Engelen Kaart Reading

Met een Engelen Kaart Reading zorg ik vooraf voor een veilige werkomgeving. We stemmen ons af op de Engelen Energie en maken contact vanuit ons Hoger Zelf. Jij stelt zelf je vraag aan de Engelen. Deze vraag kan van alles zijn. Wat jouw op dat moment bezighoud; je relatie, je werk, je gezondheid, je hobby, een weg die je in wilt slaan. Als de vraag maar kort en duidelijk is. 

 

Door middel van de gelegde kaarten komen er heldere inzichten, antwoorden en boodschappen binnen en deze communiceer ik weer naar jou toe. Ontvang deze boodschappen, inzichten en antwoorden met je heel je hart en voel welke uitwerking dit heeft op de diepere lagen van jezelf. 

 

Een Engelen Reading zorgt voor heling, bewustwording, en innerlijke groei op jouw pad vooruit. De Reading neem je de komende maanden mee in jou systeem om verder jou pad te vervolgen. In de weken die volgen vallen de stukjes verder op zijn plek en kun jij je weg vervolgen. 

Kaart Reading op afstand

Ik geef de Engelen Kaart Reading op afstand.

Zo komt de energie van de Reading, welke tevens helend is, op de diepere zielslaag bij jouw binnen. 

Ook kun je in de weken die volgen de Reading rustig teruglezen en om alles op de diepere lagen de nodige doorgang te geven. Je kunt de energie van de Engelen en de Reading hierbij opnieuw voelen.

 

Hoe werkt dit?

Op een door jouw gekozen dag en tijdstip stem ik op de Engelen en jouw hulpvraag af.

Zorg dat je een rustig plekje voor jezelf hebt, waar je kunt ontspannen en even tijd alle voor jezelf hebt. Zet eventueel een achtergrond muziekje aan, verder hoef je helemaal niets. Ontspan en ontvang!

Stel jezelf open, voel en ervaar! 

 

Na de afstemming geef ik jouw een seintje als ik klaar ben met de Reading en zorg ik ervoor dat onze energieén zich weer goed scheiden. Jouw Reading inclusief de foto's van de gelegde kaarten ontvangen je na een kleine 20 minuten in je mailbox. Dit is heel bijzonder en mooi! Zo kun je de antwoorden en inzichten zelf voelen en teruglezen op elk gewenst moment.

 

Heb je een vraag? Stel je vraag gerust.

Stuur een email of bel voor een afspraak.

 

Ik kijk ernaar uit met jou en de Engelen samen te werken. 

Laat je verwachting en de uitkomst los, zodat de Engelen optimaal hun werk kunnen doen.

Stel jezelf open & ontvang!

 

Je hebt altijd je eigen vrije wil!

 

Klik hier voor meer informatie voor een Engelen Healing.  

 

Alles is Energie

Stel je open voor het onzichtbare & wordt verrast wat jij ontvangen mag

 

Stuur je wens het Universum in

&

Ontvang!