HSP Coach

Leren omgaan met je hooggevoeligheid

Ken je dat?

 • Dat je alles zo intens en direct binnenkrijgt?
 • Dat je soms geen onderscheid kunt maken wat van jouw of van de ander is?
 • Dat je exact voelt wat er speelt, maar dat je dan soms twijfelt of je het wel goed ziet en goed voelt, omdat anderen het niet opmerken of je dit niet bevestigd krijgt en achteraf alles juist blijkt te zijn? 

Of,

 • Heb je soms het gevoel dat niemand jouw begrijpt?
 • Dat je een andere taal spreekt?
 • Voel je geen aansluiting met de degenen in jouw directe omgeving?

  Twijfel niet langer aan jezelf!
  We zijn zoveel krachtiger en mooier dan we onszelf kunnen voorstellen. Je kunt zoveel meer dan je zelf denkt. Ervaar jouw Hooggevoeligheid als Kracht en kom opnieuw Thuis bij Jezelf met de unieke gaven en vaardigheden die je hebt.
 • Ben je klaar om jezelf en jouw binnenwereld op een andere manier te ervaren? 
 • Kun je Tools gebruiken bij jouw Hooggevoeligheid?
 • Wil je je energiesysteem op peil houden en jouw Trilling blijvend verhogen?
 • Jouw eigen ruimte helder hebben en houden te midden van deze maatschappij? 

Ik ondersteun je graag. Maak een afspraak of vraag meer informatie als je wilt weten wat ik voor jouw kan betekenen.

Trillingsfrequentie

Alles is energie

Alles is energie, wij zijn energie. Alles heeft zijn eigen Trillingsfrequentie. Ons bewustzijn verruimt en we worden met zijn allen steeds gevoeliger.

Deze tijd is het nog belangrijker de verbinding met jezelf opnieuw uit te lijnen en op te schonen wat jou uit je eigen Trilling haalt.

 

Wanneer je emoties en prikkels onvoldoende verwerkt, blijven deze op de achtergrond aanwezig. Zij beïnvloeden jouw energiesysteem. Gevoelens en emoties zorgen voor bepaalde gedachten en gedachten vormen een bepaalde overtuigingen die je door een op-één-stapeling steeds meer en meer gaat geloven. Elke emotie heeft een bepaalde trilling, welke meetrilt of tegen trilt in jouw systeem. 

 

Ook zorgen collectieve velden voor de uitzending van trillingen die wij in de energie waarnemen. Bewust, onbewust, we haken er op aan als een deel van ons hier nog niet geheel doorheen is gewerkt. Wanneer je uitgelijnd bent met je eigen Kern-Trillingsfrequentie zul je zien dat je jezelf veel fijner voelt. Je bent in staat om jezelf helder te houden en hebt een helder bewustzijn op alle lagen wanneer er iets in jouw wordt geraakt. Functionerend op je eigen trilling ben in flow en er zullen nieuwe mogelijkheden en talenten zich als vanzelf ontplooien. Je relaties voelen anders aan; in lijn met wie jij bent, oplossingen dienen zich aan als vanzelf, en heel belangrijk: je voelt je vervuld in je eigenwaarde.