Blog (deel2)

08-01-2018: Alvast een heel mooi deel-momentje, welke ik vandaag ook gepost heb op Facebook.

 

Mijn doel is de komende maanden meer te delen over mijn werkwijze en daarbij een aantal voorbeelden van trajecten uit te lichten. Moeder-kind, kind-ouder, aanstaande moeders, maar ook jongvolwassenen en volwassen kruisen allemaal mijn pad.

 

Post van Facebook:

Hoe gaaf is dit; afgelopen vrijdag een derde sessie met een puber in wording gehad en alles valt op zijn plek. We zijn met de eerste sessie aan de slag gegaan met oa een Reiki behandeling om zijn zelf helend vermogen aan te spreken en zijn energie weer te laten stromen. Hierbij hem ik de energie in zijn chakra’s en zijn zelfbeeld/basisbehoeften getest met de Biotensor. 

 

Daar aansluitend hebben we gekeken naar zijn kwaliteiten door middel van spelvorm. Hier hebben we een aantal reeds ontwikkelde kwaliteiten en nog te ontwikkelen kwaliteiten uitgelicht. Dit alles vanuit zijn eigen pure zijn. Het was zo mooi om te zien hoe enthousiast hij aan de slag ging, hoe deze kwaliteiten hem raakte, en wat dit met hem deed op beiden manieren, waarbij hij tevens onder begeleiding voluit zijn verhaal vertellen kon. 

 

Hij ging duidelijk met een andere houding en andere energie trots en voldaan naar huis. Deze sessie heeft hem ruimte, helderheid en inzicht gegeven en draagt tevens bij aan zijn groeiende bewustzijn.

 

Op de tweede afspraak hebben we samen gekeken hoe het met hem is, wat hij tegen is gekomen, wat hij nodig heeft en vanuit daar zijn we verder gaan werken met een specifieke situatie. Ingang; wat vind de cliënt belangrijk en wat zou de cliënt graag willen. Dit onder begeleiding verder uitgediept.

 

Daarna zijn we gestart met een meditatie, waarbij we aansluitend door zijn gegaan met het Pad van Bevrijding, zoals geleerd binnen de opleiding Holistisch Gezins- en Kindertherapie; via de lessen van onze gastdocente. Wauw wat was dit wederom gaaf! 

 

We hebben stap voor stap de diepere gevoelsvragen meegenomen en zo zijn we verder de diepte in gegaan op een manier die bij hem past. Elke stap vanuit de verbinding met de diepere lagen van hemzelf. Dit heeft hem rust en helderheid gegeven, hij voelde zich gezien en gehoord tot diep in zijn kern.

 

Eigenlijk hebben we hier samen een stukje Innerlijk Kindwerk uitgewerkt, wat zich vanzelf verder uitrolde. Fijn dat deze techniek zo mooi bij opgroeiende kinderen toe te passen is.

 

Daarna zijn we verder gegaan met het Pad van Manifestatie en wauw wat staat daar een ander persoon. Het mooie is, dat hij dit helemaal zelf heeft gedaan en heeft ervaren hoe hij zichzelf vorm kan geven op zijn unieke levenspad.

 

Tussentijds heb ik 2 evaluatie gesprekken gehad met zijn moeder. Zij heeft haar bevindingen aangeven en is super enthousiast over wat dit traject voor haar zoon heeft mogen betekenen, wat deze sessies doen, en hoe de energie onderling ook verandert is in positieve zin.

 

Op de derde afspraak hebben gekeken hoe het met hem is, wat er verandert is, en heb ik zijn chakras opnieuw uitgetest met de Biotensor. 

 

We zijn aan de slag gegaan met het tekenen van zijn eigen chakra systeem, waarbij hij in verbinding met zichzelf verbinding mocht maken met elke chakra en het bijbehorende verhaal. Dit was ook weer heel leerzaam en gaf mooie inzichten in zijn gevoels- en belevingswereld. De naar voren gekomen stukken en de samenhang met ‘zijn gedrag’ was duidelijk zichtbaar. Dankbaar! 

 

Het geheel is nabesproken en een ieder kan weer vol vertrouwen en met nieuwe energie vooruit. Samen met de moeder hebben we gekeken hoe ze verder kunnen en waar ze zelf mee aan de slag kan.

 

Het is zo mooi om te zien hoe puur kinderen zijn en hoe zij direct vol vanuit hun gevoel hun ervaring delen. Dit wilde ik heel graag delen 😇🙏🏻

 

En voor mezelf; kennis gemaakt met een nieuwe doelgroep op mijn pad.

 

Dankbaar!

 

28-12-2018: Joehoe!! Binnenkort meer over kinder- en gezinstherapie. Voor o.a. hooggevoelige kinderen, ouders, gezinnen, en ook de bewuste aanstaande ouder en hun proces.

 

Ook mijn diensten zal ik weer een keer helemaal opnieuw uitgelichten.

