· 

Trillingsfrequentie

Wanneer we worden geboren zijn we puur en helder. We hebben een eigen trillingsfrequentie en sluiten aan op het veld om ons heen, het veld van onze ouders (waar we uiteraard al verbonden mee zijn) en maken kennis met de omgeving waarin we opgroeien en de andere mensen om ons heen. 

 

Elke emotie heeft een bepaalde trilling, welke meetrilt of tegentrilt in jouw energiesysteem. Fijne emoties doen je in trilling verhogen, je groeit in bewustzijn en gaat in flow jouw weg vooruit. Minder fijne emoties raken je trilling anderszins aan. Wanneer je deze verwerkt, loslaat, en in je eigen trilling (uitlijning) terugkomt, geeft dit geen probleem. Wanneer je emoties of prikkels onvoldoende verwerkt, niet kunt afvoeren uit je systeem, blijven deze 'als trigger' op de achtergrond aanwezig. Zij beïnvloeden jouw energiesysteem. Je voelt je niet in lijn met jezelf en werkt vervolgens nieuwe situaties rondom die trilling aan.

 

Ook collectieve velden zenden trillingen uit die wij opvangen via ons energiesysteem. Denk hierbij aan wat er speelt in de wereld, speelt in je werk- of leef omgeving. We haken we hier onbewust op aan, o.a. wanneer we zelf nog iets uit te werken hebben (naar ons bewustzijn mogen halen) of we kijken vanuit een ander punt, onze trilling blijft in lijn.

 

Wanneer je in je eigen trilling blijft of daar in ieder geval weer gemakkelijk naar terug kunt keren, zul je zien dat alles veel gemakkelijker gaat en je jezelf veel fijner voelt. Je bent in staat om jezelf helder te houden en hebt een helder bewustzijn op alle lagen wanneer er iets in jouw wordt geraakt. Functionerend op je eigen trilling ben in flow en zullen nieuwe mogelijkheden en talenten zich als vanzelf ontplooien. Je relaties voelen anders aan; in lijn met wie jij bent, oplossingen dienen zich als vanzelf aan, en heel belangrijk: je voelt je vervuld in je eigenwaarde.