doorbroken, gebeurtenissen verwerkt. Mijn Innerlijk Kind mag- en kan weer vrij spelen. Ik heb gewerkt op de lagen voorbij wie ik ben in dit leven en ik ben uit verstrikkingen gestapt. Lichaamsbewustzijn heeft mij stap voor stap in mijn lichaam doen landen en energiewerk heeft mij zoveel moois gebracht en mezelf teruggegeven. Een eigen ruimte, een eigen kleur, te midden van de stromen aan energie die een ander bij zich draagt.

 

Energetisch was ik een geheel open veld, ik kende geen begrenzing. Ik reisde met mijn ziel, mijn bewustzijn, door de vele levens, ervaringen, en dimensies heen. Een deel van mij was op aarde, maar een deel ook helemaal niet. Ik bewoonde en belichaamde mijn lichaam gewoonweg niet. Een deel van mij bevond zich in de tussenwereld, en een deel ook nog veel verder terug dan dat. Ik was bij iedereen aanwezig, en iedereen bij mij, er was geen onderscheid in mij. Ook heb mijn proces doorwerkt als Alleen Geboren Tweeling, waardoor er zoveel puzzelstukjes zijn geland.

 

Mijn oorspronkelijke trillingsfrequentie is heel hoog, ik voel me nu in lijn met wie ik ben en voed mezelf van binnenuit. Dat heeft me zoveel moois en vooral: Innerlijke rust en ruimte gegeven. Ik navigeer vanuit de verbinding met mezelf door het leven heen en leef vanuit wie ik ten diepste ben. Ook weet ik mezelf te herpakken wanneer dit nodig is en hierin deel ik graag mijn tools met jouw. Kinderen voelen zich vanuit nature direct thuis bij mij en in mijn praktijk. Ik voel me bevoorrecht om met ouders, kinderen, aanstaande ouders en jouw wanneer je dit leest samen te werken.

 

Wil je een afspraak maken? Klik hier: Afspraak maken.

Een kort oriënterend gesprek over wat de mogelijkheden zijn kan ook. Bel: 06-41985678.