Binnenkort meer over pakketten en trajecten!

Kinderwens? Zwangerschap?

Bewust Ouderschap.

Mijn missie voel ik de laatste jaren steeds dieper van binnen naar buiten toe doorstralen en nu -

anno 2020 - is het de tijd hiermee aan de slag te gaan! Wat voelt dit fijn en groots in overeenstemming met Al Wat Is. Dankbaar! 

Voorbeelden zijn:

Het leven is een reis

Het leven is een reis en deze reis begint al ver voor onze geboorte. Ieder leven en iedere indaling heeft zijn eigen verhaal. Iedere stap in het proces van Kinderwens tot Zwangerschap en van Zwangerschap tot Geboorte en uiteraard ook in de jaren daarna, draagt bij aan dit verhaal. 

Zielsbewust incarneren

We worden met zijn allen steeds zielsbewuster, onze trilling verhoogd en ook de kinderen die nu naar de aarde komen hebben een andere trillingsfrequentie dan jaren geleden. Deze verschuiving en verruiming heeft een doel binnen onze revolutie/evolutie. We evolueren met zijn allen steeds verder en alles evolueert mee. 

 

Voor de steeds gevoeligere en zielsbewustere zielen is de overgang en indaling naar een fysiek lichaam op aarde een enorme stap, waarop jij jezelf, samen met je partner bewust op kunt voorbereiden. Als aanstaande ouders óf ouders met een kinderwens kun je ervoor zorgen dat je 'in de pure en heldere verbinding met jezelf' jullie aankomend kindje een warm en liefdevol welkom geeft door o.a. aan je eigen trillingsfrequentie te werken. Trilling is energie, wij zijn energie, waarop jouw kindje direct zal reageren. Je kindje sluit aan op het Energetisch veld van jullie als ouder.

 

Ook zonder kinderwens kun je bij mij terecht, wanneer je jouw eigen reis hier op aarde meer diepgang wilt geven en wilt werken aan de diepere lagen van jezelf. Ik heet je van Harte Welkom!

Mijn eigen reis

Mijn eigen reis, het indalen vanuit het fijnstoffelijke naar mijn ouders toe, mijn verblijf in de baarmoeder, en het op de wereld komen heb ik op de diepere lagen gevoeld en ervaren. Onder begeleiding heb ik deze processen op de ziele lagen opnieuw beleefd, wat mij de nodige doorgang hier op aarde heeft gegeven. Het heeft mij zoveel moois gebracht, dat ik hierin wil verder delen. 

 

Als geen ander weet ik hoe het is om als hooggevoelig persoon vanuit een hoge trilling op aarde terecht te komen en hier je ding te doen. Dit is ook de reden waarom ik weet en voel dat wij hier met zijn alleen meer in kunnen doen en in kunnen betekenen als ouder/ouders of opvoeder zijnde. 

Vanuit hart en ziel en eigen doorlopen processen sta ik voor jullie klaar. Volg de reis van het (door) geven van nieuw leven zoals dit is bedoeld. 

 

Thema's waar ik mee werk op aards niveau zijn o.a. Symbiose en Autonomie, Hechting en Binding, Familiepatronen. Welke impact dit heeft op ons als ongeborene en pas geborenen, maar ook op ons als opgroeiende ziel, jongvolwassene, en volwassenen is mij bekend. De rol van onze vader, onze moeder, onze voorouders, en onze eigen innerlijke processen ten tijde van onze incarnatie processen blijven mij fascineren.

 

Maak kennis met het weten wat jij in je hebt en sta vanuit ander perspectief open voor het (door) geven van nieuw leven.

 

Ik zie je graag in mijn praktijk verschijnen!