Engelen Kaart Reading

Lichtwezens

Engelen zijn wezens van licht en altijd bij ons of tot onze beschikking. We hebben een eigen beschermengel, een gids- hoofdgids, maar kunnen ook de Aartsengelen raadplegen in ons dagelijks leven.

 

Heb jij een vraag waar je antwoord op wilt?

Via een Engelen Kaart Reading stem ik mezelf af op jouw energie en de Engelen die voor jouw aanwezig zijn, we maken contact via ons Hoger Zelf; jij stelt zelf jou vraag aan jouw Engelen. Deze vraag kan van alles zijn. Wat jouw op dat moment bezighoud; je relatie, je werk, je gezondheid, je hobby, een weg die je in wilt slaan. Als de vraag maar helder is. 

 

Hoe werkt het? 

Door middel van de gelegde kaarten komen er inzichten, antwoorden en boodschappen bij mij binnen en deze communiceer ik, via automatisch schrift aan jou terug. Ik schrijf (typ) de Reading uit in een document en jij ontvangt een uitgebreid verslag die je terug kunt lezen.

 

De Reading ontvang je met je heel je hart wat je tijdens de afstemming- en bij het teruglezen kunt voelen als je je openstelt. Een Engelen Reading heeft een diepgaande door- en uitwerking op alle lagen van jezelf. 

 

Wat brengt een Engelen Reading nou precies?

 

Een Engelen Reading brengt een stukje bewustwording, heling en innerlijke groei op jouw pad vooruit. Je neemt de energie van de Reading mee in jou systeem en in de maanden die volgen vallen er vanzelf nog meer puzzelstukjes op zijn plaats. Een Engelen Reading nodigt jouw uit - in contact met je eigen vrije wil - jouw pad verder te volgen.

Kaart Reading op afstand

Ik geef de Engelen Kaart Reading op afstand. Zo komt de energie van de Reading, welke tevens helend is, op de diepere zielelagen bij jouw binnen en komt ons aards bestaan er niet tussen. 

Hoe werkt een afstand Reading?

Op het door overeengekomen tijdstip stem ik mezelf af. Je ontvangt vooraf een whatts appje.

Zorg dat je op het tijdstip van de afstemming even de tijd voor jezelf hebt, creëer een rustig plekje waar je kunt ontspannen en zet eventueel een achtergrond muziekje op. Verder hoef je helemaal niets te doen, alleen jouw vraag te stellen (als reactie op mijn whatts appje).
Daarna is het: ontspan en ontvang! Stel jezelf open, voel en ervaar! 

 

Na de gehele afstemming geef ik jouw een seintje als ik klaar ben met de Reading en zorg ik ervoor dat onze energieén zich weer goed scheiden. Jouw Reading inclusief de foto's van de gelegde kaarten ontvangen je na een kleine 20 minuten in je mailbox. Dit is heel bijzonder en mooi! Zo kun je de antwoorden en inzichten zelf voelen en teruglezen op elk gewenst moment.

 

Heb je een vraag? Stel je vraag gerust.

Of maak een afspraak.

 

Ik kijk ernaar uit met jou en jouw Engelen samen te werken, laat je verwachting en de uitkomst los, zodat de Engelen optimaal hun werk kunnen doen. Stel jezelf open & ontvang!

 

Je hebt altijd je eigen vrije wil!

 

Alles is Energie

Stel je open voor het onzichtbare & wordt verrast wat jij ontvangen mag

 

Stuur je wens het Universum in

&

Ontvang!