Healing behandeling

Wat is een Healing?

Bij een healing wordt jouw zelfhelend- en zelfregulerend vermogen aangesproken. Door middel van mijn handen maak ik Energetisch contact en geef ik een Hallo aan jouw wezenlijke- en unieke zijn. Ik loop jouw chakra's en aura langs en nodig de levensenergie uit weer vrij gaan stromen. De stroom die in gang gezet wordt zorgt voor een goede doorstroming in je systeem, opschoning van binnenuit, een (her)uitlijning met jezelf, waardoor je ook weer gemakkelijker grond en aard in het dagelijks leven. Je bent meer aanwezig in je lichaam en kunt aanwezige processen beter reflecteren. De verbinding met jezelf wordt versterkt en je zult innerlijk verder groeien. 

Hoe gaat een Healing in zijn werk?

Een Healing kan in mijn praktijk of op afstand worden gegeven. Via mijn handen loop ik jouw chakra's en aura langs en wordt jouw zelfhelend- en regulerend vermogen aangesproken. Een Healing werkt door op elk niveau: Fysiek, Emotioneel, Mentaal, Spiritueel. Een healing is een vorm van zelfcare en geeft een positieve boost aan je algehele welzijn, werkt ondersteunend ten tijden van bepaalde processen en draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een healing ontvangen in het moment van nu (nodig op dat moment) of zelf een thema meegeven.

Healing op afstand

Is een Healing op afstand iets voor mij? Jazeker! Juist in deze tijd. Energie kent geen tijd, geen ruimte, geen grenzen. Wij hebben allemaal een natuurlijk en oorspronkelijk vermogen om te verbinden en te communiceren met elkaar zonder in fysieke nabijheid te hoeven te zijn. 
 

Hoe gaat een afstand Healing in zijn werk? 

Vooraf wordt een Healing veld klaargezet, geheel afgestemd op jouw naam en energie. Dit veld heeft een kleur en binnen het veld liggen edelstenen of thema kaartjes ter ondersteuning. Ik nodig jouw uit in de energie en "lees" de energie zoals jij aan mij laat zien. Ik loop jouw chakra's en aura langs en benoem hetgeen wat benoemd wil worden wat ik opneem in een luisterbestand. Je kunt de Healing voelen, het is fijn wanneer je jezelf een moment van rust geeft op het moment van afstemmen. Naderhand kun je de healing via het luisterbestand verder laten landen in jouw systeem. Een Healing vertaald zichzelf ook direct in een Reading.

 

Een Healing brengt rust, maakt helder wat helder mag worden, en laat jouw energie weer vrij stromen. Je komt in een voor jouw passende (nieuwe) balans. Na de Healing is het verstandig water te drinken, zodat verder kan worden afgevoerd wat er is losgekomen. Het healingveld blijft altijd nog 15-20 minuten extra voor jouw staan, zodat je kunt nagenieten voordat ik het healingveld weer laat gaan. Een Healing kan ook op locatie gegevens worden.

Alles is energie
Energie is in beweging
Zorg voor jezelf en een passende balans