Ervaringen Klanten

Per 09-08-2018 weer online.

Mijn gastenboek heeft een tijdje uitgestaan, maar omdat ik een voorstander ben van het delen van informatie en ervaringen, zodat we elkaar verder op weg kunnen helpen en zichtbaar wordt wat Inner-Zelf voor jouw betekenen kan, heb ik hem weer aangezet. Tussentijds heb ik op verschillende pagina's o.a. Reiki, AromaTouch wel een aantal ervaringen gedeeld. Tevens kun je via Treatwell nog meer ervaringen van klanten lezen.

Commentaren: 5
 • #5

  Marlieke Jansen (donderdag, 18 oktober 2018 15:55)

  Ik heb vorige maand een Engelen reading op afstand ontvangen van Kristel en WAUW! wat een mooie inzichten. In eerste instantie reageerde ik vanuit weerstand op de kaarten die zij had gelegd, maar doordat ik juist naar die weerstand keek en er doorheen ging lagen daar echt diepe inzichten die veel veranderd hebben voor mij. Dit was net het extra duwtje wat ik nodig had om bijvoorbeeld een toxische verbinding met een persoon af te sluiten.
  Soms ontvang je inzichten en werken ze veel dieper uit dan je op het eerste oog ziet.

  Lieve Kristel, ga zo door met je mooie werk! Ik ervaar je als een fijne vrouw met een groot hart & de verbinding is altijd prettig met je.

  Liefdevolle groet,
  Marlieke Jansen

 • #4

  Inge (maandag, 17 september 2018 19:21)

  Wat een fijne ervaring. Ik ben bij Kristel geweest voor mijn dochter van 3. Een heel erg welkom gevoel. Rustgevende en liefdevolle uitstraling. Wij zijn ergblij dat we bij Kristel terecht gekomen zijn. Mooie, bijzondere ervaring geweest voor iedereen in het gezin met als resultaat een mooie balans.

  Wij zijn heel blij met de hulp die Kristel ons kan bieden, met zowel een behandeling en de goede tips die we thuis kunnen toepassen.

  Bedankt Kristel voor de fijne ervaring!
  Liefs Inge

 • #3

  Véronique (maandag, 27 augustus 2018 08:02)

  In 2017 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Kristel en heeft zij bij mij (voor het eerst in mijn leven) een Healing gedaan. Wat een bijzonder mooie ervaring en wat heeft dit mij enorm geholpen om dingen uit het verleden los te kunnen laten. Later dat jaar heb ik nog een uitgebreide Engelen Reading gehad en dat heeft mij zoveel helderheid gegeven op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Ook dit jaar heb ik al twee uitgebreide Engelen Readings mogen ontvangen die mij verder geholpen hebben op mijn pad.
  Zo'n 3 maanden geleden heb ik een sessie Therapeutisch werken met poppetjes met aansluitend een stukje Innerlijk Kindwerk gehad. Wederom een hele bijzondere en mooie ervaring waar zoveel nieuwe inzichten uit voort mochten komen,
  Kristel is zo'n warme, bijzondere en liefdevolle vrouw...ik ben heel dankbaar dat ik haar ken en ik kijk nu al uit wat haar Readings/Healings mij in de toekomst zullen brengen.

  Liefs Véronique

 • #2

  Saskia (vrijdag, 16 september 2016 15:43)

  Ik kan niet anders zeggen dan dat Kristel een van de liefste vrouwen is die ik ken. Zo zuiver en onvoorwaardelijk vol liefde wat ze vanaf de eerste seconde in haar consulten ook uitstraalt en overbrengt. Je voelt je welkom bij haar en ze stelt je op haar gemak.
  Haar liefde voor het vak en het respect dat ze uitdraagt voor zowel haar klanten als de engelen is prachtig!

  Lieve Kristel bedankt voor je readings tot nu toe! Ze hebben me enorm op weg geholpen en me letterlijk een steuntje in de rug gegeven!

  Liefs Saskia

 • #1

  Bianca (donderdag, 12 november 2015 21:21)

  De eerste keer werd ik liefdevol en open ontvangen door Kristel. Een vrouw die je bij de eerste keer al een warm welkom geeft. Je voelt je werkelijk welkom en op je gemak.
  Dank je wel Kristel dat je zo open en liefdevol mij ontvangen hebt.
  Je begon met een reiki behandeling .
  En ik had een erg opgeblazen gevoel en had een slechte ademhaling (kort en hoog)
  En tijdens de behandeling voelde ik mij heel erg veranderen ik werd rustig en ontspande.
  Mijn ademhaling werd rustig en laag, en het opgeblazen gevoel was weg.
  Jij wist alle punten te vinden waar ik last had en ik voelde mij al zo veel meer herboren na de eerste behandeling.
  Ik heb meerdere behandelingen van je mogen ontvangen en merkte dat mijn leven steeds meer (positiever) veranderde ik leerde dingen loslaten.
  Ik nam meer tijd om mij te richten op een nieuwe ik.
  De laatste behandeling zat ik en de behandeling was zo intens dat ik zonder dat je mij aan raakte dingen voelde zoals het trekken aan mijn haar naar achteren.
  een rare gewaarwording , en de kleur die ik zag zonder dat je er iets over zei.
  Ik ben zo positief geworden en mijn lichaam voelt heerlijk rustig.
  Mijn hoofd is rustig en leeg.
  Kristel je bent een geweldige vrouw die iemand zo een heerlijk en positief gevoel geeft door jouw heerlijke positieve uitstraling.
  Je bent een goed persoon met een goed hart.
  Liefs Bianca