Pre Conceptie behandeling

Nieuw leven

Wanneer je besluit nieuw leven te geven is er iets aan voorafgegaan. Je besluit samen met je partner om jullie wens in vervulling te laten gaan. Je bent er klaar voor om jezelf en elkaar op dieper niveau te verbinden met de stroom van liefde, creatie, en schepping; nieuw leven. Er is een behoefte om te zorgen, lief te hebben, of wellicht een andere reden. Wanneer je zwanger wilt worden is het heel mooi om vooraf in contact te komen met jouw innerlijke roep en wens. Voel maar eens van binnen met welke intentie je nieuw leven wilt geven en onderzoek deze wens uitgebreid om alles wat zich aandient oprechte aandacht te geven.

 

Er zullen vast hele mooie gevoelens naar boven komen; je kunt je wens zo voor je zien en deze verder uitstippelen. Het moederschap/ouderschap vraagt je op meerdere lagen naar jezelf te kijken in wie je bent en welke rol je straks mag vervullen naast jouw unieke zijn. Geef alles wat zich aandient oprechte aandacht, zodat ook de minder fijne gevoelens worden erkend en zich niet vastzetten in je energiesysteem. Schoon jezelf op en sta open voor meer liefde in je leven.

 

Maak deze reis met jezelf, je partner, en samen met jullie aankomend kindje om jullie wens en verlangen vanuit liefde en vertrouwen vorm te geven. Neem de tijd en ruimte om jezelf om de diepere lagen te leren kennen en geef de nodige aandacht aan alles wat je hierbij tegen komt. Staan twijfels of angsten jouw wens in de weg? Zijn er onderliggende beperkende overtuigingen of gedachten waar je aan mag werken? Of wil je weten op welk niveau (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel) jij ondersteuning kunt gebruiken?

 

Maak dan een afspraak of plan vrijblijvend een bel gesprek in.

Contact op Zielsniveau

Bij het groeien van jullie kinderwens en de aantrekkingskracht die wordt uitgewisseld zal het kindje steeds vaker aanwezig zijn in jouw energieveld (aura). Voor de conceptie kun je jezelf, als aanstaande moeder, zelfs al lichamelijk zwanger voelen. Deze wisselwerking en aantrekkingskracht werkt al voor de werkelijke conceptie door.

 

In contact met jezelf, jouw kern, vanuit de pure liefde in je hart, kun je contact leggen met je kindje op zielsniveau. Heet je kindje welkom, verwelkom je kindje steeds weer opnieuw en laat de liefde vrij stromen. Je kindje zal jou door de verbondenheid die je met hem/haar voelt, in contact brengen met de liefde die altijd en overal aanwezig is.

 

Kinderen openen ons hart en laten ons voelen hoe onvoorwaardelijke liefde echt kan zijn. Je verlangen naar een kindje, is ten diepste zin jouw verlangen om jezelf te openen naar meer liefde in je leven. In de relatie met je partner kun je ervaren dat de liefde die je voor elkaar voelt, intenser wordt en dat je naar een nog diepere verbondenheid verlangt. Open jezelf voor de liefde in jezelf, elkaar, en de liefde van nieuw leven. Hoe meer je jezelf afstemt op wat jouw kindje je komt brengen, des te meer kom je ook over jezelf te weten.

Angsten en twijfels

Het onderzoeken van jullie wens en de zwangerschap zelf kan gepaard gaan met opkomende twijfels en onderliggende angsten. Twijfels en angsten kunnen de werkelijke wens, het volop ervaren van jezelf, het contact met je kindje, en de zwangerschap in de weg staan. Misschien kom je delen van jezelf tegen die je niet kent- of naar de achtergrond hebt geschoven.

 

Het is heel belangrijk dat je deze gevoelens en emoties serieus neemt en de juiste aandacht geeft. Er zijn verschillende manieren om samen aan de slag te gaan. Ik kan dit vooraf invoelen of voor je uittesten, zodat de behandeling specifiek afgestemd en op maat voor jouw zal zijn.

Contact met je lichaam

Sta deze tijd ook eens bewust stil bij het contact met je lichaam. Hoe is het contact met je lichaam? Ben je in contact met jouw lichaam? Of heb je hier moeite mee? Jouw lichaam als vrouw, ons lichaam als vrouw, het lichaam wat straks een veilig en liefdevol plekje voor jullie kindje in wording zal zijn. Wat als je lichaam straks verandert? Hoe zie- en ervaar je jezelf?

 

Soms leeft er op onbewust niveau, rondom het vrouw zijn, via het collectief of de generatielijn, van alles voort wat ons kan hinderen in onze eigen vrouwelijke kracht te staan en vanuit deze kern lief te hebben, te scheppen, en ons leven vorm te geven. Hier kan ik ook samen met jouw naar kijken en aansluitend ontvang je tips en oefeningen om zelf thuis mee aan de slag te gaan.

 

Zoals eerdergenoemd speelt ook het contact met je partner een grote rol. Hoe is het contact met je partner en jullie wens? Is deze wens in balans of speelt er iets onderling of bij 1 van beide wat niet uitgesproken wordt? Praat met elkaar, omarm elkaar, voel eens diep vanbinnen. Heb lief, sta open voor de diepere lagen van jezelf, het leven, elkaar, en laat de liefde vrij stromen. Wees open en eerlijk, onuitgesproken woorden kunnen jullie wens eveneens in de weg staan of voortslepen tijdens deze mooie reis van nieuw leven.