 

En is ondertussen is er zoveel gebeurd, veel nieuwe klanten, uitbreiding in consulten, mooie ervaringen bij ouder-kind werk en tevens bij startende gezinnen, evenals de klanten die bewust de verbinding van buik- en hart willen aangaan. Kortom: alle leeftijden. 

 

Ik voel me dankbaar en fijn & heb zin in de jaren die komen gaan. Vanaf 2020 zal mijn praktijk een nieuw plekje krijgen. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten op jullie pad vooruit en tevens ondersteuning te bieden in waar je tegenaan loopt. Alvast een heel mooi en nieuw 2019 gewenst!

 

Alles begint bij de eerst bewuste stap; de weg naar binnen, de weg naar jezelf, het diepste deel van jezelf, en deze verbinding opnieuw ten volle te ervaren. 

 

 Welkom! 

Wil je mijn blogs, acties en energie up dates bijhouden? Like dan mijn Facebookpagina

Er stromen steeds meer consult aanvragen binnen, dus heb ik het bijwerken van de blogs op mijn website op een laag pitje gezet. Ik blog regelmatig op mijn Facebookpagina.

 

2018: Happy New Year!! Ik blijf posten op Facebook. Op deze manier is de informatie altijd direct zichtbaar, up to date en gemakkelijk te volgen. Belangrijke informatie over mijn diensten "onderhoud van mijn website" verzorg ik regelmatig, maar het bijwerken van de dagelijkse/wekelijkse blogs op mijn website laat ik voor nu even gaan. Deze tijd besteed ik liever aan mooie consulten en het direct bereiken van jullie per FB.

 

Like mijn pagina en blijf op de hoogte van o.a. de energie updates en acties die er zijn.

 

Ben je niet lid van Facebook: geef jezelf op via info@inner-zelf.nl als je graag op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen, leuke acties of een blog met de energie op dat specifieke moment.

 

 

Tot ziens op FB!

 

 

05-07-2017 

 

Actie maand Juli - Helende wandeling - 30 euro

 

Ga mee naar buiten en ontvang een healing, reading, coaching gesprek of een combinatie van deze diensten in de natuur. Voel en ervaar wat de natuur met je doet en voel vooral hoe het met jouw innerlijke natuur is gesteld.

 

Wat speelt er bij jou? Wat vraagt er om aandacht? Wat mag je doorwerken? Waar mag ruimte en rust komen? Waar is heling nodig?

 

Jouw zelfhelend vermogen wordt aangesproken en er komt ruimte voor innerlijke groei.

 

Voor de hooggevoelige onder ons: geef jij jezelf de aandacht en ruimte die je nodig hebt/verdiend?

Weet je om te gaan met jouw sensitiviteit in onze drukke maatschappij? Of voel je jezelf in een sneltrein zitten, maar weet je niet waarnaar toe?

 

Neem de regie in eigen handen en kom thuis bij jezelf!

Ik geef je graag tips en tools mee, zodat jij kunt staan voor wie jij werkelijk bent.

 

Wil je mee?

Geef jezelf op door middel van een mail naar: info@inner-zelf.nl dan maken we een afspraak.

 

Heb je andere vraag? Stel deze gerust.

 

Sta jij met beide voeten op de grond in contact met jouw innerlijke kracht?

Geef jezelf de ruimte, sta in je eigen kracht en straal!

 

wie weet tot ziens bij Inner-Zelf - in de natuur  

 

30-06-2017

 

Binnenkort kunnen jullie ook boekingen maken via Treatwell.nl (in de maak of inmiddels al compleet).
Inner-Zelf - Alphen aan den Rijn komt daar tussen te staan. Onder Massages. Natuurlijk bied ik al mijn diensten aan. Ik ben erg benieuwd!

 

28-06-2017

Authenticiteit en verbondenheid 💞

 

Is het de leeftijd?

Is het persoonlijke groei?

Is het dit tijdperk?

 

Ja; we zijn onszelf de laatste tijd nog meer bewust van onze bewustzijnsverruiming / bewustzijnsverschuiving. We "her"-openen onszelf voor het wonder van het leven en het wonder in onszelf. We staan stil bij het leven in- en om ons heen. We hebben op een dieper niveau contact met onszelf en met elkaar.

 

We kunnen elkaar zien vanuit ons hart, we kunnen elkaar ervaren vanuit ons hart, we staan open voor een dieper contact en we verlangen naar verbondenheid 💞Van hart tot hart & van ziel tot ziel. Hoe fijn en hoe mooi is dat!

 

Kijk maar eens naar jezelf; wie ben jij als individu? Hoe ben je gegroeid de laatste jaren? Waar sta je nu en wat wil je? Hoe kijk jij naar jezelf? Ben je trouw aan jezelf? Hoe kijk je naar de ander?

Ben je jezelf aan het "her"-ontdekken? Of loop je nog als vanzelf in dezelfde pas?

 

Onze gedachten manifesteren zich razendsnel; wees jezelf daarvan bewust.

