Kinderwens? Zwangerschap?

Coaching Kinderwens

De basis begint bij het versterken en herstellen van de verbinding met jezelf. Vanuit de verbinding met jezelf creëer jij een optimaal energetisch veld om je heen, waarop het zieltje wat bij jou mag komen aansluiting kan vinden.

 

Intake + Behandelplan:

Via een Testformulier test ik uit op welk niveau er als eerste doorgang nodig is. Fysiek, Emotioneel, Mentaal, Spiritueel, Anderzins. 
Ik leg jouw uit hoe ik werk, hoe we aan de slag gaan en er volgt een behandelplan. Er bestaat geen 'kant en klaar' behandelplan; het behandelplan dat wordt opgemaakt is puur en in zijn geheel afgestemd op jouw energie aan de hand van de Intake en kan worden bijgesteld (ingekort of worden verlengd) indien nodig. Alles gaat in overleg en je zult voelen hoe het behandelplan past bij de energie zoals deze vooraf is.

 

Werken aan jezelf in contact met de Kinderwens bestaat uit een aantal Reiki behandelingen en Coaching sessies. 

 

Resultaat?

Jouw trillingsfrequentie verhoogd, je bewustzijn verruimd, je voelt je 1 met wie je bent, om vanuit een nieuwe verbinding met jezelf jullie aankomend kindje in de energie aan te trekken en welkom te heetten. 

 

Uiteraard is er geen 100% garantie dat je binnen een bepaalde tijd zwanger wordt, mijn diensten ondersteunen jouw en de Kinderwens en gaan voorbij de Fysieke zaken waar als eerste naar gekeken wordt bij het uitblijven van een zwangerschap. Uiteraard werken de behandelingen en sessie door op elk niveau: Fysiek, Emotioneel, Mentaal, Spiritueel. Ben jij klaar om aan de slag te gaan?