· 

Hooggevoelig - mijn verhaal

Van jongs af aan voelde ik altijd al veel aan. Harmoniseren, transformeren en verbinden speelde een grote rol. Als kind zijnde ging dit helemaal vanzelf. Vanzelf bedoel ik dat ik mijn talenten op de achtergrond uitvoerde door puur gewoon mezelf te zijn. Toen ik ouder werd, heb ik mezelf hierin niet altijd erkend. Ik ging mee in de energie en voldeed aan wat ik voelde dat de ander nodig had. Ik ben mezelf volledig kwijt geraakt. Er ging een 'nieuwe wereld' voor mij open toen ik opnieuw kennismaakte met de delen van mezelf die ik naar de achtergrond had geschoven. 

 

In mijn tijd - geboren in de jaren 80 - als Kind van de Nieuwe Tijd was er nog niet zoveel HSP begeleiding. Dus daar ben ik dan nu!

HSP Coach, Levens Coach, door ervaringen rijker en rijker geworden. 

 

Oud leed en oud verdriet heb ik verwerkt op alle lagen. Patronen heb ik doorbroken, gebeurtenissen verwerkt. Mijn Innerlijk Kind mag- en kan weer vrij spelen. Ik heb gewerkt op de lagen voorbij wie ik ben in dit leven en ben uit verstrikkingen gestapt. Lichaamsbewustzijn heeft mij stap voor stap in mijn lichaam doen landen en energiewerk heeft mij zoveel moois gebracht en mezelf teruggegeven. Een eigen ruimte, een eigen kleur, te midden van de stromen aan energie die een ander bij zich draagt.

 

Energetisch was ik een geheel open veld, ik kende geen begrenzing. Ik reisde met mijn ziel, mijn bewustzijn, door de vele levens, ervaringen, en dimensies heen. Een deel van mij was op aarde, maar een deel ook helemaal niet. Ik bewoonde en belichaamde mijn lichaam gewoonweg niet. Een deel van mij bevond zich in de tussenwereld, en een deel ook nog veel verder terug dan dat. Ik was bij iedereen aanwezig, en iedereen bij mij, er was geen onderscheid in mij.

 

Mijn oorspronkelijke trillingsfrequentie is heel hoog, ik voel me nu in lijn met wie ik ben en voed mezelf van binnenuit. Dat heeft me zoveel moois en vooral: Innerlijke rust en ruimte gegeven. Ik navigeer vanuit de verbinding met mezelf door het leven heen en leef vanuit wie ik ten diepste ben. Ook weet ik mezelf te herpakken wanneer dit nodig is en hierin deel ik graag mijn tools met jouw. 

 

Wil je een afspraak maken? Klik hier: Afspraak maken.

Een kort oriënterend gesprek over wat de mogelijkheden zijn kan ook. Bel: 06-41985678.