Wat zeg jij de dag door tegen- en over jezelf? Ben je jezelf bewust van de impact hiervan?

 

Wat kom jij tegen? Waar loop jij nog tegenaan? Welke pijnpunten kun je nog helen en laten gaan?

Pak op de dag maar eens een rustig momentje en keer je aandacht naar binnen; haal je aandacht even helemaal terug naar het nu.

 

Adem eens diep in via je neus en diep uit via je mond. Probeer je ademhaling zo diep mogelijk naar je onderbuik door te ademen. Stel jezelf dan eens de volgende vragen; hoe gaat het nu met mij? Hoe voel ik mij? Wat houdt me bezig? Wat zou ik willen? Hoe kan ik mijn energie vrij laten stromen; wat heb ik nodig? Kan ik mezelf dat geven?

 

Laat de antwoorden ontstaan vanuit je gevoel. Het is goed om zo dagelijks eens bij jezelf, je gedachten en gevoelens stil te staan.

 

Vind je dit lastig? Wil je ondersteuning in jouw proces? Of ben je benieuwd wat Inner-Zelf voor jouw kan betekenen? Maak een afspraak en kom op een kennismakingsgesprek.

 

 

Hoe geef jij vorm aan je leven?

Hoe leef jij je leven hier op aarde?

 

26-06-2017

 

Joehoe nog steeds super blij met de AromaTouch Massage die ik aanbied. Vanavond een bestelling gedaan voor een nieuwe voorraad van de 8 Essentiële Oliën van DoTerra die ik gebruik bij de Massage. 

Blij dat ik reeds zoveel Massages heb mogen geven en nog ga geven. Fijn dat steeds meer mensen zichzelf bewust worden wat Essentiële Oliën en een lichte Massage voor ons Welzijn kan betekenen. 

Gun jij jezelf deze ontspannende Massage? 
Kom in jouw lijf en laat de olien tot op celniveau hun helende werk doen. Maak t/m 31-07-2017 gebruik van een leuke actie.

Klik op de kink om verder te lezen: AromaTouch Massage of maak direct een afspraak.

 

 

 

25-06-2017

 

Ga staan in je eigen kracht. Ga staan in je eigen licht. Open je hart. Leef vanuit je ziel. Verken jezelf op een nog diepere laag van jouw wezen.

 

Verbind jezelf met de kracht van Moeder Aarde, verbind jezelf met de kracht en het licht in jezelf, verbind jezelf met boven. Lijn jezelf uit, voel je 1 met de bron. Ontdek de flow en de kracht van van all wat is.

 

Vertrouw op je eigen kracht en je innerlijk weten 💞Ook in tijden van onrust, angst en onzekerheid. Weet dat je altijd een punt van rust in je hebt. Weet dat je altijd een eigen gronding en eigen ruimte heb. Weet dat jouw innerlijk weten er altijd voor je is.

 

Neem jouw plek in en herstel indien nodig.

Laat je gedachten gaan, kom thuis bij jezelf, in het hier en nu & vertrouw! 

 

22-06-2017

 

Wat doet de natuur met mij?

Ik voel rust

Rust in mijn lijf

Rust in mijn denken

 

Eigenlijk is er helemaal geen denken meer

Ik voel rust

Mijn hart gaat verder open

 

Mijn zintuigen openen zich voor al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.

Ik voel de grond, de natuurlijke onderlaag waar ik graag op loop. Ik hoor de vogels, de bomen, de wind en ik ruik de heerlijke bos- en dennengeur; wat wordt ik daar blij van.

 

Dan sta ik even stil en haal mijn aandacht helemaal terug naar mezelf; wat is dat fijn; even helemaal niets; alleen ik - in het mooie bos 🙏🏻 dankbaar 🙏🏻

Ik kan gewoon even helemaal zijn 😇

 

Ik luister- en kijk nog wat in het rond; wat fijn dat ik in dit bos mag zijn. 

Ik voel me zo fijn en blij als een kind en geniet nog verder van dit mooie bos moment.

 

Dan maak ik nog een paar fotootjes. Dankbaar naar het mooie bos en naar mezelf keer ik weer terug. Langzaam wandel ik naar het boshutje waar we een paar dagen verblijven.

 

Ik voel me krachtig, liefdevol, fijn en blij. Ik voel hoe mijn voeten zich thuis voelen op onze aarde; wat een fijn gevoel; ik ben nog bewuster in mijn lichaam aanwezig;

puur in het hier en nu; zonder de drukte van alledag

😇 wat is dat genieten

 

18-06-2017

 

Vaderdag 2017

 

Wat heb ik mijn vader op veel verschillende manieren leren kennen

wat leer ik mijn vader nog steeds meer kennen in wie hij in wezen is. 

 

Onze vader is ook een zoon, een kleinzoon (geweest), een partner, een collega,

een broer, een eigen persoon, en wat nog allemaal meer. 

