Kinderwens? Zwangerschap?

Coaching Kinderwens

In mijn praktijk kom ik geregeld stellen tegen waarbij de Kinderwens uitblijft zonder fysiek aanwijsbare redenen. We gaan dan op dieper niveau aan de slag met onderliggende oorzaken door middel van holistische therapie, kern therapie en energetische werkwijze.

 

In de basis starten we altijd met het versterken en herstellen van de verbinding met jezelf. Vanuit de verbinding met jezelf creëer je een afgestemd veld waarop het kindje wat bij jullie mag komen direct zal reageren. 

Hoe ga ik te werk?

Intake + Behandelplan:

Vooraf ontvang je een vragenformulier. De vragen gaan over jullie algehele gezondheid, welke stappen er reeds genomen zijn, en hoe jullie er op dit moment in staan. 

 

Dit formulier bespreken we op locatie en indien nodig stel ik aanvullende vragen. Via een Testformulier test ik uit op welk niveau (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, anderzins) er als 1ste doorgang nodig is en hoe we deze doorgang kunnen geven. Er volgt een concept-behandelplan welke jullie per e-mail ontvangen. Veelal wordt een intake gecombineerd met een 1ste behandeling. Je kunt alleen komen of samen.

 

Behandelplan op maat:

Er bestaat geen 'kant en klaar' behandelplan. Het behandelplan is op maat en in zijn geheel afgestemd op jullie energie in contact met de Kinderwens. Het behandelplan kan altijd worden bijgesteld (ingekort of verlengd) indien nodig. Dit gaat altijd in overleg en sluit aan bij wat nodig is en jullie wensen. Een behandelplan op maat bestaat uit een aantal Energetische behandelingen en Coachingssessies. 

Resultaat

Je trilling verhoogd, het veld wat je uitstraalt verandert wat de kans op een zwangerschap vergroot. Uiteraard is er geen 100% garantie dat je binnen een bepaalde tijd zwanger wordt. Mijn diensten bevorderen jullie algehele welzijn en ondersteunen het in vervulling laten gaan van de Kinderwens op elk niveau voorbij fysieke zaken. Benieuwd naar de succesverhalen? Vraag ernaar, deze wil ik graag met je delen.

 

Alle behandelingen en sessies die ik geef werken verder door nadat je mijn praktijk hebt verlaten. De energie vind zijn weg en puzzelstukjes zullen verder op zijn plek vallen. Je creëert een nieuwe balans, maakt schoon schip, en werkt aan jullie wens op de diepere lagen. 

Mijn diensten zijn geen vervanging van een arts of verloskundige.

 

Alles is energie, Laat je verassen hoe je Holistisch- en Energetisch aan jezelf kunt werken.