Reiki om zwanger te worden

Hoe kan Reiki ondersteunen?

Bij een Reiki behandeling wordt de gezonde stroom van universele levensenergie bevorderd en teruggebracht. Jouw zelfhelend en creërend vermogen wordt aangesproken en op gang gebracht. Je lichaam komt in balans op alle lagen. Reiki, en ook een stukje Coaching zorgt ervoor dat je Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel voorbereidend bezig met het kindje wat je welkom wilt heetten. Je voelt een verruiming in jezelf met betrekking tot je lichaam en staat op dieper niveau open voor de kinderwens. Bij een Reiki behandeling werk ik met de 7 Hoofd chakra's.

 

Ben je klaar om aan de slag te gaan? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan via het contactformulier of maak direct een afspraak.

Zielsbewust incarneren

We worden met zijn allen steeds zielsbewuster, onze trilling verhoogd en ook de kinderen die nu naar de aarde komen hebben een andere trillingsfrequentie dan jaren geleden. Deze verschuiving en verruiming heeft een doel binnen onze revolutie/evolutie. We evolueren met zijn allen steeds verder en alles evolueert mee.

 

De ziel is omgevings- ervarings- en proces bewust. Bewust hierbij stilstaan is een hele mooie start. Als aanstaande ouder/ouders kun je ervoor zorgen dat je 'in de pure en heldere verbinding met jezelf' jullie aankomend kindje een warm en liefdevol welkom geeft door o.a. aan je eigen energetisch veld, c.q. trillingsfrequentie te werken. Trilling is energie, alles is energie, wij zijn energie, jij bent energie, het veld waarop jouw kindje direct zal reageren. Je kindje sluit aan op het energetisch veld van jullie als ouder, kun je jezelf voorstellen hoe fijn een afgestemd energetisch veld zal zijn?

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dat is heel verschillend. Meestal kan ik bij een uitgebreide intake een Concept-behandelplan als voorstel maken. Bij de één zijn een 5-tal Energetische behandelingen afgewisseld met Coaching voldoende, voor de ander zijn er een 2 tot 3 tal extra behandelingen nodig. We spreken het Concept-behandelplan goed door, zodat het past en aansluit bij jouw wens en verwachting. Vrijwel alle cliënten komen tijdens de Zwangerschap ook terug voor de ondersteuning van een Energetische behandeling. Deze kun je blijvend ontvangen tot aan de Geboorte aan toe en zelfs daarna.

Mijn diensten zijn geen vervanging van een arts of medisch deskundige, maar dragen positief bij aan het vormgeven van de Kinderwens en zijn ondersteunend tijdens een Fertiliteitstraject.