 

Mijn vader; ik heb veel van hem geleerd,

overgenomen en ik zie ook dingen die ik zelf nu anders doe.

 

Door mezelf open te stellen en in mijn eigen persoon te gaan staan;

als dochter van mijn vader, maar ook als individu Kristel Tatje,

merk ik dat dat fijn is voor ons beiden. 

 

We zijn samen en we zijn ook apart van elkaar.

We zijn beiden geen praters, maar voelen en zien veel,

we springen bij waar nodig en voelen aan wat we voor een ander kunnen betekenen. 

 

Belangrijk hierin is ook wat we kunnen betekenen voor onszelf;

uitkomen voor onze eigen verlangens en behoeften,

want ja; dat weten- en voelen we binnen wel.

 

We vonden het beiden lastig onze

diepe innerlijke belevingswereld

te delen met een ander.

 

Hier heb ik de nodige levenslessen in geleerd en dit kan ik nu heel anders doen- en ervaren.

 

  🙏🏻 Dankbaar ben ik daarvoor 🙏🏻

 

Mijn opa (zijn vader) stond ook altijd voor iedereen klaar

& wist precies hoe iemand zich van binnen voelde en wat er nodig was.

 

Zonder woorden, of maar een paar woorden,

voelde ik me gesteund wanneer ik dit nodig had.

 

Dit vanuit mijn belevingswereld gedeeld natuurlijk.

 

We zijn graag samen, met- en zonder woorden,

we kunnen "zijn" zonder iets voor elkaar 

te willen betekenen en/of van elkaar te verwachten.

 

Gewoon puur zijn. Voor elkaar, naast elkaar, maar ook los van elkaar.

 

Vandaag hebben we een familie uitje;

dit uitje is een samenzijn vanuit de vader van mijn moederskant.

 

Wat zal hij trots

- net als alle andere vaders die niet meer op aarde zijn -

naar beneden kijken 💫

 

 Liefdevolle dag gewenst allemaal!

 

17-06-2017

Vertrouwen

Vertrouwen; dit komt de laatste tijd steeds vaker bij ons allen naar voren.

Heb jij vertrouwen in jezelf?
Heb jij vertrouwen in het Universum?
Heb jij vertrouwen in ons groter geheel?
Heb jij vertrouwen dat je alles kunt creëren wat je werkelijk wenst?

Vertrouwen; heb je dit als kind gevoeld?
Vertrouwen; heb je dit als kind meegekregen? Vertrouwen; weet je waar je dit in jezelf kunt vinden? 

Weet dat vertrouwen een basis behoefte is om voluit in het leven te staan, in de flow te zijn en in je eigen kracht te staan. 

Geloof en vertrouwen: in mijn beleving is dit heel nauw met elkaar verbonden. Geloof geeft vertrouwen. Geloof jij in de kracht die in diep in onszelf aanwezig is? 

Als je in vertrouwen kunt zijn, is het ook veel gemakkelijker om in de overgave te zijn. 

Het 2de chakra is verbonden met vertrouwen. Het 2de chakra weerspiegelt ook onze gevoelens, emoties, onze vrouwelijke energie en creatie kracht. Elk chakra geeft energie door aan vitale organen en de rest van ons energiesysteem. Zorg ervoor dat de levensenergie vrij door heel je lichaam kan stromen. 

Ben je benieuwd hoe het met jouw chakra's is gesteld? Ik help je graag jouw energie weer vrij te laten stromen.

Wil je meer over aura- en chakra's lezen; klik dan hier.

Lees voor meer informatie over de chakra's verder aan de rechterkant van het menu of voel van binnen maar eens waar het bij jouw in je lichaam wel- of niet goed stroomt, waar het onrustig is, waar ruimte is, of waar niet, zodat je jezelf hiervan bewust kunt worden en doorstroming kunt creëren.

Fijne dag & fijne vaderdag / zondag alvast gewenst,

Lieve groet, Kristel - inner-zelf.nl

15-06-2017

 

Graag lift ik vast een tipje van de sluier: vanaf de maand juli ga ik met jullie naar buiten.

Voor een Healing, Reading of Coaching gesprek. We zoeken een plek op in de natuur welke goed voelt en past bij hetgeen aan de orde komt- of aan de orde mag komen. Vaak dient deze plek zichzelf vanzelf aan, zo mooi hoe dat gaat.

 

Wat we gaan doen:

We maken contact met de natuur, contact met jouw innerlijke natuur, contact met Moeder Aarde, contact met de natuurwezens om ons heen. Jouw innerlijke wereld; wat speelt daar? Wat mag gezien worden en losgelaten worden? Wat mag gezien worden en waar mag ruimte komen? Waar mag heling plaatsvinden? Maak ruimte voor voor jouw innerlijke groei. 

 

Dit alles in diep contact met jezelf en met de steun van Moeder Aarde.

We kijken wat er nog meer nodig is en vullen je energiesysteem weer op met nieuwe vitale energie.

