Over mij

Ik ben Kristel Tatje,

Energetisch- en Holistisch Therapeut en Coach te Alphen aan den Rijn waar ik samen met mijn partner woon.

 

Van jongs af aan voelde ik altijd veel aan. Harmoniseren, Transformeren en Verbinden speelde altijd een grote rol. 

 

Als kind zijnde ging dit allemaal vanzelf. Vanzelf bedoel ik dat ik mijn talenten op de achtergrond uitvoerde door gewoon puur mijzelf te zijn.

 

Toen ik ouder werd, heb ik mezelf hierin niet altijd erkend. Ik ben mezelf volledig kwijt geweest. Er ging een wereld voor mij open toen ik 'opnieuw' kennis maakte met mijn Ware Zelf. 

 

Wie ben ik? Hoe ben ik- en heb ik mezelf gevormd? En wat heb ik meekregen in dit leven?

Welke reis heb ik reeds gemaakt en hoe geef ik mezelf vorm? Wat is de zin en reden van ons bestaan? 

 

Nu ik stap voor stap elk facet van mezelf heb herkent, erkent, verloren ziele-delen heb terug gevonden en dagelijks in dankbaarheid ervaar hoe fijn dit is, wil ik dit graag verder delen. Mijn hooggevoeligheid heb ik nu lief en ervaar ik als kracht. Ik ben gegroeid van hoogevoelig naar hoogbewust en dat komt dagelijks goed van pas. 

 

Nu ook ons tijdperk is verandert, voel ik me helemaal thuis op aarde. Ik heb een pure en natuurlijke aansluiting bij de kinderen van deze tijd en deze nieuwe aarde. Dat is ook waarom ik hier ben.

 

Mijn missie is; Jouw hart te openen voor het wonder in jezelf en het wonder van het leven, 

ouders en kinderen te begeleiden op hun pad en met elkaar, de kinderen die nu naar de aarde komen een warm en liefdevol welkom te geven en jullie als ouders hierbij te begeleiden ten tijden van deze intense en mooie processen; met jezelf en met elkaar. Het gehele leven meer diepgang te geven.

 

Of je nu toe bent aan innerlijke rust, persoonlijke- en spirituele groei, je eigen kern- en kracht wilt terugvinden, je energie systeem wilt opschonen, de reis van nieuw leven bewust wilt ervaren, of het gewoon fijn vind in de liefdevolle energie aanwezig te zijn: ik heet je van harte welkom! 

 

Persoonlijke begeleiding en goede nazorg staan bij mij bovenaan. Naast het begeleiden van ouders en kinderen, volwassenen/jongvolwassenen, ouders met een zwangerschap of kinderwens ben ik ook supervisor van een 11-tal studenten binnen de opleiding: Holistisch Gezins- en Kindertherapie te Maarssen. Het is zo gaaf wat werken aan jezelf ten diepste voor je kan doen.

 

Ik raadt het iedereen aan meer kennis van jezelf te nemen en te stralen in jouw unieke zijn! 

Kom thuis bij jezelf! 

Inner-Zelf - Alphen aan den Rijn