Reiki bij kinderen

Energie helpt bij "probleempjes"

Omdat kinderen op een hele natuurlijke manier voelen en denken, begrijpen ze direct de samenhang tussen henzelf, de natuur en energie. Ze staan open voor de mogelijkheden dat iemand hen kan helpen met hun "probleempjes" door met energie te werken. 

 

Kinderen die niet lekker in hun vel zitten, weinig zelfvertrouwen hebben, onrust ervaren, moeite hebben in de maatschappij, of zichzelf anders voelen dan anders, hebben baat bij een Reiki behandeling. Reiki zorgt voor innerlijke rust, ontspanning en brengt je weer in verbinding met jezelf.

 

Reiki zorgt voor een goede energie doorstroming, boost het zelfvertrouwen en het kind zal zichzelf beter leren begrijpen, zodat het zich beter kan uiten. Reiki verscherpt de intuïtie, leert te luisteren naar het binnenste zelf en zorgt voor bewustwording en innerlijke groei. Bij kinderen werk ik, evenals bij volwassen en dieren, op de wezenlijke zielenlagen. Hier kun je met je hoofd en denken niet bij. Kinderen vinden dit heerlijk en prachtig, ze hoeven immers zelf helemaal niets te doen, alleen puur de helende energie te ontvangen, zodat de energie weer vrij gaat stromen.

Samenvatting

Door met Reiki bezig te zijn, zal je kind zich verbonden voelen met de universele energie, met zichzelf en de wereld om zich heen. Het zelf-helend vermogen wordt aangesproken en op elk niveau ontvangt je kind een positieve boost.