In de maand juli volgt er meer.

 

Kijk vast maar eens wat de natuur voor jouw betekend. Wat brengt de natuur jouw? Wat leer jij van de natuur? Of zou je meer met het thema natuur willen doen?

Fijne natuur ontdek momenten gewenst!

 

🌴🌿🌸🌺🌲🌹🌼🌷💐🍃🌳💦🦆🐿

 

Enjoy Your Way!

 

12-06-2016

 

Wauw deze foto kwam voorbij en wil ik graag met jullie delen 🙏🏻

Ik voel de liefde, de puurheid, de openheid, de onbezorgdheid, kinderlijkheid, sereenheid, de creatie kracht die diep in ons allen aanwezig is. 

 

Ook op jouw weg, als je tegenslagen tegenkomt- en/of bent tegengekomen die je weerhouden vanuit liefde en onbezorgdheid te leven. Ook op jouw weg, als je even niet meer weet hoe je je leven vorm kunt geven. Weet dat de zon voor jouw ook weer zal gaan schijnen.

 

Heb je angst en verdriet? Laat dit er zijn. Laat je tranen maar stromen. Dit doet jouw goed. Maak ruimte in jezelf, zodat je jezelf weer opnieuw kunt vullen en open kunt stellen voor het leven.

 

Voel je je verward of alleen in jouw proces? Erken deze gevoelens/emoties en voel eens dieper van binnen; wat zit er onder dit gevoel? Wanneer voelde je dit gevoel voor het eerst? Kun je jezelf nu geven wat je toen nodig had? Leef jouw leven!

 

Ben je bezig op jouw weg vooruit, maar houdt iets jouw tegen? Ga, doe, spring, stap, vertrouw op wat je voelt te doen van binnen; neem die sprong vooruit; niets of niemand kan jouw tegenhouden jouw ware zelf / jouw leven te leven.

 

Geef aandacht aan jouw innerlijk kind die het verdient gehoord en gezien te worden & voluit te leven. Durf jij dieper bij jezelf naar binnen te gaan, de weg vrij te maken, verloren delen van jezelf terug te vinden, zodat je deze kunt helen om weer volop in het leven te staan?

 

Dit is een proces; wil je dit samen doen? Geef het aan; dan wil ik je graag hierbij helpen.

Kom terug naar jouw kern 💞 waar alles puur en helder is. Leef vanuit jouw eigen kracht en geef opnieuw vorm aan je leven.

 

Je creëert je eigen leven; hoe schilder jij aan die van jou?

 

Foto @ Ella van Dansik

08-06 + 09-06 

 

Wauw wat heb ik weer intens mooi met de Engelen Energie mogen werken: zo dankbaar!!

Elke dag is het weer een feestje, maar deze dagen waren bijzonder mooi! De Engelen poorten openen zich om hier gezamenlijk gebruik van te maken. Dus dat heb ik extra benut en met jullie gedeeld. 

 

Vrijdagavond 9/6 heb ik van 21:00-22:00 een Engelen vragen uurtje ingelast 😇 

Dit wil ik zeker vaker doen. Houdt mijn Facebookpagina in de gaten.

 

De boodschappen waren zo helder en duidelijk en kwamen zo snel. De ontvangers waren intens blij en dat doet mij goed. Wie weet ben jij er de volgende keer ook bij?

 

 

 

06-06-2017

 

Geef jij je leven vorm vanuit jouw innerlijke bron?

Wanneer je jezelf opent voor het wonder van het leven en het wonder van jezelf, jezelf bezig houdt met spirituele ontwikkeling/innerlijke groei, zul je merken dat je leven positief verandert. Jouw energie verandert, je voelt je anders en je maakt een groei door in bewustzijn. 

Je belevingswereld verruimd zich; je wordt jezelf bewust van jouw gedachten/gewoonten, wat je jezelf hebt aangeleerd, welke patronen en gewoonten je hebt overgenomen, wat je deed & waarom je deed zoals je deed; je wordt wakker en wilt leven vanuit jouw innerlijke kern.

Wanneer je je leven opnieuw vorm gaat geven, jezelf laag voor laag afpelt naar jouw werkelijke zijn, weet dat je dan ook oude pijn en eenzaamheid kunt tegenkomen. 

Deze oude pijn mag gezien, geheeld en getransformeerd worden. Deze eenzaamheid geeft aan dat je jouw weg vooruit gaat, dat je rust en ruimte creëert voor jouw werkelijke zijn. Je neemt afstand van de oude ik en bent op doortocht naar de werkelijke jij. 

Als je daar bent aangekomen, zul je merken dat je je 1 voelt, 1 met jezelf; 1 vanuit jouw kern; 1 vanuit hart & ziel; in verbinding met moeder aarde en vader hemel; 1 met al wat is; of hoe jij dit beleeft natuurlijk. 

Verbindingen zullen anders zijn. Je kunt jezelf echt verbinden. 

