Moeder en Kind in Balans

Ouderschap Spiritueel Belicht

De reis van nieuw leven begint al ver voor we onszelf soms bewust van zijn. Onze reis begint al voor de conceptie, zwangerschap en fysieke geboorte. Hoe mooi is het om hier bewust bij stil te staan?

 

Ieder leven en iedere indaling kent zijn eigen verhaal. Iedere stap in het proces van kinderwens tot zwangerschap, van zwangerschap tot geboorte, en uiteraard ook daarna, draagt bij aan dit verhaal. Tijdens deze reis krijg je al diverse imprints mee. Bewustzijn hierover en bewustzijn rondom deze intense processen geeft zoveel moois op de diepere belevings- en bewustzijnslagen. Vanuit eigen ervaring en opgedane kennis deel ik graag verder. Vanuit het kind, de baby, de ongeborene gezien. Tevens ben ik er om jouw als aanstaande moeder- en ouder te ondersteunen in de verbinding met jezelf om jullie aankomend kindje van harte welkom te heetten.

 

Conceptie, Zwangerschap, Geboorte, de Reis die ons leven bepaald.

Zielsbewust incarneren

We worden met zijn allen steeds zielsbewuster, onze trilling verhoogd en ook de kinderen die nu naar de aarde komen hebben een andere trillingsfrequentie dan jaren geleden. Deze verschuiving en verruiming heeft een doel binnen onze evolutie. We evolueren met zijn allen steeds verder en alles evolueert mee. Voor deze steeds gevoeligere en zielsbewustere kinderen is de overgang en indaling naar een fysiek lichaam op aarde een enorme stap, waar jij jezelf, samen met je partner, bewust op kunt voorbereiden.

 

Als aanstaande ouders of ouders met een kinderwens kun je ervoor zorgen dat je 'in de pure en heldere verbinding met jezelf' jullie aankomend kindje een afgestemd warm welkom geeft, door o.a. aan je eigen trillingsfrequentie te werken. Trilling is energie, wij zijn energie, waarop jouw kindje direct zal reageren. Ik kan je hierbij ondersteunen.

De zin van ons bestaan

Tijdens mijn opleiding Holistisch Gezins- en Kindertherapeut ben ik verder de diepte in gedoken naar de reis- en de zin van ons bestaan. Mijn afstudeerscriptie, welke precies aansluit en weergeeft waarvoor ik hier ben, kreeg de titel: De Komst van de Ziel naar de Aarde - spiritueel uitgelicht. 

 

Het incarneren van de ziel naar een fysiek lichaam hier op aarde, leven ontstaan uit twee zielen en cellen die samensmelten, de kinderwens; hoe deze begint in de geest, er soms zomaar ineens is, hoe een zwangerschap uitblijft zonder fysiek aanwijsbare redenen, maar ook zeker; hoe het is om te landen in de baarmoeder en als kindje ter wereld te komen. In mijn scriptie heb ik naaste de processen van de indalende ziel en het geven van nieuw leven, ook de processen van hechting en binding, symbiose en autonomie uitgelicht. 

 

Mijn missie is; ouders en kinderen te begeleiden en ondersteunen op hun pad en met elkaar, jouw hart te openen voor het wonder in jezelf en het wonder van het leven, samen met jouw als ouder/ouders de kinderen die nu naar de aarde komen een warm, afgestemd, liefdevol en veilig welkom te geven.