Werkwijze Reiki

Een Reiki behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Houdt met een voor- en nagesprek voor jezelf rekening met ongeveer een uur voor een consult.

 

Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel, eerst op je rug, daarna op je buik. Gewoon met je kleding aan. Ik plaats mijn handen op de energiecentra van je lichaam en loop al jouw chakra's langs. Als je erg gevoelig bent, voel ik dat ook en zal ik mijn handen boven jouw lichaam houden. Zorg ervoor dat je makkelijk zittende kleding aan hebt, zodat je het voor jezelf prettig maakt. Van te voren zal ik uitleggen wat ik ga doen. Ik vraag daarna om jouw toestemming. Wanneer je zwanger bent, kijken we samen naar de gemakkelijkste positie. Reiki kun je ook zittend of liggend op je zij ontvangen.

 

Reiki Energie laat zich leiden en zal stromen waar op dat moment nodig is. 

 

Ontspan & ontvang: dat is het enige wat jij hoeft te doen.

 

Na de behandeling

Na de behandeling kun je nog even zitten en napraten indien gewenst. Het is aan te raden in de tijd na de behandeling voldoende water te drinken. Ook wanneer je thuis bent. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen gemakkelijk worden afgevoerd.

 

Elke energetische behandeling zal doorwerken nadat je mijn praktijk verlaten hebt. Je energiesysteem komt immers in beweging, schoont zichzelf op, en past zich aan naar wat voor jou op dat moment nodig is. Je kunt dit fysiek en/of emotioneel voelen. Geef hier voldoende ruimte aan. Veelal zul je de avond na de behandeling goed en diep slapen of verwerken wat je mag verwerken op de diepere lagen. Geef toe aan wat je lichaam aangeeft en doe het wat rustiger aan.

 

Weet je bij het maken van een afspraak niet welke behandeling bij jou past? 

Stuur mij een mailtje: info@inner-zelf.nl of bel: 06-41985678. We komen er zeker uit.  

 

Reiki

Reiki tijdens de zwangerschap

 

Kom in contact met je Ware Zelf