Door je eigen pad te volgen, nodig je de ander uit dit ook te doen. Ieder kan op elk gewenst moment zijn/haar eigen bagage opruimen. 

Kom je mensen tegen op jouw pad die jouw groei en verandering niet kunnen volgen? Twijfel niet aan jezelf, blijf bij jouw eigen kern, jouw eigen waarheid, wees vrij van oordeel, voel- en kijk met compassie naar de ander en geef enkel vanuit je hart een liefdevol hallo. Voel jezelf vrij jouw pad verder te volgen, wees trouw aan jezelf en schrijf verder aan jouw verhaal.

Ben jij klaar om jouw pad verder te vervolgen?
Sta in jouw kracht en straal! 


Wees een lichtend voorbeeld voor de ander. 
Samen creëren wij hemel op aarde.

 

31-05-2017

 

- AromaTouch Massage - 

Ik wordt er zo blij van: de AromaTouch Massage te geven, terug te ontvangen wat de ontvanger ervaart, de uitwisseling met elkaar te delen & het gevoel wat de ander mee naar huis neemt: dankbaar!

Wil je ook zo'n heerlijke massage ontvangen?
Maak een afspraak en ontvang! 

Laat je verrassen wat de helende energie, de lichte aanraking en de heerlijke geurende oliën voor jouw welzijn kunnen betekenen.

AromaTouch Massage: Pure ontspanning voor lijf en leden. 

Klik hier voor een korte omschrijving van de 8 verschillende oliën van doTerra waarmee de massage wordt gegeven. 

 

Ben je er klaar voor? Maak dan snel een afspraak; info@inner-zelf.nl

 

 

29-05-2017

 

Op relatie gebied speelt er veel. Of het nu gaat om de relatie met jezelf of de verbinding met de ander; luister eens naar de signalen die jij op jouw pad ontvangt.

 

Actie 29/5 tm 19/6

Engelen - Relatie - Kaart Reading

 

Ben jij benieuwd wat er onbewust speelt en in ontwikkeling is op jouw pad in verbinding met de ander? Of misschien weet je dat wel, maar ontvang je graag inzichten, hulp vooruit in wat jouw bezighoudt, een bevestiging of een verdieping om jouw pad verder te volgen?

 

De maand juni geef ik in samenwerking met de Engelen de nodige inzichten en antwoorden op jouw unieke pad. Stel jouw vraag op relatie gebied aan de Engelen en ontvang de uitwerking per email. Je ontvang de Reading, welke tevens helend is, op het moment dat bij jouw past en kunt zelf op een later tijdstip extra navoelen hoe jij jezelf in deze relatie vormgeeft en wat je ontwikkelingspunten zijn.

 

Engelen - Relatie - Kaart legging incl een verdiepingskaart

voor euro 20,00

 

Heb je een vraag over de relatie / verbinding met jezelf; dat ook 😇

 

Geef je vraag uit handen en ontvang!

 

Leuke update;

Ik ben ook bezig een healing consult aan te bieden door middel van een wandeling in de natuur. Hiervoor hoef jij alleen maar bewust bij jezelf aanwezig te zijn en de healing te ontvangen. Natuurlijk begeleid ik jouw ook hoe je bewust bij jezelf aanwezig kunt zijn en jezelf kunt openstellen om de healing te ontvangen.

 

Heb je interesse? Laat het me vast weten, dan kan ik hier verder mee aan de slag gaan; info@inner-zelf.nl

 

Liefdevolle groet,

Kristel - inner-zelf.nl

 

 

24-05-2017

 

Ervaring AromaTouch massage;

Wauw wat is dit heerlijk, echt heel fijn. Het voelt of mijn rug 2x zo breed is. Heerlijk! Wat rustgevend. Ik voel de energiestroom door mijn hele lichaam gaan; van mijn voeten naar hoofd. Normaal heb ik het idee dat ik alleen maar een hoofd "heb". En ook de massage aan mijn oren; heerlijk! Mijn oren voelen ook of ze 2x zo groot zijn en tegelijk heel rustig.

 

Na de massage is de client nog even lekker blijven liggen, zodat de ervaring mooi op zijn plaats kon vallen. Eenmaal buiten de praktijkruimte vertelt ze kort samengevat; ik voel mezelf 4x zo lang en 2x zo breed. Ik voel mezelf heel sterk aanwezig en ondanks goed in mijn vel, nog fijner mijn vel. Zichtbaar; ja dat is ze. Ze straalt en oogt inderdaad veel groter dan bij binnenkomst. Ze straalt en neemt haar eigen plek in.

 

Mooi! Heel fijn deze massage te mogen geven 🙏

Lichaamsbewustzijn. Ja, daar mogen we met zijn allen in ons dagelijks leven veel meer bewust van zijn.

 

Een andere keer meer over dit onderwerp. Voor nu ga ik zelf ook lekker nagenieten van de heerlijke geuren om mij heen 😉

 

 

Contact met ons diepste wezen en leven vanuit onze eigen kern.

