Ervaringen Reiki behandeling

Reiki tijdens de Zwangerschap

Hieronder een aantal mooie uitspraken hoe Reiki tijdens de Zwangerschap wordt ervaren:

 • De praktijk van Kristel ervaarde ik als een oase van rust. De reiki behandelingen gaven me de mogelijkheid stil te staan bij deze zwangerschap en contact te maken met het kindje. Van harte aan te raden, ook als je al kind(eren) hebt! Het was heel fijn om een deel van deze zwangerschapsreis te kunnen delen met Kristel. Diep ontspannen en onverdeelde en oprechte aandacht voor mij en de baby.
 • Ik heb de behandelingen ervaren als belangrijke puzzelstukjes in het proces van deze zwangerschap. Het is een heel proces van verandering en door zo stil te kunnen staan bij de zwangerschap voelde ik me hierin meer gedragen. Als zwangere vrouw ben je geloof ik ook veel spiritueler en gevoeliger, het is heel fijn als een bekwaam persoon je hierin kan begeleiden.

 • Ook voor vrouwen die al een kindje hebben vind ik het zeer aan te raden, omdat het me rust gaf in het idee dat straks alles anders zou gaan worden. Ik hoef me geen zorgen te maken om straks de aandacht te verdelen. Hier staat Kristel je ook in bij door middel van bewustzijn en coaching.

Reik bij kinderen

Onderstaand een aantal mooie ervaringen hoe kinderen Reiki ervaren:

 • Ouder over kind 1 - Reactie: ik ervaar zoveel rust, mijn kind is nog nooit zo rustig en relaxed bij zichzelf geweest. We hebben ook met edelstenen gewerkt. Dit kwam tijdens het consult naar voren. Dat was leuk om te zien en mooi om te ervaren. 
  Inner-Zelf: Ouder en kind zijn hier samen verder mee aan de slag gegaan. Kinderen voelen zichzelf aangetrokken tot edelstenen, bijna magisch. Door hun open houding werkt de edelsteen direct op hun energie/energieveld in. Op deze manier hebben kinderen iets tastbaars om dagelijks bewust te ervaren wat het met hen doet. De steen helpt heb o.a. bij angsten, verdriet, verwerking, nodige steun en eigen kracht / zelf bekrachtiging.
 • Ouder over kind 2 - Reactie: ik wist wel dat er zoiets speelde, maar kon mijn vinger er zelf niet helemaal op leggen; fijn om dit te horen, of eigenlijk na de behandeling terug te lezen in het verslag!
  Inner-Zelf: na elke behandeling (kind) maak ik een verslag van de Reiki behandeling voor de ouder van het kind om alles wat er zielsniveau is uitgewisseld terug te koppelen aan de ouder. Op deze manier kan de behandeling op diep innerlijk wezen niveau plaatsvinden en verder doorwerken. Deze ouder is blij en gerustgesteld. Het kind kan "kind in eigen wezen zijn". Bij beiden ontstaat er rust. Er komt harmonie. Ouder en kind kunnen weer liefdevol naar elkaar toe aanwezig zijn. Volledige acceptatie van de ouder naar kind toe en van het kind naar de ouder toe. Deze energie verandert zichtbaar de relatie van ouder en kind inclusief de relatie van het gehele gezin onderling. Dit is zo mooi en fijn! Hier wordt ik altijd zo blij van! Dankbaar!

 • Ouder over kind 3 - Reactie: mijn zoon/dochter wil weer naar jou toe. Maar ik ook, want de stroom van de Reiki energie en hoe het na de behandeling van binnen voelt is zo fijn. Het lukt me bijna niet "mijn eigen afspraak voor mezelf te houden", want hij/zij wil dan mee en merkt ook wanneer ik voor mezelf weer een afspraak maak. 
  Inner-Zelf: dat is energie en dat hoor ik overigens heel vaak. Ook zoals in dit voorbeeld: als een ouder voor zichzelf een afspraak ingepland; zo mooi hoe kinderen Reiki ervaren en zelf ook weer langs willen komen. Reiki geeft "innerlijke rust" een gevoel van "puur zijn in heel je wezen" dat is het best passende woord. De zelfverzekerdheid en het zelfvertrouwen groeit: het kind (en/of jij in het verhaal) voelt- en ervaart zichzelf in wie hij of zij is tot diep in je eigen kern. 
 • Nog een reactie van een andere sessie: mijn zoon/dochter heeft vol enthousiasme over jouw en Reiki verteld aan zijn/haar opa en oma. 
  Zichtbare groei: het kind heeft een open houding en gaat de relatie met de omgeving aan door middel van contact met zichzelf en Reiki, terwijl het normaal heel gesloten en teruggetrokken is in zijn/haar houding. Zo leuk en geweldig om te horen en te zien! De ouder geeft na verloop van tijd aan dat het kind echt gegroeid is en veel minder in zichzelf is gekeerd: dat is een hele openbaring; fijn! Als de moeder voor haarzelf een afspraak maakt, wil haar zoon/dochter graag ook weer mee: "om innerlijke rust, vrede, zelf acceptatie te ervaren". Met oefeningen kunnen we dit gevoel opbouwen en blijvend binnen het gezin realiseren. Reiki is en blijft altijd fijn!

  Zo ontvang ik nog veel meer mooie en dankbare reacties. Elke keer weer. Dat maakt het werken met Reiki en kinderen zo dankbaar!