Moeder en Kind in Balans

Welkom!

Beste lezer,

Momenteel ben ik bezig met een tweede website inzake het Thema Moeder en Kind in Balans, Ouderschap Spiritueel Belicht.

Ik heb ervoor gekozen een deel aan informatie reeds op mijn huidige website te plaatsen. De teksten zal ik in de loop van deze maanden controleren en bijstellen indien nodig. Misschien staat er iets dubbelop, zijn er spelfouten aanwezig, lees je er overheen, of wordt een tekst minder beleefd en ervaren door het ontbreken van aanvullende foto's en afbeeldingen, de uitnodiging is: laat je leiden door wat de energie bij het lezen met je doet, hoe dit binnenkomt en wat je ermee zou willen. De gepubliceerde artikelen zullen de komende maanden worden ge update en op mijn aansluitende website hun plekje krijgen. Bedankt voor je aandacht, neus lekker rond en laat je inspireren.

 

Maak je liever een afspraak of wil je meer weten? Bel 06 - 41 98 56 78 of stuur een mail naar: info@inner-zelf.nl

 

www.moederenkindinbalans.nl

 

Uitdiepen zielsmissie en doelgroep

Aan de hand van eigen doorlopen processen in combinatie met mijn afstudeeropdracht voor de opleiding Holistisch Gezins- en Kindertherapeut ben ik verder de diepte in gedoken naar ons bestaan; onze reis als mens zijnde in een fysiek lichaam hier op aarde en daarbij ook het ontstaan- en (door)geven van nieuw leven.

 

Door o.a. eigen ervaringen, opengedane kennis en opengegane bewustzijnsvelden, en daarbij ziende en voelende wat de reis, en impact van nieuw leven heeft op een ieder van ons, open ik mijn hart verder naar het begeleiden van ouders die zwanger willen worden en ouders die zwanger zijn om de reis van nieuw leven op de diepere lagen te ervaren en meer diepgang te geven.

 

Maar, daarbij ben ik er tevens ook voor jou, als ziel zijnde met jouw weg hier reeds op aarde, om deze reis; je eigen reis en innerlijke processen op de diepere lagen te ervaren en meer diepgang te geven.

 

Mijn scriptie met het onderwerp: 'De komst van de Ziel naar de Aarde' heeft hier uitgebreid aan bijgedragen.

Waarom bij mij?

Mijn kracht is:

 

Het spirituele en aardse samen te laten komen om de reis van nieuw leven op de diepere lagen te voelen, te ervaren en vorm te geven. Je zult kennis maken met het wonder van het leven en het doorgeven van nieuw leven op de diepere belevingslagen.

 

Centraal staat:

 

Jijzelf, 

De liefdevolle verbinding met jezelf, je partner, jullie veld samen, en jullie aankomende kindje. Het zieltje wat de reis naar een leven op aarde wil maken.

 

De grootsheid van het wonder van het leven en het wonder van nieuw leven is zo iets moois waar we bewust met zijn allen bij stil mogen staan. De reis van nieuw leven, de energie die hiermee gepaard gaat, het energetisch aansluiten op elkaar, het groeien en ontwikkelen binnen de maanden die volgen heeft reeds voor de geboorte al zijn uitwerking.

  

Wil jij in contact komen met de delen van jezelf die hier blij van worden?

Ben je ontwaakt, ontwakende, of vind je het fijn een extra herkenningspunt te vinden om meer uit jezelf en het leven te halen? Wil je meer weten over jouw eigen gedragspatronen, achtergrond in dit aards bestaan en weten welke impact bepaalde imprints op jouw huidige leven hebben?

 

Maak kennis, en vraag vrijblijvend meer informatie over wat Inner-Zelf voor jouw kan betekenen.

 

Meer informatie

Klik op onderstaande onderwerpen voor meer informatie over: 

 

- Pré Conceptie

- Conceptie

- Zwangerschap

- De Geboorte

 

- Reiki tijdens de Zwangerschap.

 

Andere onderwerpen die volgen, zullen zijn: Hechting en Binding, Symbiose en Autonomie.

 

We zijn veel meer dan een mens op aarde.

We zijn een spiritueel wezen in een fysiek lichaam.

 

We incarneren keer op keer en dalen in naar de aarde

om binnen de gekozen omstandigheden onze levenslessen

te leren, te groeien, te ontwikkelen en zo steeds een stapje verder te evolueren.

 

De basis van dit alles is leven vanuit liefde in contact met onze innerlijke scheppings- en creatie kracht.

 

De Komst van de Ziel naar de Aarde