Ontwaken en volledig gaan staan in ons eigen zijn 💞

 

Fijne avond & wie weet tot ziens voor een AromaTouch massage!

 

18-05-2017

 

De energie stroomt. We mogen gaan staan. Staan in onze eigen kracht. We mogen gaan "DOEN".

Leef de intenties die jij voelt en zoals jij deze voor jezelf neerzet. Sta hierin; het is nu de tijd: gewoon Doen!

 17-05-2017

 

Tijd voor jezelf 

Ren jij alsmaar door en door?
Ben je toe aan een momentje voor jezelf?
Geef jij jezelf de aandacht die je lichaam nodig heeft om te herstellen?

Het nieuwe ForYou Magazine is online. Lees alles over Beauty, Health & Lifestyle.

En vanaf 19/05/2017 te vonden op de verschillende afhaal locaties. (meeneem-exemplaar)

o.a. De Hazelaar, Ici Paris, Etos, Albert Heijn. 

 

Pagina 16 staat het nieuwe artikel van Inner-Zelf.

 

Pure ontspanning voor Lijf & Leden

 

 

13-05-2017

 

De aarde beweegt, de mensheid schudt wakker; ons leven verandert. (d).

Zowel in trilling als bewustwording als wat er allemaal gaande is qua processen in ons zelf, ons collectief, onze maatschappij. We willen niet meer leven vanuit angst en tekorten. We willen niet meer leven vanuit de leidraad met ons verstand. Stress mag geen overhand meer hebben.

 

Hart en ziel mogen spreken. Ons onderbewuste mag zichtbaar worden en we groeien met zijn allen hierin mee. Vertrouwen, Verbinding ipv binding, Samen zijn, Helderheid ten diepste van ons ware zelf, Puurheid, Reinheid, Liefde, Overvloed; alles mag er zijn.

 

Ja, ik voel steeds meer de stroom van het zichtbaar zijn in onze wereld; vanuit mezelf zoals ik ben en niet anders  🙏🏻 Mijn eigen praktijk Inner-Zelf geeft dit nog eens extra weer.

 

Ook scholen, de zorg, gezondheidswegen en alles wat ons steunt in ons welzijn, het opgroeien van begin af aan, stroomt hierin mee voorts. We doen dit met zijn allen; ieder op zijn/haar eigen manier. 

 

2 juni doe ik mee aan een evenement; Business Breakthrough Intensive. Zo leuk!

Ik heb er reuze veel zin en ben blij dat ik zichtbaar en voelbaar deel mag uitmaken aan de stroom van onze innerlijke verandering zoals deze gaande is. 

 

Hoe verander jij mee?

Of houdt jij jezelf toch nog ergens in tegen?

 

 

11-05-2017

Wauw wat voel ik me vandaag blij, enthousiast en fijn!

Dankbaar voor alles wat er is.
Dankbaar voor het leven in- en om ons heen.
Dankbaar voor mijn levenspad.
Dankbaar voor een ieder die hier deel van uitmaakt.
Dankbaar voor hetgeen ik voel en ervaar van binnen; puur geluk.

Dankbaar voor de stroom die zich aandient, waar ik op mee stroom en mijn eigen weg kan volgen 🙏🏻

 

Voel eens van binnen: waar ben jij vandaag dankbaar voor?

 

 

08-05-2017

 

Volle maan; ja hij komt er weer aan!

Het is weer bijna volle maan 🌝 10/05/2017

 

Voel maar

Voel baar

 

Vanaf de afgelopen nieuwe maan tm deze volle maan komt er veel vanuit ons onderbewuste naar boven. Er borrelt van alles in ons naar boven om helemaal doorvoeld te worden. Deze keer vanuit een heel diep deel van onzelf.

 

Hierbij worden ook onze schaduwkanten aangeraakt en gemakkelijker zichtbaar. Het mooie hiervan is dat dit zorgt voor diepgaande inzichten, welke voor nieuwe doorbraken kunnen zorgen. Groei naar persoonlijk & gezamenlijk geluk!

 

Kijk wat zich aandient, wat jouw werkelijkheid hierin is en wat je ermee wilt doen.

Voelt het zwaar? Voelt het als ballast? Wil je hiermee verder zeulen? Of wil je ervan af?

Het dient zich aan; dus pak die kans & transformeer!

 

Kun je wat aan de oppervlakte komt vanuit een ander punt bekijken? Vanuit je eigen licht?

En jouw leerlessen zien? Kijk vanuit je hoger zelf en blijf in verbinding met jezelf.

 

Zo nodig; centreer jezelf, wees lief voor jezelf, neem voldoende rust en geef jezelf de ruimte.

Neem een stapje terug en voel van binnen; hoe voel ik me nu? Wat heeft aandacht nodig?

Waar komt dit vandaan? Wil ik me zo voelen? Besef jezelf; ik heb een keuze. Waarom handel ik zo?

