Moeder en Kind in Balans

Beste lezer: Welkom! 

Ik heb ervoor gekozen de informatie die ik reeds op mijn website heb geplaatst wel zichtbaar te zetten. De teksten zal ik in de loop van deze maanden controleren en bijstellen indien nodig. Misschien staat er iets dubbelop, zijn er spelfouten aanwezig, lees je er overheen, of wordt een tekst minder beleefd en ervaren door het ontbreken van aanvullende foto's en afbeeldingen, de uitnodiging is: laat je leiden door wat de energie bij het lezen met je doet, hoe dit binnenkomt en wat je ermee zou willen. De gepubliceerde artikelen zullen vanzelf worden ge update en dan verdwijnt ook deze tekst. Bedankt voor je aandacht, neus lekker rond en laat je inspireren. Maak je liever een afspraak? Bel of mail: info@inner-zelf.nl

Uitdiepen doelgroep

Aan de hand van doorlopen processen in combinatie met mijn afstudeeropdracht voor de opleiding Holistisch Gezins- en Kindertherapeut ben ik verder de diepte in gedoken naar onze reis als mens zijnde op aarde en het ontstaan- en geven van nieuw leven.

 

Door o.a. eigen ervaringen, opengedane kennis en opengegane bewustzijnsvelden, en daarbij ziende en voelende wat de impact van nieuw leven heeft op een ieder van ons, open ik mijn hart verder naar het begeleiden van ouders die zwanger willen worden, ouders die zwanger zijn, en deze reis meer diepgang willen geven.

 

Ik begeleid een ieder die naast het aardse ook op spiritueel vlak deze processen ten volle wil ervaren.

Mijn scriptie met het onderwerp: De komst van de Ziel naar de Aarde heeft hier uitgebreid aan bijgedragen.

 

Uiteraard kun je ook zonder kinderwens bij mij terecht om jouw eigen reis op dieper niveau te ervaren en jouw processen en leven meer diepgang te geven en jezelf in dit aardse leven beter te begrijpen.

Waarom bij mij?

Mijn kracht is:

Het spirituele en aardse samen te laten komen om de reis van nieuw leven op de diepere lagen te voelen, ervaren en vorm te geven. 

 

Centraal staat:

De liefdevolle verbinding met jezelf, je partner, jullie veld samen, en het aankomende kindje. De grootsheid van het wonder van het leven en de grootsheid van het wonder van nieuw leven; welke al ver voor wij onszelf soms bewust zijn reeds zijn intrede heeft gedaan. 

  

Wil jij in contact komen met de delen van jezelf die hier blij van worden?

Ben je ontwaakt, ontwakende of vind je het fijn een extra herkenningspunt te vinden om meer uit jezelf en het leven te halen en de spirituele kant van nieuw leven de ruimte te geven?

Of wil je puur jouw eigen reis en achtergrond helder maken?

 

Maak kennis, of vraag vrijblijvend meer informatie op wat Inner-Zelf voor jouw kan betekenen.

 

Meer informatie

Klik op onderstaande onderwerpen voor meer informatie over: 

 

- Pré Conceptie

- Conceptie

- Zwangerschap

- De Geboorte

 

- Reiki tijdens de Zwangerschap.

 

Andere onderwerpen die volgen, zullen zijn: Hechting en Binding, Symbiose en Autonomie.

 

We zijn veel meer dan een mens op aarde.

We zijn een spiritueel wezen in een fysiek lichaam.

 

We incarneren keer op keer en dalen in naar de aarde

om binnen de gekozen omstandigheden onze levenslessen

te leren, te groeien, te ontwikkelen en zo steeds een stapje verder te evolueren.

 

De basis van dit alles is leven vanuit liefde in contact met onze innerlijke scheppings- en creatie kracht.