Engelen Kaart Reading

Kaart Reading op afstand

Ik geef de Engelen Kaart Reading op afstand. Zo komt de energie van de Reading, welke tevens helend is, op de diepere zielelagen bij jouw binnen en komt ons aards bestaan er niet tussen. 

Hoe werkt een afstand Reading?

Op het door overeengekomen tijdstip stem ik mezelf af. Je ontvangt vooraf een whatts appje.

Zorg dat je op het tijdstip van de afstemming even de tijd voor jezelf hebt, creëer een rustig plekje waar je kunt ontspannen en zet eventueel een achtergrond muziekje op. Verder hoef je helemaal niets te doen, alleen jouw vraag te stellen (als reactie op mijn whatts appje).
Daarna is het: ontspan en ontvang! Stel jezelf open, voel en ervaar! 

 

Na de gehele afstemming geef ik jouw een seintje als ik klaar ben met de Reading en zorg ik ervoor dat onze energieén zich weer goed scheiden. Jouw Reading inclusief de foto's van de gelegde kaarten ontvangen je na een kleine 20 minuten in je mailbox. Dit is heel bijzonder en mooi! Zo kun je de antwoorden en inzichten zelf voelen en teruglezen op elk gewenst moment.

 

Heb je een vraag? Stel je vraag gerust.

Of maak een afspraak.

 

Ik kijk ernaar uit met jou en jouw Engelen samen te werken, laat je verwachting en de uitkomst los, zodat de Engelen optimaal hun werk kunnen doen. Stel jezelf open & ontvang!

 

Je hebt altijd je eigen vrije wil!

 

Alles is Energie

Stel je open voor het onzichtbare & wordt verrast wat jij ontvangen mag

 

Stuur je wens het Universum in

&

Ontvang!