Webshop

Healing op Afstand

Healing in het moment van nu. Ik maak contact met jouw op Wezensniveau en loop jouw Chakra's en Aura langs. Je ontvangt Healing waar nodig en ontvangt een geluidsbestand van de Healing. Bij een Healing wordt jou Zelfhelende vermogen aangesproken en je energie gaat zal weer vrij gaan stromen. Bij een Healing met Thema, kun je zelf het Thema opgeven (zie bestellen: veld opmerkingen) of ik zoom dieper in op het Thema wat zich laat zien bij het geven van de Healing. 

 

Opmerking: ben je getrouwd, of heb je meerdere namen? Geef bij het invullen van je bestelling aan op welke naam je de Healing wilt ontvangen.

Chakra Healing, Aura Healing

€ 45,00

  • Beschikbaar

Reading op Afstand

Reading in het moment van nu. Ik maak contact met jouw op Wezensniveau en lees jouw energie in de vorm van een Roos/Bloem.

De Bloem vertegenwoordigd: mogelijkheden tot ontplooiing, de Stengel: levenshouding/dragend vermogen, de Wortels: verankering in de realiteit en vitaliteit, de Zon bij de bloem: jouw wezenskern. Aan de hand van de Bloem wordt een Thema zichtbaar, en hierbij zal ik verder gaan met het lezen van de Chakra's die benoemd willen worden. Een Reading werkt tevens Helend door en zorgt voor een stuk groei in je persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.

 

*** Nieuw *** Nu ook beschikbaar!  Elementaal-Reading.

Hierbij start ik met het lezen van de Roos van nu, waarbij ik voel en zie welk Element/Elementaal er voor jouw klaarstaat als ondersteuning qua groei. Meer lezen over Elementalen?  

Tijdelijk voor Euro 52,50.

 

Opmerking: ben je getrouwd, of heb je meerdere namen? Geef bij het invullen van je bestelling aan op welke naam je de Reading wilt ontvangen. Kind-Gezin? Geef de volledige namen op van degene waarvoor de Reading is bestemd. Of stel je vraag per mail: info@inner-zelf.nl bij twijfel.

 

Reading op Afstand

€ 52,50

  • Beschikbaar

Mini Reading

Vraag een mini Reading aan. Ik leg voor jou een kaart in de energie van nu en ontvang de boodschappen en inzichten die voor jou belangrijk zijn. Is er een verdieping nodig, leg ik voor jou een extra verdiepingskaartje. 

€ 15,00

  • Beschikbaar

Engelen Reading

Ben je benieuwd wat de Engelen jouw willen zeggen? Vraag een Engelen Reading aan. Je kunt zelf je vraag stellen in het opmerkingen veld. Je ontvangt inzichten, boodschappen die voor jou belangrijk zijn en tevens zet de Reading een Healing in gang. Je ontvangt een uitgebreid verslag per PDF. Door het contact met ons beider Hoger Zelf en de Engelen die bij jouw aanwezig zijn, krijg ik de antwoorden binnen, die ik voor jouw vertaal via Automatisch schrift.

Engelen Reading

€ 57,50

  • Beschikbaar

Reis door de 7 hoofd Chakra's

Reis door de Chakra's. Je maakt een Reis door je lichaam en maakt kennis met de 7 hoofd Chakra's. Per Chakra ontvang je Chakra informatie, Affirmaties passend bij de Chakra's, en een Geleide Meditatie. Je ontvangt een Persoonlijke afgestemde Boodschap waarbij ik mezelf afstem op jou Hoger Zelf en jij ontvangt wat op dat moment belangrijk is: als extra kadootje voor jezelf! 

De Chakra Meditaties zijn volledig afgestemd op de Nieuwe Tijd en lopen mee op de stroom van energie zoals die is. Naast de 7 Hoofdchakra's wordt er ook extra aandacht besteed aan: Centreren in jezelf, Gronden en Aarden in de Nieuwe Tijd, Contact met je Innerlijk Kind, Innerlijke Rust en Ruimte ervaren

 

Duur: per week zul je 2 Meditaties ontvangen. Gaat dit te snel? Dan passen we dit in onderling overleg aan. Wil je deze Reis met een groepje tezamen volgen? Dan geef ik een leuke korting. Neem contact op via: info@inner-zelf.nl of gebruik het Contactformulier onderaan deze pagina.

Chakra Meditatie

€ 125,00

  • Beschikbaar