Wat is een Reading? (aanpassing = under construction)

Hey, Hallo, leuk dat je mijn website bezoekt en op deze pagina terecht bent gekomen. Omdat ik mezelf steeds verder ontwikkel en ook mijn diensten hierin mee groeien, ben ik mijn website en dus ook deze pagina van nieuwe recente informatie aan het voorzien. Omdat ik alles zelf tussen de bedrijven door uitvoer, kan het even duren voor de informatie compleet en vernieuwd zichtbaar is. 

 

 

Klik hier voor meer informatie over de standaard werkwijze van een Reading op Zielsniveau.

Een Reading werkt tevens helend en kan ook op afstand plaatsvinden.

 

Heb je vragen? Of wil je meer weten over mijn diensten?

Mail: info@inner-zelf.nl of bel: 06-4198 5678, dan kan ik antwoord geven op jouw vragen.

Heelheid

Elk wezen is uniek. Elk wezen wil gezien en gehoord worden in zijn/haar eigenheid/heelheid. 

Elk wezen heeft een innerlijke bron van helder weten, helder voelen en helder waarnemen. 

     

Tijdens een reading maken we contact op wezen niveau. Dit voel je diep van binnen. Je hoeft zelf alleen je eigen energie te stromen en de reading te ontvangen vanuit je hart. Ik geef een hallo aan wie je bent en aan wat jij doet in je leven. Je wordt gezien, gehoord en er wordt benoemd wat voor jouw belangrijk is op dit moment. 

 

Een reading geeft helderheid in jouw proces, bevordert jouw persoonlijke- en spirituele ontwikkeling en geeft een stukje heling, waardoor stukjes op zijn plaats zullen vallen. Er komt ruimte voor innerlijke groei. Je kunt weer een stukje verder op jouw pad. Een reading heeft een diepe werking op jouw innerlijke bron.

Chakra Reading

Lees meer over Chakra's en Aura's