Blog

Ik blog regelmatig op Facebook en Instagram, hieronder een Blogs over ons Celbewustzijn.

Celbewustzijn

We dragen allemaal een mannen en vrouwen bewustzijn in ons mee. Op biologisch vlak is er een mannelijke zaadcel en een vrouwelijke eicel nodig welke samensmelten. Ook is er een baarmoeder nodig om in te nestelen om ons fysieke gestalte vorm te geven.


Energetisch gebeurd er ook heel veel. We sluiten aan op het energetisch veld van onszelf, en onze beide ouders. Beide ouders dragen hun eigen basis overtuigingen en energie met zich mee en tevens hebben zij hun wisselwerking in de energie samen.

Onze ouders hebben ook weer ouders en zo kun je steeds verder terug in de generatielijn. De plek waar we worden geboren, de situatie en omstandigheden, hoe we worden geboren, dragen allemaal bij aan ons levensverhaal. 

 

Elke cel draagt bewustzijn in zich mee. Een alles omvattend bewustzijn welke van cel tot cel wordt overgedragen en meegaat in de energie en in de lijn die volgt. Het is aan ons hoe wij onszelf vormgeven. We herinneren ons dit steeds meer en meer en evolueren verder.

We worden ons meer bewust van innerlijke processen, we nemen onze groei punten aan en onze te leren lessen waar. We doen het anders en schonen op binnen de lijn. We doen afstand van collectieve velden of werken nog iets uit en voeden ons met wat bij ons past.

Ons bewustzijn verruimd en opent zich. We incarneren dieper in ons lichaam met onze ziele lagen.
We worden hierin gesteund. Meerdere velden staan open. We doen dit als individu en ook tegelijkertijd samen. We dragen bij aan ons collectieve zijn.

Laat jezelf verrassen hoe jouw bewustzijn steeds verder verruimd. 

Weet dat jij het middelpunt bent van wat er in- en om je heen gebeurd en speelt.

Weet dat jij, net als een ander, jouw deel bijdraagt aan het groter geheel.

Hoe mooi zou het zijn als we hier op voorhand meer bij stilstaan en gehoor aangeven.

De kinderen van nu en ook reeds eerder op aarde dagen ons uit en vragen ons dieper in onszelf te kijken. Hoe mooi is het hierbij stil te staan en jezelf opnieuw geboorte te geven?

 

Het is nu de tijd!