Moeder en Kind in Balans

Ouderschap Spiritueel Belicht

De reis van nieuw leven begint al ver voor we onszelf soms bewust van zijn. Onze reis begint al ver voor de fysieke geboorte. De binnenkomende ziel is ervarings- omgevings- en proces bewust. Ieder leven en iedere indaling kent zijn eigen verhaal. Iedere stap in het proces van kinderwens tot zwangerschap en van zwangerschap tot geboorte, en uiteraard ook daarna, draagt bij aan dit verhaal. 

 

Hoe mooi is het als we hier bewust bij stil kunnen staan?

Bewust stilstaan bij deze intense processen geeft zoveel extra's en moois op de diepere belevings- en bewustzijnslagen. 

De Nieuwe Aarde

We worden met zijn allen steeds zielsbewuster, onze trilling verhoogd en ook de kinderen die nu naar de aarde komen hebben een andere trillingsfrequentie dan jaren geleden. Deze verschuiving en verruiming heeft een doel binnen onze evolutie/revolutie. We evolueren met zijn allen steeds verder en alles evolueert mee. Voor deze steeds gevoeligere en zielsbewustere zielen is de overgang en indaling naar een fysiek lichaam op aarde een enorme stap, waarop jij jezelf, samen met je partner bewust op kunt voorbereiden.

 

Als aanstaande ouders of ouders met een kinderwens kun je ervoor zorgen dat je 'in de pure en heldere verbinding met jezelf' jullie aankomend kindje een warm en uitnodigend welkom geeft door o.a. aan je eigen trillingsfrequentie te werken. Trilling is energie, wij zijn energie, waarop jouw kindje direct zal reageren. Ik kan je hierbij ondersteunen.

 

Bij deze nodig ik jouw uit; 

Als aanstaande ouder/ouders, of ouders met een kinderwens, je hart te openen om jezelf te verwonderen hoe mooi en intens de reis van nieuw leven is. Ook kun je bij mij terecht wanneer je jouw eigen reis op aarde meer diepgang wilt geven en wilt werken op de diepere lagen van jezelf. Ik heet je van Harte Welkom!

Het wonder van het leven

Tijdens mijn opleiding Holistisch Gezins- en Kindertherapeut ben ik verder de diepte in gedoken naar de reis- en de zin van ons bestaan. Mijn afstudeerscriptie, welke precies aansluit en weergeeft waarvoor ik hier ben, kreeg de titel: De Komst van de Ziel naar de Aarde. Hierin heb ik de processen van de indalende ziel, ons voorgeboortelijk bestaan, en het geven van nieuw leven uitgelicht. Vanuit het kind en vanuit de ouders gezien. Ook andere familieleden zijn aan bod gekomen.

 

Het incarneren van de ziel naar een fysiek lichaam hier op aarde, leven ontstaan uit twee cellen (biologisch) en 2 zielen (spiritueel en aards gezien) die samensmelten, de kinderwens; hoe deze begint in de geest, of er soms zomaar ineens is, hoe een zwangerschap uitblijft zonder fysiek aanwijsbare redenen, maar ook zeker: hoe het is om als binnenkomende ziel; te landen in de baarmoeder en via het proces van geboorte ter wereld te komen.

 

Mijn missie is; ouders en kinderen te begeleiden en ondersteunen op hun pad en met elkaar. Samen met jouw als ouder/ouders de kinderen die naar de aarde komen een warm, afgestemd, liefdevol en veilig welkom te geven.