Healing behandeling

Wat is een Healing?

Bij een healing wordt jouw zelfhelend- en zelfregulerend vermogen aangesproken. De stroom die in gang gezet wordt zorgt voor een goede doorstroming in je energiesysteem, een nieuwe passende balans, opschoning van binnenuit (er wordt door blokkades heengewerkt), een (her)uitlijning met jezelf, waardoor je ook weer gemakkelijker grond en aard in het dagelijks leven. Je bent meer aanwezig in je lichaam en kunt aanwezige processen beter reflecteren. De verbinding met jezelf wordt versterkt en je zult innerlijk verder groeien. Je komt in je eigen (licht) kracht te staan.

Hoe gaat een Healing in zijn werk?

Een Healing kan in mijn praktijk plaatsvinden of op afstand worden gegeven. Via mijn handen loop ik jouw chakra's en aura langs, hierdoor wordt jouw zelfhelend- en regulerend vermogen aangesproken. Een Healing werkt door op elk niveau: Fysiek, Emotioneel, Mentaal, Spiritueel. Een healing is een vorm van zelfcare en geeft een positieve boost aan je algehele welzijn, werkt ondersteunend ten tijden van bepaalde processen en draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een healing ontvangen in het moment van nu (nodig op dat moment) of zelf een thema meegeven. Een Healing werkt altijd nog verder door, nadat je mijn praktijk hebt verlaten.

Healing op afstand

Is een Healing op afstand iets voor mij? Jazeker! Juist in deze tijd. Alles is Energie, wij zijn Energie. Energie kent geen tijd, geen ruimte. Wij hebben allemaal een natuurlijk en oorspronkelijk vermogen om te verbinden en te communiceren met elkaar zonder in fysieke nabijheid te hoeven te zijn. 
 

Hoe gaat een afstand Healing in zijn werk? 

Vooraf wordt een Healing veld klaargezet, geheel afgestemd op jouw naam en energie. Dit veld heeft een kleur en binnen het veld liggen edelstenen of thema kaartjes ter ondersteuning. Ik nodig jouw uit in de energie en "lees" de energie zoals jij aan mij laat zien. Ik loop jouw chakra's en aura langs en benoem hetgeen wat benoemd wil worden wat ik opneem in een luisterbestand. Je kunt de Healing voelen, het is fijn wanneer je jezelf een moment van rust geeft op het moment van afstemmen. Naderhand kun je de healing via het luisterbestand verder laten landen in jouw systeem. Een Healing vertaald zichzelf ook direct in een Reading.

 

Een Healing brengt rust, maakt helder wat helder mag worden, en laat jouw energie weer vrij stromen. Je komt in een voor jouw passende (nieuwe) balans. Na de Healing is het verstandig water te drinken, zodat verder kan worden afgevoerd wat er is losgekomen. Het healingveld blijft altijd nog 15-20 minuten extra voor jouw staan, zodat je kunt nagenieten voordat ik het healingveld weer laat gaan.