Moeder en Kind in Balans

Zielsmissie - Ouderschap Spiritueel Belicht

Mijn missie heb je vast gelezen,

Deze is:

  • Aankomende zielen te ondersteunen en te begeleiden in hun reis naar een fysiek lichaam hier op aarde,
  • Jouw als aanstaande moeder, ouders, te begeleiden en ondersteunen ten tijden van deze processen met jezelf en met elkaar - in contact met het kindje wat bij jullie mag komen,

  • Maar ook; jouw eigen Komst als ziel naar de Aarde onder de loep te nemen, werkend met het veld waarop jij bent aangesloten, om jezelf en jou leven meer diepgang te geven.

Onze Reis

Aan de hand van eigen doorlopen incarnatie processen, het thuiskomen in een fysiek lichaam hier op aarde, maar ook thema's waaraan- en waarmee ik heb gewerkt in o.a. de vrouwenlijn, hechting en binding / verbinding / Symbiose en Autonomie in combinatie met mijn afstudeeropdracht voor de opleiding Holistisch Gezins- en Kindertherapeut hebben ervoor gezorgd dat ik mijn diensten in een vernieuwd jasje heb gestoken. En daar ben ik super blij mee!

 

1. Onze reis begint al ver voor onze fysieke geboorte. De impact hiervan komt tijdens ons leven weer bij ons terug en/of uitvergroot naar voren.

 

2De ziel is ervarings- omgevings-, maar ook proces bewust, dus hoe mooi is het als we hier bewust bij stil kunnen staan om vanuit de verbinding met onszelf en het aankomend kindje meer stilte en rust kunnen creëren ten tijden van deze mooie en intensieve processen.

 

Bewust hierbij stilstaan, jezelf de nodige ruste en ruimte geven voor zelfreflectie bevordert de ontwikkeling en indaling van jouw kindje op elk vlak. Mama blij, kindje blij, wees jezelf bewust dat je 1 op 1 verbonden bent met het kindje wat je bij je draagt, en dat jouw belevingswereld zijn/haar belevingswereld is.

 

Ook wanneer je bezig bent met de Kinderwens mag je bij jezelf stil gaan staan en gaan voelen hoe jouw energetisch veld samen met jouw partner ervoor staat en wat je uitstraalt. Hoe is jullie veld onderling samen opgebouwd?

 

3. Hoe mooi is het om juist ook in deze tijd bewust aan jezelf te werken. Bewust aan jezelf werken werkt tevens door in de lijn die voor jouw kwam en in de lijn die na jouw komt en brengt bovenal jezelf zoveel moois!

 

Door opgedane kennis en opengegane bewustzijnsvelden en daarbij ziende en voelende hoe belangrijk onze reis in wezen is, staat mijn hart open voor het begeleiden van ouders met een Kinderwens en ouders die Zwanger zijn om de reis van Nieuw Leven meer diepgang te geven. 

 

En, ik ben er ook voor ouders en kinderen van deze tijd die hun eigen reis op de diepere lagen willen ervaren en meer diepgang aan hun leven willen geven. We zijn allen ontstaan uit 2 cellen die samen smelten en deze cellen dragen al een gehele geschiedenis met zich mee.

Het wonder van het leven

Mijn kracht is:

Het spirituele en aardse samen te laten komen om de reis van (nieuw) leven op de diepere lagen te voelen, te ervaren en vorm te geven. Je maakt kennis met het wonder van het leven en het doorgeven van nieuw leven op de diepere verbindings- en belevingslagen. 

 

Centraal staat:
> Jijzelf, Jullie Kindje, het Ouderschap.

De liefdevolle verbinding met jezelf, je partner, jullie veld samen, in contact met jullie aankomende kindje. Het zieltje wat de reis naar een leven op aarde wil maken of reeds aan het maken is.

 

De grootsheid van het wonder van het leven en het wonder van nieuw leven is iets moois waar we met zijn allen bewust bij stil mogen staan. De reis van nieuw leven, de energie die hiermee gepaard gaat, het energetisch aansluiten op elkaar, het groeien en ontwikkelen binnen de maanden die volgen is al volop bezig voor de fysieke geboorte. Hoe mooi is het om dit bewust te volgen en hier bewust bij stil te staan?

 

En wanneer je aan jezelf wilt werken, Centraal staat:

> Jij, met jou eigen reis hier op aarde. Ik heet je van harte welkom!

Bewust Ouderschap