Engelen Kaart Reading

Met een Engelen Kaart Reading zorg ik vooraf voor een veilige werkomgeving. We stemmen ons af op de Engelen Energie en maken contact vanuit ons Hoger Zelf. 

 

Jij stelt zelf je vraag aan de Engelen. Deze vraag kan van alles zijn. Wat jouw op dat moment bezighoud; je relatie, je werk, je gezondheid, je hobby, een weg die je in wilt slaan. Als de vraag maar kort en duidelijk is. 

 

Door middel van de gelegde kaarten komen er mooie en heldere boodschappen, inzichten en antwoorden naar jou toe. Ontvang deze boodschappen, inzichten en antwoorden met je heel je hart en ziel.

 

Een Engelen Reading zorgt voor heling en groei op jouw pad vooruit. De Reading neem je de komende maanden mee in jou systeem om verder jou pad te vervolgen. In de weken en maanden die volgen vallen bepaalde stukjes verder op zijn plek en kun jij je weg vervolgen.

 

Onthoudt: de Engelen zijn er voor je, maar je hebt altijd je eigen vrije wil!

Kaart Reading op afstand

Bij een Engelen Kaart Reading op afstand stemmen we af op een een door jouw gekozen dag en tijdstip.

Zorg dat je in een kamer/ruimte bent waar je niet gestoord kunt worden, en zorg dat je even tijd alle voor jezelf hebt. Zet eventueel een zacht achtergrond muziekje aan, en verder hoef je helemaal niets. Ontspan en ontvang! Stel jezelf open, voel en ervaar! 

 

Na de afstemming / Engelen Reading ontvang je de Engelen Reading inclusief foto's van de gelegde kaarten in je mailbox. Dit is heel bijzonder en mooi! Zo kun je de antwoorden en inzichten teruglezen op elk gewenst moment.

 

Stuur een email of bel voor een afspraak.

 

Ik kijk ernaar uit met jou en de Engelen samen te werken. 

Laat de uitkomst en je verwachting los, zodat de Engelen optimaal hun werk kunnen doen.

Stel je open & ontvang!

 

 

Alles is Energie

Stel je open voor het onzichtbare & wordt verrast wat jij ontvangen mag

 

Stuur je wens het Universum in

&

Ontvang!