Kinderwens en Zwangerschap

Ouderschap in de nieuwe tijd

Kinderwens

  • Waarom blijft een Zwangerschap uit? 
  • Waarom wil het bij ons niet lukken? 
  • Medisch gezien is alles in orde? 

Binnen mijn praktijk ontvang ik stellen of vrouwen met de Kinderwens. Op holistische- en energetische wijze kijk ik graag met je mee wat er speelt rondom het in vervulling gaan van het Ouderschap. Ook tijdens een fertiliteitstraject ben je van harte welkom!

 

Vraag gerust naar de werkwijze of lees hier verder: Coaching Kinderwens, Pré Conceptie behandeling. Of vraag naar succesverhalen, deze deel ik graag!

Zwangerschap

Ja, het is echt waar! Je bent zwanger! Jij mag het kindje wat je bij je draagt, straks geboorte geven. Hoe pril je zwangerschap ook is, zorg goed voor jezelf en je kindje in wording tijdens deze intensieve periode.

 

Wat ik vaak tegenkom, is dat er pas rust gehouden wordt wanneer de periode van het verlof aanbreekt. Juist voor die tijd is het ook belangrijk om bewust stil te staan bij het kindje wat je in je draagt. Hij of zij maakt alles mee wat jij ook meemaakt en is omgevings- ervarings- en proces bewust.

 

Hoe mooi is het wanneer je de verbinding met jezelf en je kindje tijdens de Zwangerschap versterkt om straks vanuit vertrouwen de bevalling in te gaan?

 

Reiki tijdens de Zwangerschap

Meer over Zwangerschap

Zwanger worden of zwanger geworden na een miskraam? Dat kan heel spannend zijn. Juist nu is het belangrijk om jezelf open te stellen op de diepere lagen voor het kindje wat bij jullie mag komen. Ik ondersteun je hierin graag. Neem gerust contact op.


Pré-Conceptie, Conceptie, Zwangerschap, Geboorte, 

De Reis die ons Leven bepaald. "Anna Verwaal".

Bewust zijn rondom de 1ste 1000 dagen: hier wordt de basis van een heel nieuw mensen leven gelegd.