Intake gesprek (uitgebreid)

Intakegesprek

De optie voor een uitgebreid intake gesprek biedt ik aan, omdat ik merk dat hier behoefte aan is bij: o.a. ouder/kind werk en coaching op maat. Zo weet je vooraf goed waar je aan toe bent, maken we nader kennis met elkaar en wordt het behandelplan inzichtelijk. Je kunt de nodige vragen stellen en mocht het nodig zijn test ik uit met de Biotensor wat als eerste aandacht nodig heeft.

Ouder/kind coaching

Bij ouder/kind werk is het fijn dat we vooraf alles goed door geproken hebben, zodat we dit op het consult zelf niet hoeven doen. Natuurlijk zorg ik op de afspraak voor een fijn ontvangst en leg ik nog een keer goed uit wat ik ga doen voor ik werkelijk met de behandeling start. Het kan zijn dat ik met de Biotensor uittest wat belangrijk is voor de eerste stap. Bij kinderen werk ik graag met Reiki energie en ik kijk waar ik jouw als ouder mee kan ondersteunen.

Coaching op maat

Kom je voor coaching op maat, dan is het eveneens fijn dat we vooraf een aantal belangrijke zaken in kaart hebben gebracht, zodat we daarna direct aan de slag kunnen gaan.

 

Coaching op maat bestaat uit: vooraf een uitgebreid intake gesprek om jouw hulpvraag inzichtelijk te maken, inzicht + oefeningen m.b.t. lichaamsbewustzijn, een healing op maat, een reading op maat, een aantal coaching sessies o.a. Innerlijk Kindwerk waarbij jij onder begeleiding met je aandacht naar binnen gaat om te zien wat daar speelt, wat er nodig is, wat er geheeld mag worden om jouw proces de nodige ruimte te geven, zodat je kunt transformeren naar wie je werkelijk bent en wilt zijn.

 

Bij de coaching sessies gebruik ik de Biotensor om te testen of je hinder hebt van bepaalde oer angsten, beperkende overtuigingen, onverwerkte emoties en welke basis behoeften de nodige aandacht nodig hebben. Ook kunnen we poppetjes of "vloer hulpstukken" inzetten, om systemisch te kijken naar wat er speelt, heeft gespeeld en hoe jij waar nodig zelf je houding ten opzichte van je hulpvraag kunt veranderen.

Hoe gaat een intake gesprek in zijn werk?

We bespreken jouw / jullie hulpvraag uitgebreid. We kijken naar belangrijke processen en aspecten in jouw leven, en bij ouder/kind coaching naar de belangrijke aspecten van jullie beide en als gezin zijnde en deze werk ik uit. Er volgt een behandelplan met de nodige uitleg. Ook geef ik je vast een oefening mee naar huis, waar je thuis mee aan de slag kunt gaan. Als het nodig is ondersteun ik je/jullie met een korte healing, zodat alles op de juiste plaats valt.

Vergoeding

 De vergoeding voor een uitgebreid intake gesprek exclusief behandeling is € 45,00. Bij het aangaan van het eerste consult wordt € 10,00 in mindering gebracht.

 

Wandel de weg van jouw ziel

Geef jezelf de ruimte en luister naar je kern van je ware zelf

 

Heb je intresse? Of zou je meer willen weten over ouder/kind werk of coaching op maat?

Bel: 06-4198 5678, stuur een email: info@inner-zelf.nl of neem contact op via het contactformulier.