 

Natuurlijk is dit ook weleens lastig al mee draaiende in onze toch snel bewegende en drukke maatschappij, maar; wees zelf een lichtend voorbeeld; dien jezelf en ontsteek daarmee ook het licht in de ander en het leven in- en om ons heen 🌟💫

 

Fijne volle maan alvast gewenst allemaal!

 

 

30-04-2017

 

💓 Diep in je hart 💓

 

 

Waarvoor willen we zo graag voor een ander zorgen?

Waarvoor willen we er zo graag voor een ander zijn?

 

Kijk eens diep in je eigen hart. Je hebt jezelf nodig.

Voel jezelf diep van binnen en maak contact met jezelf. Hoe voelt het daar?

 

Voedt jij jezelf met wat bij je past en waar je hart een vreugde sprongetje van maakt?

Of belemmer je jezelf door oude patronen en bepaalde overtuigingen? Misschien wel onbewust? Maak daar eens contact mee. Wat zit hier onder?

 

Maak de reis naar binnen.

Open de deur naar jouw ware zelf.

Wat geeft jouw voldoening en waar wordt jij blij van?

 

Leg de lat niet te hoog. Geef jezelf alle tijd en ruimte. Alles mag er zijn.

Sta jezelf toe van binnen te voelen hoe het werkelijk met je gaat.

Wat heb je nodig? Kun je aan je eigen wensen en behoeften voldoen?

 

Voel je woede, angst of verdriet? Verstop dit niet. Bekijk dit gevoel eens nader; is dit van jezelf of misschien wel van een ander? In dit laatste geval; stuur het vanuit liefde terug naar de ander.

 

Is het van jou; voel eens verder en laat het gevoel er helemaal zijn. Dit gevoel wil gezien en gehoord worden. Dit gevoel wil worden erkend. Kun je dit gevoel er helemaal laten zijn? Als je jouw gevoel er helemaal kunt laten zijn, dan kun je dat deel verwerken. Er komt ruimte en rust voor dat deel van jezelf wat je ook nodig hebt in je leven.

 

Open je hart

Verwelkom jezelf

Kies voor ruimte en rust

Ruimte en rust voor jezelf

Leer jezelf opvullen. Opvullen met liefde.

 

Liefde voor dat deel in jezelf wat werkelijk gezien mag worden. Zodat je heel wordt.

Weer een stukje liefde in jezelf die zich vult.

 

Ontmoet jouw Ware Zelf 💓

Je hoeft puur en enkel alleen jouw ware zelf te zijn.

 

Alles mag er zijn 💓 jij bent het waard 

 

 

29-04-2017

 

Het volgende FoyYou Magazine artikel gaat over de AromaTouch techniek. Ik ben er zo enthousiast over. Deze tijd zijn we ons zelf veel meer bewust van ons lichaam en wat we nodig hebben. Bij de AromaTouch Techniek staat ons interne milieu centraal. Ons intern milieu is: alle ruimten in ons lichaam welke niet op de buitenwereld zijn aangesloten zoals: ons bloed, weefselvocht, cellen. Je kunt je vast voorstellen hoe belangrijk een juiste balans, stimulering van bepaalde processen binnen in ons lichaam van belang zijn.

 

Bij de AromaTouch Techniek wordt je lichaam in Homeostase gebracht: 

- Artikel 

 

Ik kijk er naar uit wanneer deze online komt en in de winkels te vinden is. 

Verwachting is medio de maand mei. Kom maar op!

 

 

21-04-2017

 

Op stroom zijn.

Open en op stroom zijn.
Wat is dat toch hartstikke fijn.

In de flow zijn.
Wat geeft dat een heerlijk eigen en vooruitgaand gevoel.

Geloof en vertrouw. Stuur jouw wens het universum in en ontvang. Zet vandaag een mooie intentie voor jezelf neer en laat deze wens zijn weg gaan.

Wees niet getreurd als het even duurt, maar geloof in wat jij wenst. Alles komt op het juiste moment.

Voor mij vallen op dit moment heel veel mooie momenten samen. Wat voel ik mij dankbaar voor alles wat er is en het leven mij brengt.

Wees open, vertrouw en ontspan. Ontvang met open armen en weet dat ook jij dit "mag" en "kan".

Kom je een hobbel of blokkade tegen hierin?

Mail gerust; info@inner-zelf.nl ; dan kunnen we samen kijken waar jouw energie niet goed stroom, zodat deze weer op stroom gezet kan worden.

 

Of bel: 06-41985678

 

Wie weet tot ziens in mijn praktijk!

 

 

20-04-2017

 

Leuk dat je mijn Blogs verder wilt volgen.

Binnenkort komt er een stukje over: voelen, ervaren van vaste patronen binnen een bepaalde familie generatie en hoe bewustwording jouw kan helpen hier doorheen te breken.

 

Liefs Kristel - Inner-Zelf