Healing

Energetisch in balans zijn

Voor ieder levend wezen is het van belang dat er voldoende vitale levensenergie door ons energiesysteem heen stroomt. Levensenergie is onze levenskracht. Onze levenskracht is ons welzijn. Dit voel en zie je van binnen en van buiten.

 

Bij een healing kijk ik naar jouw chakra systeem en naar jouw aura. Jouw chakra's verdelen de energie binnen je lichaam. Ze zijn verbonden met je organen, je hormoonstelsel, jouw limbisch systeem en eigenlijk met alles wat zich aan de binnenkant van jouw lichaam bevindt. 

 

Ben je gezond, dan werken deze functies optimaal. Is er een blokkade, dan kun je dit op fysiek, emotioneel of psychisch niveau ervaren.

 

Je aura is als het ware een koepel om je heen; jouw beschermingsveld. Je aura staat in verbinding met jouw chakra systeem, welke de levensenergie uit de kosmos en uit de aarde opneemt. Met je aura kun je omgeving waarnemen/aftasten. Dit gebeurd op een hele natuurlijke manier. 

 

De kleur, de vorm, de grootte, de doorstroming van je aura verandert steeds. Deze verandering vertelt iets over jouw lichamelijke, emotionele en geestelijke toestand. Je aura geeft energie af naar buiten; je uitstraling, maar werkt dus ook door naar binnen. 

Emoties

On-ge-uitte emoties of gevoelens kunnen ervoor zorgen dat de energiestroom geblokkeerd raakt. Je chakra's reageren op emoties die trillingen afgeven in zowel positieve als negatieve zin. Kun je deze negatieve trillingen niet goed kwijt, dan hoopt dit zich op in jouw lichaam, met allerlei gevolgen van dien.

 

Wees jezelf bewust van jouw eigen stemming, zorg dat je je energie goed laat stromen, voer af wat niet van jouw is, zorg voor gezond eten, geniet van de natuur, luister naar mooie muziek, mediteer, neem voldoende tijd en ruimte voor jezelf, doe waar je hart blij van wordt, zorg voor voldoende rust en ontspanning, leef vanuit liefde en overvloed. 

 

Zit er iets tegen? Haalt iets jouw uit jouw vitale stroom?

Werk hier dan aan. Stop het niet weg, maar luister naar je lichaam en jouw innerlijke kern. 

Zorg voor jezelf!

Ik help je graag op weg met jouw reis naar binnen.

Heel jezelf. Laat je energie weer vrij stromen: info@inner-zelf.nl

 

Een Healing kan op afstand plaatsvinden. Je ontvangt een uitgebreide uitwerking in je mail.

Vaak komt de Healing dan nog een laagje dieper bij je binnen door het gebruik van de taal op zielsniveau.

 

Op locatie benoem ik puur en enkel wat ik tegenkom vertaald in aardse taal.

 

Werkwijze healing