Reading Ouder en Kind

Ouder-Kind of Gezinsreading

Een Ouder-Kind reading vind altijd op afstand plaats. Op het overeengekomen tijdstip stem ik mezelf af op de energie die jullie laten zien. Ik kijk wat er speelt met betrekking tot de hulpvraag en wat er op dat moment doorgang nodig heeft. Een ieder wordt apart van elkaar gezien en ook in onderling verband met elkaar. Door middel van het geven van de reading vindt er direct doorgang plaats in aanwezige processen. Ook werkt de reading in de weken die volgen nog verder door in het aardse hier en nu.  

 

Hoe kan dit?

Doordat ik zie en benoem wat er onder de oppervlakte speelt, ontstaat er een nieuwe stroming, waardoor er ruimte komt voor een nieuwe richting of nieuwe flow vooruit. Een reading werkt direct helend door op alle lagen van bewustzijn, dit kun je zelfs nog voelen als je een paar weken verder bent. 

 

In alle jaren die ik reeds werkzaam ben, is gebleken hoeveel waarde een Gezinsreading of Gezinshealing heeft. Zeker in een tijd als nu, waar woorden eigenlijk overbodig zijn en alles in de energie waar te nemen is, maar ook de de ontvanger in goede orde te ontvangen is. We hebben 'geen woorden meer nodig', we voelen intens, alles is energie en alles is onderling met elkaar verbonden. De energie die ik waarneem tijdens een reading, vertaal ik uitaard in aardse taal aan je/jullie terug. Dit kan door middel van een geluidsbestand of PDF verslag.