Reiki om zwanger te worden

Hoe kan Reiki ondersteunen?

Bij een Reiki behandeling wordt de algehele stroom van levensenergie bevorderd en teruggebracht. Jouw zelfhelend en creërend vermogen wordt aangesproken en op gang gebracht. Je wordt als het ware opnieuw uitgelijnd en je lichaam komt in balans op alle lagen. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel ben je voorbereidend bezig met het kindje wat je welkom mag heetten.

 

Door aan de slag te gaan met o.a. Reiki verruimd je bewustzijn, schoon je op wat je op mag schonen (fysiek, emotioneel, mentaal), maak je ruimte in jezelf, waarbij je op dieper niveau open kunt staan voor de kinderwens. Door via Reiki aan je energetisch veld, c.q. trillingsfrequentie te werken zend je als het ware energie uit waarop je kindje zal reageren. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dat is verschillend. Bij de één is een 5-tal Energetische behandelingen aangevuld met Coaching voldoende, voor de ander zijn er een 2 tot 3 tal extra behandelingen aangevuld met Coaching nodig. Vooraf kan ik via een uitgebreide intake een concept-behandelplan voor je opmaken. Vraag gerust een kennismakingsgesprek aan.

 

Ben je bezig met een fertilitietstraject? Ook dan kan Reiki juist een hele mooie aanvulling zijn. 

Mijn diensten zijn geen vervanging van een arts of medisch deskundige, maar dragen positief bij aan het vormgeven van de Kinderwens en zijn ondersteunend tijdens een fertiliteitstraject.