Reiki tijdens de zwangerschap

Ongeboren kindje

Allereerst zijn jullie super blij met het goede nieuws, je geluk kan niet meer op, jullie vieren samen intern jullie feestje. Hoe mooi is het, dat juist dit kindje, jullie kindje in wording, jullie als ouders en gezin heeft uitgekozen om zijn/haar aardse bestaan vorm te geven. 

 

Ja, het is echt waar! 

Jij mag dit kindje dragen en straks geboorte geven. 

 

In verbinding met jezelf en in verbinding met elkaar kun je een warm, veilig en liefdevol thuis creëren voor jullie aankomend kindje. Het is wonderlijk mooi hoe we het proces van kinderwens, zwangerschap, geboorte geven in contact met onszelf en ons aankomend kindje op de diepere ziele lagen kunnen beleven en meer diepgang kunnen geven.

Hoe kan Reiki jouw en je kindje ondersteunen?

Reiki wordt omschreven als universele levensenergie, de energie die door alle levende wezens stroomt en in het hele universum in overvloed aanwezig is. Reiki ondersteunt een goede doorstroming in jouw energiesysteem, brengt rust en ontspanning, draagt bij aan een positieve boost in je zelfvertrouwen en bevordert jouw zelf-helend en creërend vermogen. Reiki zorgt voor evenwicht in jouw lichaam, geest en ziel welke doorstraalt naar jouw ongeboren kindje. 

 

Reiki werkt door op meerdere lagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Wanneer je het contact met jezelf, met jouw lichaam als moeder en vrouw en jullie aankomend kindje tijdens de zwangerschap versterkt, zal dit bijdragen in de tijd rondom de bevalling en de geboorte. Reiki brengt bewustwording en verdieping in het contact met jezelf, zodat je vanuit meer vertrouwen reageert op de veranderingen in je lichaam, je groeiende kindje en de wereld om je heen. Je ervaart de eenheid in jezelf en de verbinding met het kindje wat je bij je draagt. 

 

Reiki is geen vervanging van een arts of verloskundige. 

Lees meer over wie ik ben en Reiki via de artikelen die ik heb geplaatst op het Zwangerenportaal:

https://www.zwangerenportaal.nl/kristel-tatje-holistisch-gezins-en-kindertherapeut

https://www.zwangerenportaal.nl/zwanger/reiki-tijdens-de-zwangerschap