De weg naar mijn Praktijk

In 2012 heb ik besloten aan mezelf te werken en mijn innerlijke roeping te volgen. Vanaf dat moment ben ik de diepte in gedoken naar de reden en de zin van ons bestaan. Allereerst: mijn eigen bestaan: Wie ben ik? Hoe heb ik mezelf gevormd en verder vormgegeven? Wie ben ik los van de ander gezien? Waarom handel ik zoals ik handel? Waarom doe ik zoals ik doe? Welke thema's hebben zich herhaald in mijn leven en wat is daar de impact- en aanleiding van? 

 

Reiki kwam als eerste op mijn pad met de weg naar bewustwording, heling, persoonlijke- en spirituele groei. Daarnaast ben ik een jaartraject 'Intuïtieve ontwikkeling' gaan volgen met aansluitend een jaartraject 'Heel je leven' aan het Essence College te Bodegraven. Binnen deze opleidingsjaren heb ik het contact met mezelf hersteld op de vele lagen die aanbod kwamen. Fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel ging er een hele nieuwe belevingswereld voor mij open: De Her-Ontdekking van mijn Ware Zelf. 

 

Na deze twee hele mooie en intensieve jaren ben ik - tevens binnen het Essence College - verder opgeleid tot Reader. Deze 2-jarige opleiding kreeg een verdieping op het thema 'Vrouw zijn'. De opleiding en mijn reis heb ik afgerond met een afstudeer opdracht waarin ik mijn belevingswereld als Hooggevoelig- en Hoogbewust persoon, het contact met mijn lichaam, en alles waar het omgaat 'in de weg naar ons zelf' heb samengevat en voor de groep heb gepresenteerd. Super spannend was dat, maar bovenal super fijn! Mijn verhaal- (en daardoor ook ik) kreeg een gronding en alle delen in mezelf maakte een vreugde sprongetje. Beide vaardigheden, zowel Healer als Reader, zijn voor mij als vanzelfsprekend geworden en zet ik in waar nodig tijdens behandelingen en consulten. 

 

In 2016 ben ik gestart met de ruim 2 jarige opleiding Holistisch Gezins- en Kindertherapeut waarbij ik opnieuw de diepte in ben gedoken naar de reden en de zin van ons bestaan. Binnen deze opleiding heb ik kennis gemaakt met de belangrijke praktische achtergronden, heb ik mijn innerlijke reis verder verdiept en mijn Coachings-vaardigheden op dieper niveau geïntegreerd. De titel van mijn afstudeer scriptie "de Komst van de Ziel naar de Aarde - spiritueel belicht" past exact bij hetgeen waarvoor ik hier ben op aarde. Februari 2019 ben ik afgestudeerd.

  

Tot op heden heb ik extra workshops en meerdaagse lezingen gevolgd bij o.a. Anna Verwaal, Marieke de Vrij, op het gebied van ouderschap spiritueel gezien, ons voorgeboortelijk bestaan en voorgeboortelijk leven, kinderwens en zwangerschap bezield beleven en bezield vormgeven, conceptie energieen, incarnatie processen: onze vorm in de stof. Op mijn lijstje staat nog als extra verdieping; geboorte patronen. 

 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met me op.