Over mijzelf

Ik ben Kristel Tatje.

Samen met mijn partner woon ik in Alphen aan den Rijn.

 

Van jongs af aan voelde ik altijd veel aan. Harmoniseren, Verbinden, Transformeren speelde hierin een grote rol.

 

Als kind zijnde ging dit allemaal vanzelf. Vanzelf bedoel ik dat ik mijn gaven en talenten op de achtergrond uitvoerde door gewoon puur mijzelf te zijn. 

 

Toen ik ouder werd, heb ik mezelf hier niet altijd in erkend. Ik ben mezelf volledig kwijt geraakt. Er ging een nieuwe wereld voor mij open toen ik 'opnieuw' kennis maakte met mijn Ware Zelf.

 

Nu ik elk facet van mezelf heb herkend en erkend, de verloren zieledelen van mezelf heb terug gevonden en dagelijks in dankbaarheid ervaar hoe fijn dit is, wil ik dit graag verder delen. 

 

Mijn hooggevoeligheid heb ik nu lief en ervaar ik als kracht. 

Ik ben gegroeid van hoogevoelig naar hoogbewust en dat komt dagelijks goed van pas.

 

Nu ook ons tijdperk verandert, voel ik me helemaal thuis op aarde. Mijn missie is; ouders en kinderen, en zeker aanstaande ouders en kinderen of stellen met een Kinderwens te begeleiden en ondersteunen op hun pad en met elkaar. Jouw hart te openen voor het wonder van het leven en het wonder in jezelf. 

 

Kernwoorden zijn: leven vanuit hart en ziel, innerlijke rust, bewustwording, transformatie, persoonlijke- en spirituele groei. Ieder op zijn/haar eigen wijze. Persoonlijke begeleiding en goede nazorg staan bij mij bovenaan.    

 

Mijn deur staat voor een ieder open; een ieder die wil groeien in bewustzijn; toe is aan innerlijke rust; zijn/haar eigen kern en kracht terug wil vinden, zijn/haar energiesysteem wil opschonen óf het gewoon fijn vind in liefdevolle energie aanwezig te zijn.

 

Her-Inner-Je-Zelf

Kom thuis bij jezelf!

Inner-Zelf

 

Als hobby en aanvulling op mijn dagelijks leven rijd ik graag paard. De natuur en muziek zijn ook een heel belangrijk deel binnen mijn dagelijks leven.

  

 

Laat het kind in jezelf weer stralen! 

 

Veel plezier bij het lezen van mijn website 

Wie weet tot ziens in mijn praktijk 

 

Kijk ook op:

 

Moeder en Kind in Balans / Ouderschap Spiritueel Belicht

 

Inner-Zelf - Alphen aan den Rijn