Kinderwens en Zwangerschap

Ouderschap in de nieuwe tijd

De ziel is ervarings- omgevings- en proces bewust. Bewustzijn hierover en bewustzijn rondom deze intense processen geeft zoveel moois op de diepere belevingslagen.

 

 

Je kunt vooraf al heel veel over jezelf en jullie aankomend kindje leren. Je kunt de band met je kindje al versterken voor je hem of haar in je handen heb. Tevens mag je er bewust bij stilstaan dat er een nieuw deel in jezelf wordt geboren. Er wordt immers een mama of papa in jezelf geboren. Dit brengt een bepaalde intensiteit en diepgang met zich mee.

 

Zo komt veelal ook je eigen kind zijn, jeugd en opvoeding weer naar boven. Jezelf bewust voorbereiden op een Zwangerschap en bewust stilstaan tijdens de Zwangerschap en het geven van nieuw leven geeft zoveel extra's. Tevens bevordert bewust stilstaan een groeiend vertrouwen in je nieuwe rol m.b.t. het ouderschap.

Pré-Conceptie, Zwangerschap, Geboorte, 

De Reis die ons Leven bepaald. "Anna Verwaal".

Zielsbewust incarneren

We worden met zijn allen steeds zielsbewuster, onze trilling verhoogd en ook de kinderen die nu naar de aarde komen hebben een andere trillingsfrequentie dan jaren geleden. Deze verschuiving en verruiming heeft een doel binnen onze evolutie.

 

We evolueren met zijn allen steeds verder en alles evolueert mee. Voor deze steeds gevoeligere en zielsbewustere kinderen is de overgang en indaling naar een fysiek lichaam op aarde een enorme stap, waar jij jezelf, samen met je partner, bewust op kunt voorbereiden. Ik ondersteun je hierbij graag. 

 

Als aanstaande ouder/ouders kun je ervoor zorgen dat je 'in de pure en heldere verbinding met jezelf' jullie aankomend kindje een afgestemd welkom geeft, door o.a. aan je eigen trillingsfrequentie te werken. Trilling is energie, wij zijn energie, waarop jouw kindje direct zal reageren.  

De zin van ons bestaan

Tijdens mijn opleiding Holistisch Gezins- en Kindertherapeut ben ik verder de diepte in gedoken naar de reis- en de zin van ons bestaan. Mijn afstudeerscriptie kreeg de titel: De Komst van de Ziel naar de Aarde - Spiritueel Belicht. 

 

Het incarneren van de ziel naar een fysiek lichaam hier op aarde, leven ontstaan uit twee zielen en cellen die samensmelten, hoe de Kinderwens begint in de geest, er soms zomaar is of hoe een zwangerschap uitblijft zonder fysiek aanwijsbare redenen, daar ligt mijn expertise.

 

Processen als hechting en binding, symbiose en autonomie, zijn in mijn scriptie ook uitgebreid aan de orde gekomen. Hier ligt ook een groot deel van mijn expertise.