Healing behandeling

'Lezen' van energie

Elk chakra heeft zijn eigen verhaal en dat is wat jij op de verschillende lagen aan mij laat zien. Ik 'lees' de energie van jouw chakra's en zie waar doorstroming en heling nodig is. Door het aanspreken van jouw zelfhelend vermogen vindt direct healing plaats. Een healing kan in mijn praktijk plaatsvinden, maar ook op afstand. Wanneer ik op afstand werk koppel ik alles wat ik tegenkom tijdens de healing voor jouw terug in een luisterbestand. Je kunt, bij het terugluisteren van dit bestand, de helende energie voelen.

Healing op afstand - is dat iets voor mij?

Jazeker! Juist in deze tijd. Energie kent geen tijd, geen ruimte, geen grenzen. Wij hebben allemaal een natuurlijk en oorspronkelijk vermogen om te verbinden en te communiceren met elkaar zonder dat wij fysiek bij elkaar hoeven te zijn. 

 

Hoe gaat dit in zijn werk? 

"Na jouw akkoord" stem ik mezelf af op jouw wezenlijke energie. Jij ontvangt healing op hetgeen jij aan mij laat zien in de energie en ik loop jouw energie veld en chakra's langs. Hierbij benoem ik op de verschillende bewustzijnslagen wat ik tegenkom terwijl jij direct healing ontvangt.

 

Na afloop ontvang je een geluidsbestand van de healing, zodat je deze op elk gewenst moment kunt terugluisteren en de healing verder kunt integreren en laten landen in jouw systeem. 

Een afspraak maken?

Laat jezelf verassen wat een healing voor jouw kan betekenen. 

Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust. Dat is stap 1 op jouw weg vooruit.