Werkwijze Healing

Healing

Een Healing duurt over het algemeen iets korter dan een Reiki behandeling, omdat we gerichter werken (*). Denk aan ongeveer max. 30 minuten. Voor- en nagesprek meegerekend, 45 minuten.

 

Bij een Healing zit je op een stoel. Ik werk ook met mijn handen, maar niet direct op jouw lichaam. Ik maak contact, door middel van een kleur, die zorgt dat onze energieën zuiver- en gescheiden blijven. Je bent met je aandacht bij jezelf en jouw zelf helend vermogen wordt uitgenodigd weer vrij te gaan stromen. 

 

Soms kan het zijn dat ik voel dat we banden en koorden kunnen snijden met behulp van de Engelen Energie.

Hiervoor vraag ik uiteraard jouw toestemming.

 

(*) Gerichter werken; intuïtief laat ik me leiden en voel ik welk chakra als eerste aandacht nodig heeft, daar starten we en mag de Healingsenergie stromen. Aansluitend volg ik jouw lichaam en ondersteun ik de energie stroom onderling waar nodig. Tevens nodig ik de energie stroom uit zich via jouw gronding te verbinden met het hart van de aarde. De verbinding met de kosmos doet hierin ook mee. De behandeling heeft invloed op jouw hele energie systeem; alles staat met elkaar in verbinding, maar ik loop niet zoals bij een Reiki behandeling al je chakra's 1 voor 1 allemaal af.

Na de behandeling

Na de behandeling kun je nog even zitten en napraten indien gewenst. Het beste is na de behandeling water te drinken. Ook als je thuis bent. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen gemakkelijk en goed afgevoerd worden.

 

Elke energetische behandeling zal doorwerken nadat je mijn praktijk verlaten hebt. Je energiesysteem komt immers in beweging en past zich aan naar wat voor jou op dat moment nodig is. Je kunt dit fysiek en/of emotioneel voelen. Veelal zul je de avond na de behandeling goed en diep slapen. Geef toe aan wat je lichaam aangeeft en doe het wat rustiger aan. 

Afstands Healing

Ja, een Healing kan zeker ook op afstand plaatsvinden. Soms is dit zelfs fijner, omdat onze "aardse ik" er niet zomaar tussenkomt om iets van de Healing te vinden. 

 

Jij bent waar jij bent op het door ons overeengekomen tijdstip voor de Healing. Het enige wat jij hoeft te doen: zorg voor een rustig plekje voor jezelf en zet eventueel een achtergrond muziekje op. Met jouw akkoord stem ik mezelf af op jouw energie en vanuit mijn eigen pure helderde energie ontvang jij de Healing zoals deze zich aandient. Ik loop jouw chakra's en aura langs en laat me leiden door wat jij in wezenessentie en op wezenniveau aangeeft. Je ontvangt een uitgebreide terugkoppeling per email. Na de Healing is het raadzaam rustig aan te doen en voldoende water te drinken. Een Healing op afstand breidt zich uit naar een Reading die tevens helend doorwerkt.

 

Waarom is een afstand Healing duurder?

Een afstand Healing geeft zichzelf naderhand vorm in een Reading. Bij een afstand Healing is ons contact en daardoor ook de Healing "zonder tussenkomst van het aardse" op een dieper niveau. Tevens wordt bij de afstand healing de tijd van de verslaglegging meegerekend.

Een afspraak maken?

Weet je bij het maken van een afspraak niet welke behandeling bij jou past? 

Laat jezelf verassen; alles komt op het juiste moment; jouw energie geeft dit uit zichzelf al aan.

Uiteraard bespreken we vooraf jouw hulpvraag en de passende mogelijkheden.

 

Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust; info@inner-zelf.nl  of bel: 06-41 98 5678

Dat is stap 1 op jouw weg vooruit.

  

 

Leef je Ware Zelf!