Kinderwens? Zwangerschap?

Coaching Kinderwens

De basis begint bij het versterken en herstellen van de verbinding met jezelf. Vanuit de verbinding met jezelf creëer jij een energetisch veld waarop het kindje wat bij jullie mag komen aansluiting zal vinden. Uiteraard speelt hierbij het veld wat je samen met je partner hebt, neerzet en uitstraalt ook mee in de energie.

 

Intake + Behandelplan:

Via een Testformulier test ik uit op welk niveau er als eerste doorgang nodig is. Fysiek, Emotioneel, Mentaal, Spiritueel, Anderzins. Ik leg jouw uit hoe ik werk, hoe we aan de slag gaan en er volgt een behandelplan. Er bestaat geen 'kant en klaar' behandelplan; het behandelplan dat wordt opgemaakt is puur en in zijn geheel afgestemd op jouw energie aan de hand van de Intake en kan worden bijgesteld (ingekort of worden verlengd) indien nodig. Alles gaat in overleg en je zult voelen hoe het behandelplan past bij de energie zoals deze is. Werken aan jezelf in contact met de kinderwens bestaat uit een Intake opgevolgd met o.a. aantal Reiki behandelingen en Coaching sessies. 

 

Resultaat?

Jouw trillingsfrequentie verhoogd, je bewustzijn verruimd, je voelt je 1 met wie je bent, om vanuit een vernieuwde verbinding met jezelf jullie aankomend kindje in de energie van harte welkom te heetten. Uiteraard is er geen 100% garantie dat je binnen een bepaalde tijd zwanger wordt. Mijn diensten ondersteunen jouw welzijn en de kinderwens op elk niveau en gaan voorbij de fysieke zaken waar als eerste naar gekeken wordt bij het uitblijven van een zwangerschap. Er zijn een aantal succesverhalen bekend. Vraag er gerust naar, deze wil ik graag met je delen.

 

Ben jij klaar om aan de slag te gaan?

Ja! Wacht niet langer en maak een afspraak. Alle behandelingen en sessies die ik geef werken verder door nadat je mijn praktijk hebt verlaten. De energie vind zijn weg en puzzelstukjes zullen verder op zijn plek vallen. Je creëert een nieuwe balans, lijnt jezelf uit, maakt schoon schip, en werkt aan jouw wens op de diepere lagen. Mijn diensten zijn geen vervanging van een arts of verloskundige. 

 

Alles is energie

Laat je verassen hoe je Energetisch aan jezelf kunt werken.