Reiki om zwanger te worden

Bewust Ouderschap

Mijn missie voel ik de laatste jaren steeds dieper van binnen naar buiten toe doorstralen en nu - anno 2020 - is het de tijd hiermee aan de slag te gaan! Wat voelt dit fijn en groots in overeenstemming met Al Wat Is. Dankbaar! 

Het leven is een reis

Het leven is een reis en deze reis begint al ver voor onze geboorte. Ieder leven en iedere indaling heeft zijn eigen verhaal. Iedere stap in het proces van Kinderwens tot Zwangerschap en van Zwangerschap tot Geboorte en uiteraard ook in de jaren daarna, draagt bij aan dit verhaal. 

Zielsbewust incarneren

We worden met zijn allen steeds zielsbewuster, onze trilling verhoogd en ook de kinderen die nu naar de aarde komen hebben een andere trillingsfrequentie dan jaren geleden. Deze verschuiving en verruiming heeft een doel binnen onze revolutie/evolutie. We evolueren met zijn allen steeds verder en alles evolueert mee. 

 

Voor de steeds gevoeligere en zielsbewustere zielen is de overgang en indaling naar een fysiek lichaam op aarde een enorme stap, waarop jij jezelf, samen met je partner bewust op kunt voorbereiden. Als aanstaande ouders óf ouders met een kinderwens kun je ervoor zorgen dat je 'in de pure en heldere verbinding met jezelf' jullie aankomend kindje een warm en liefdevol welkom geeft door o.a. aan je eigen energetisch veld, c.q. trillingsfrequentie te werken. Trilling is energie, wij zijn energie, waarop jouw kindje direct zal reageren. Je kindje sluit aan op het energetisch veld van jullie als ouder. Voel maar eens na voor jezelf hoe belangrijk een schoon en afgestemd energetisch veld zal zijn. 

 

Ook zonder kinderwens kun je bij mij terecht, wanneer je jouw eigen reis hier op aarde meer diepgang wilt geven en wilt werken aan de diepere lagen van jezelf. Ik heet je van Harte Welkom!

Hoe kan Reiki ondersteunen?

Door te werken met Energie, ons Chakra systeem en jouw zelfhelend- en regulerend vermogen aan te spreken, komt jouw lichaam in balans.
In balans op alle lagen. Reiki- Healing en ook een stukje Coaching zorgt ervoor dat je Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel als het ware opnieuw wordt uitgelijnd. Ben je er klaar voor? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan via het contactformulier of maak een afspraak.