HSP Coach

Leren omgaan met je hooggevoeligheid

Ken je dat?

 • Dat je alles zo intens en direct binnenkrijgt?
 • Dat je soms geen onderscheid kunt maken wat van jouw of van de ander is?
 • Dat je exact voelt wat er speelt, maar dat je dan soms twijfelt of je het wel goed ziet en goed voelt, omdat anderen het niet opmerken of je dit niet bevestigd krijgt en achteraf blijkt alles juist? 

Of,

 • Heb je soms het gevoel dat niemand jouw begrijpt?
 • Dat je een andere taal spreekt?
 • Voel je geen aansluiting met de degenen in jouw directe omgeving?

  Twijfel niet langer aan jezelf!
  We zijn zoveel krachtiger en mooier dan we onszelf kunnen voorstellen. Je kunt zoveel meer dan je zelf denkt. Ervaar jouw Hooggevoeligheid als Kracht en kom opnieuw Thuis bij Jezelf met de unieke gaven en vaardigheden die je hebt.

Dus, wil je aan de slag? 

 • Ben je klaar om jezelf en jouw binnenwereld op een andere manier te ervaren? 
 • Kun je Tools gebruiken bij jouw Hooggevoeligheid?
 • Wil je je energiesysteem op peil houden en jouw Trilling blijvend verhogen?
 • Jouw eigen ruimte helder houden te midden van deze maatschappij? 

Ik ondersteun je graag. Maak een afspraak of vraag meer informatie als je wilt weten wat ik voor jouw kan betekenen.

 

Trillingsfrequentie

Alles is energie, wij zijn energie. Alles heeft zijn eigen Trillingsfrequentie. Ons bewustzijn verruimt en we worden met zijn allen steeds gevoeliger.

Deze tijd is het nog belangrijker de verbinding met jezelf opnieuw uit te lijnen. 

 

Wanneer je emoties en prikkels onvoldoende verwerkt, blijven deze op de achtergrond aanwezig en doorwerken. Zij beïnvloeden jouw energiesysteem. Gevoelens en emoties zorgen voor bepaalde gedachten en gedachten vormen een bepaalde overtuigingen die je bij op-één-stapeling steeds meer en meer gaat geloven. Elke emotie heeft een bepaalde trilling, welke meetrilt of tegen trilt in jouw systeem. Dit kun je voelen.

 

Ook zorgen collectieve velden voor de uitzending van trillingen die wij in de energie waarnemen. Bewust, onbewust, we haken er op aan als een deel van ons hier nog niet geheel doorheen is gewerkt. Wanneer je uitgelijnd bent met je eigen Kern-Trillingsfrequentie zul je zien dat je jezelf veel fijner voelt. Je bent in staat om jezelf helder te houden en hebt een helder bewustzijn op alle lagen. Je voelt jezelf in flow en er zullen nieuwe mogelijkheden en talenten ontplooien. Je relaties voelen anders aan; in lijn met wie jij bent, oplossingen dienen zich aan als vanzelf, en heel belangrijk: je voelt je vervuld in je eigenwaarde.

 

Jouw trilling werkt door op een ander, maar de trillingsfrequentie van de ander zo ook op jou. Bewustzijn hierover en je eigen ruimte helder hebben brengt je zoveel moois! Bijvoorbeeld: je leeft mee met een ander en voelt wat de ander voelt, je resoneert mee. De energie uitwisseling, c.q. trilling van de ander is voelbaar voor jouw, de energie raakt jouw aan op het punt waar jij zelf ook nog iets mag verwerken. Zo vindt er een energie- en trilings-uitwisseling plaats. Je mag dit stuk nog in jezelf helen en erkenning geven dat dit deel van jouw er is, zodat je dit deel op jouw tijd de nodige doorgang kan geven. Je trilling verhoogd. Uiteraard werkt dit ook opliftend bij een positieve vibe.

Mijn achtergrond als Hooggevoelig en Hoog bewuste Ziel

Van jongs af aan voelde ik altijd al veel aan. Harmoniseren, transformeren en verbinden speelde een grote rol. Als kind zijnde ging dit helemaal vanzelf. Vanzelf bedoel ik dat ik mijn talenten op de achtergrond uitvoerde door puur gewoon mezelf te zijn. Toen ik ouder werd, heb ik mezelf hierin niet altijd erkend. Ik ging mee in de energie en voldeed aan wat ik voelde dat de ander nodig had. Ik ben mezelf volledig kwijt geraakt. Er ging een 'nieuwe wereld' voor mij open toen ik opnieuw kennismaakte met de delen van mezelf die ik naar de achtergrond had geschoven. 

 

In mijn tijd - geboren in de jaren 80 - als Kind van de Nieuwe Tijd was er nog niet zoveel HSP begeleiding. Dus daar ben ik dan nu!

HSP Coach, Levens Coach, door ervaringen rijker en rijker geworden. 

 

Oud leed en oud verdriet heb ik verwerkt op alle lagen. Patronen heb ik doorbroken, gebeurtenissen verwerkt. Mijn Innerlijk Kind mag- en kan weer vrij spelen. Ik heb gewerkt op de lagen voorbij wie ik ben in dit leven. Lichaamsbewustzijn heeft mij stap voor stap in mijn lichaam doen landen en energiewerk heeft mij zoveel moois gebracht en mezelf teruggegeven. Een eigen ruimte, een eigen kleur, te midden van de stromen aan energie die een ander bij zich draagt.

 

Energetisch was ik een geheel open veld, ik kende geen begrenzing. Ik reisde met mijn ziel, mijn bewustzijn, door de vele levens, ervaringen, en dimensies heen. Een deel van mij was op aarde, maar een deel ook helemaal niet. Ik bewoonde en belichaamde mijn lichaam gewoonweg niet. Een deel van mij bevond zich in de tussenwereld, en een deel ook nog veel verder terug dan dat. Ik was bij iedereen aanwezig, en iedereen bij mij, er was geen onderscheid in mij.

 

Mijn oorspronkelijke trillingsfrequentie is heel hoog, ik voel me nu in lijn met wie ik ben en voed mezelf van binnenuit. Dat heeft me zoveel moois en vooral: Innerlijke rust en ruimte gegeven. Ik navigeer vanuit de verbinding met mezelf door het leven heen en leef vanuit wie ik ten diepste ben. Ook weet ik mezelf te herpakken wanneer dit nodig is en hierin deel ik graag mijn tools met jouw. 

  Maak kennis met,

De Nieuwe Jij,

In wie je altijd al bent geweest,

Maar,

Die je nu een vernieuwde doorgang mag geven.