Werkwijze Reiki

Een Reiki behandeling duurt tussen de 30-45 minuten. Voor- en na gesprek niet meegerekend. Reken dus totaal ongeveer een uur voor een consult.

 

Bij een Reiki behandeling lopen we alle chakra's langs. Hiervoor heb ik een behandeltafel waar je op ligt. Eerst op je rug, daarna op je buik. Gewoon met je kleding aan. Ik plaats mijn handen op de energiecentra van je lichaam. Als je erg gevoelig bent, voel ik dat ook en zal ik mijn handen boven jouw lichaam houden. Zorg ervoor dat je makkelijk zittende kleding aan hebt, zodat je het voor jezelf prettig maakt. Van te voren zal ik uitleggen wat ik ga doen. Ik vraag daarna om jouw toestemming.

 

Reiki Energie laat zich leiden en zal stromen waar op dat moment nodig is. 

 

Ontspan & ontvang: dat is het enige wat jij hoeft te doen.

Na de behandeling

Na de behandeling kun je nog even zitten en napraten indien gewenst. Het beste is na de behandeling water te drinken. Ook als je na de behandeling thuis bent. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen gemakkelijk afgevoerd kunnen worden.

 

Elke energetische behandeling zal doorwerken nadat je mijn praktijk verlaten hebt. Je energiesysteem komt immers in beweging en past zich aan naar wat voor jou op dat moment nodig is. Je kunt dit fysiek en/of emotioneel voelen. Veelal zul je de avond na de behandeling goed en diep slapen. Geef toe aan wat je lichaam aangeeft en doe het wat rustiger aan.

 

Weet je bij het maken van een afspraak niet welke behandeling bij jou past? 

Stuur mij een mailtje: info@inner-zelf.nl of bel: 06-41985678. We komen er zeker uit.  

 

Reiki

Reiki tijdens de zwangerschap

 

Kom in contact met je Ware Zelf