· 

Poppetjes opstelling: Rouw en Verlies

Gisteren was de laatste dag van de 4 daagse cursus/training Therapeutisch werken met Poppetjes.

Dit keer met het thema: Rouw en Verlies.

 

Wat een verrijking voor mezelf en ook een hele mooie aanvulling voor het werken en begeleiden met cliënten op de diepere ziele-lagen rondom dit Thema. Rouw en Verlies: we hebben er allemaal mee te maken in ons leven. Het verlies van een dierbare, het verlies van een baan, onze gezondheid, een dier, maar ook een echtscheiding kan een stuk Rouw en Verlies met zich meebrengen.

 

Rouw en Verlies, verdriet en gemis, maar ook andere gevoelens en emoties zoals schaamte en schuld, boosheid en onmacht kan op zoveel lagen doorspelen en zijn impact hebben in het ervaren van jezelf en het vormgeven van je leven. Tevens kan er een stuk vooraf meespelen wat ook zijn imprint geeft, bijvoorbeeld; iets uit een vorig leven, via collectieve velden, of als rode draad binnen het familiesysteem.

 

Wie ben jij? In een situatie van Rouw en Verlies? In dat moment?

Is het puur Rouw om datgene van die situatie of zijn er stapeltjes Rouw en Verlies die dieper doorwerken en de huidige situatie extra aanwakkeren? Hoe ga je daar dan mee om? Wat heb je allemaal te verwerken? Hoe maak je de verbinding met jezelf, de ander, een bepaalde situatie op een andere manier?

 

We mochten deze laatste cursusdag een opstelling maken over "Rouw" die we zelf hebben ervaren. Ik heb daarbij mijn eigen Incarnatie- en Geboorte proces opgesteld. En wauw wat was dat fijn! Eerder heb ik aan deze stukken gewerkt en deze doorwerkt, en wat ik nu mocht ervaren was een enorme Dankbaarheid 🙏🏻

 

Dankbaarheid voor wat mijn eigen stukken met het volbrengen van je ziele-taak doet en ook daar weer veel verder omheen. Dankbaarheid in wat ik kan betekenen voor jullie als client, voor de kinderen en zieltjes die nog naar de aarde komen. In 1 woord: Wauw!! Super mooi!! Ik ben Dankbaar! Ook zijn er stukken die ik als Wijsheid in mijn meedraag uit vorige levens en ook een heel stuk Wijsheid getransformeerd en verwerkt uit de Generatie/Vrouwenlijn.

 

Uiteraard brengt het therapeutisch werken met poppetjes nog veel meer dan dat, maar dit heb ik als samenvatting van de laatste les meegenomen. Wil je een Poppetjes opstelling ervaren? Thema maakt geheel niet uit. Alles kun je opstellen. Dus? Maak gerust een afspraak: euro € 72,50 voor een consult. Mail naar: info@inner-zelf.nl