Reiki tijdens de zwangerschap

Ongeboren kindje

Allereerst ben je super blij met het goede nieuws, je geluk kan niet meer op, jullie vieren samen intern jullie feestje. Hoe mooi is het, dat juist dit kindje, jullie kindje in wording, jouw heeft uitgekozen als moeder zijnde om binnen jullie gezin zijn/haar aardse bestaan vorm te geven. Misschien heb je hem of haar gevoeld, reeds voor je bevestiging van een zwangerschap. Ja, het is echt waar! Jij mag dit kindje dragen en straks geboorte geven. 

Hoe kan Reiki jouw en je kindje ondersteunen?

Reiki wordt omschreven als universele levensenergie, de energie die door alle levende wezens stroomt en in het hele universum in overvloed aanwezig is.

 

Reiki ondersteunt een goede doorstroming in jouw energiesysteem, geeft rust en ontspanning, draagt bij aan een positieve boost in je zelfvertrouwen en bevordert jouw zelf-helend en creërend vermogen. Reiki zorgt voor evenwicht in jouw lichaam, geest en ziel welke doorstraalt naar jouw ongeboren kindje.

 

Reiki brengt bewustwording, zodat je vanuit meer vertrouwen reageert op de veranderingen in je lichaam, je groeiende kindje en de wereld om je heen. Je ervaart de eenheid in jezelf, en de verbinding met het kindje wat je bij je draagt. Reiki zal jouw proces tijdens je zwangerschap positief ondersteunen.

  

Meer informatie over Reiki, ga naar de beginpagina.

Let op: Reiki is geen vervanging van een arts of verloskundige. 

 Klik hier voor meer informatie

Goede balans

Zorg voor een goede balans tijdens je zwangerschap, zorg goed voor jezelf en je kindje, let op de signalen van je lichaam en negeer deze niet. Maak dagelijks contact met je lichaam en je kindje, meerdere keren per dag. Heet je kindje welkom, vertel dat je blij bent met zijn/haar komst, vertel wat je vertellen wilt, en misschien ook dat je het een beetje spannend vind. Je kunt je kindje van alles meegeven en vragen op ziels-niveau, zodat je kunt samenwerken als je een naam wilt kiezen, vragen hebt, of als je eenmaal het einde van je zwangerschap nadert en de tijd van de geboorte zijn intrede doet.

 

Sta stil bij opkomende gevoelens en emoties en geef hier bewuste aandacht aan. Voel wat zich aandient, wat je nodig hebt, geef hier gehoor aan en verwen jezelf zo nu en dan ook echt even. 

Wees jezelf bewust

Je kindje is 1 op 1 verbonden met jouw levensenergie en verbindt zich, zonder onderscheid te maken, met jouw levensgeluk, jouw gevoelswereld, jouw/jullie kijk op de wereld, de energie van liefde en geluk, jullie nabijheid, veiligheid en blijheid, maar ook de minder fijne emoties, gevoelens, spanningen. 

 

Een goede basis met warmte en liefde, herkenning en erkenning, rust, ruimte en veiligheid, onderlinge verbondenheid, maar ook eigenheid is essentieel voor jouw kleine spruit. Het proces van hechting en binding begint al voor de geboorte.

 

Binnenkort meer informatie op mijn website over Coaching voor-tijdens en na de zwangerschap. 

 

Klik verder voor meer informatie over:

- De zwangerschap

- De Geboorte

Maak de verbinding met je liefdevolle zelf en jullie aankomend kindje

Maak eens een afspraak voor een Reiki consult en voel hoe jij in verbinding met jezelf en je ongeboren kindje jouw proces van zwanger zijn op nog dieper niveau kan ervaren. Maak een afspraak om jezelf positief op te laden, om vol vertrouwen jouw zwangerschap aan te gaan en deze bewust te ervaren.

 

Heb je intresse, stuur een e-mail; zodat ik je een leuke kennismakingskorting kan geven.

Klik hier voor meer informatie over de AromaTouch Massage tijdens je zwangerschap.

 

Hechting Binding - ontwikkeling en ondersteuning voor moeder en het ongeboren kindje tijdens de zwangerschap.

(later meer...)