Werkwijze Healing

'Lezen' van energie

Elk chakra heeft zijn eigen verhaal en dat is wat jij op de verschillende lagen aan mij laat zien.
Ik 'lees' de energie van jouw chakra's en zie waar doorstroming nodig is en/of wat er speelt qua innerlijke processen. Door het aanspreken van jouw zelfhelend vermogen vindt direct healing plaats. Een Healing kan in mijn praktijk plaatsvinden, maar ook op afstand. Wanneer ik op afstand werk; dus jij vanuit jouw eigen huis de Healing ontvangt: koppel ik alles wat ik tegenkom tijdens de Healing voor jouw terug in een luisterbestand.

Afstands Healing - is dat iets voor mij?

Jazeker! Juist in deze tijd. Energie kent geen tijd, geen ruimte, geen grenzen. Wij hebben allemaal een natuurlijk en oorspronkelijk vermogen om te verbinden en te communiceren met elkaar zonder dat wij fysiek bij elkaar hoeven te zijn. 

 

Hoe gaat dit in zijn werk? 

"Na jouw akkoord" stem ik mezelf af op jouw wezenlijke energie. Jij ontvangt Healing op hetgeen jij aan mij laat zien in de energie en ik loop jouw energie veld en chakra's langs. Hierbij benoem ik op de verschillende bewustzijnslagen wat ik tegenkom terwijl jij direct Healing ontvangt.

 

Na afloop ontvang je een geluidsbestand van de Healing, zodat je deze elk moment kunt terugluisteren en de Healing nog verder kunt laten landen in jouw systeem. 

Een afspraak maken?

Laat jezelf verassen wat een Healing voor jouw kan betekenen. 

 

Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust; info@inner-zelf.nl  of bel: 06-41 98 5678

Dat is stap 1 op jouw weg vooruit.

  

 

Leef je Ware Zelf!