Contact met Engelen

Hoe kom je in contact met Engelen

Zorg voor een rustige, veilige omgeving, en maak de verbinding met jezelf.

Voel hoe dit voor je is en stel je vraag:

 

1. Vraag.

 

Wanneer je hulp, steun en begeleiding wilt ontvangen van de Engelen: schroom niet en vraag!

De Engelen staan altijd voor je klaar. Houdt je vraag kort, duidelijk en simpel en laat de mogelijke uitkomst los.

 

Laat de uitkomst los, sta open en ontvang. Let op de tekens en seinen die binnenkomen; er zit een boodschap in. Herken je een aantal keer eenzelfde "antwoord", maar steeds op een andere manier? De Engelen proberen jouw iets duidelijk te maken. Ze doen er alles aan om jouw boodschap aan te laten komen.

 

Natuurlijk respecteren de Engelen jouw eigen vrij wil. En onthoudt: Engelen handelen niet zonder jouw vraag... dus eindig altijd met een ? (vraagteken: zie punt 2). Een uitzondering hierop is; als je 'voordat het jouw tijd is' in een levensbedreigende situatie terecht komt. De Engelen zullen dan zonder vraag ingrijpen en jouw in veiligheid brengen. 

 

2. Eindig je verzoek altijd met een vraagteken (?).

 

Dit is voor mij heel herkenbaar. Voordat ik mezelf bewust werd van het werken met de Engelen vertelde ik altijd van alles, maar stelde niet echt een duidelijke vraag. Ik eindigde "mijn vraag" niet met een vraagteken. De Engelen luisteren graag, dat zeker, maar zonder vraagteken kunnen zij geen gerichte raad geven. Dus: als je de Engelen uitnodigd en jouw vraagt stelt; eindig dan altijd met een... ? vraagteken ?

 

3. Heb Vertrouwen.

 

Weet dat jouw gebeden (voor het hoogste goed en heling) worden gehoord. Vertrouw op de Engelen en laat je verwachting (bijvoorbeeld: hoe dit naar je toe of op je pad zou komen) en de vraag los. De mate waarin jij vertrouwd beïnvloed de stroom (snelheid) van jouw antwoord. Heb vertrouwen en geduld. Dat gaat hiermee samen.

 

4. Heldere Kanalen

 

Probeer erachter te komen welke heldere kanalen van jouw het sterkste zijn. Zien, horen, voelen, weten of misschien wel ruiken. Hoe pak jij signalen op? Dan weet je hoe jij de boodschappen van de Engelen ontvangen kunt.

 

5. Laat jouw eigen verwachting los.

 

Dan kunnen de Engelen optimaal hun werk doen. Als je de Engelen om raad/hulp hebt gevraagd, neem een stapje terug, ga vol vertrouwen verder met je dagelijkse bezigheden en laat je verassen. Sta open en ontvang; de signalen en tekens op jouw pad komen wanneer jij er klaar voor bent, open staat en dit ontvangen kunt. De Engelen komen bij je terug als het tijd is vervolg stappen te zetten. Laat je verrassen hoe mooi dit werkt.

 

6. Laat de uitkomst los.

 

Een voorbeeld; vraag je de Engelen om hulp op financieel gebied, dan kan het zomaar zijn dat je "niet direct geld ontvangt", maar bijvoorbeeld in contact komt met een persoon die kan zorgen dat er een andere baan op je pad komt, waarbij je meer gaat verdienen. Of er komt een geschenk / meevaller / actie / korting / andere mogelijkheid en/of oplossing naar je toe. Sta open, merk op & ontvang! Vertrouw op het 'ondenkbare'.

 

7. Handel zonder uitstel.

 

Mocht je het antwoord op je vraag ontvangen, handel ernaar. Natuurlijk vanuit je eigen vrije wil. Je zult het antwoord direct via je intuïtie in contact met je hogere zelf op de juiste manier binnenkrijgen. Handel zonder uitstel om de synchroniciteit met de goddelijke timing op dat moment te laten stromen zoals het stroomt, en voel de flow in dit proces. Leuk om te weten: Engelen kunnen ook mensen en/of situaties in je leven brengen die je verder op weg helpen. Wanneer je daarin meegaat, zal het je leven positief beïnvloeden. Je voelt het wanneer dit past en juist is.

 

8. Herken de tekens.

 

Oefen, leer en vertrouw. Zo kun jij met de Engelen samenwerken. Doe, luister, kijk en voel. Merk op wat er om je heen gebeurd en handel ernaar. Stem jezelf af op de Engelen energie, jouw innerlijke pure bron; Sta open & ontvang! Oefen eens met een simpele vraag en laat jezelf ook hier in het Engelen contact verassen.

 

9. Breng je geest tot rust.

 

Ook heel belangrijk; de mooiste antwoorden ontstaan in stilte en worden in stilte ontvangen. Wanneer je een kalme geest hebt, zul je de raad van de Engelen gemakkelijker opmerken en ontvangen. Mediteer, neem genoeg ruimte en rust voor jezelf. Dit zal het contact vergemakkelijk en ondersteunen. Dus: maak je hoofd leeg en kom in contact met jouw binnenste waar het puur en helder is.

 

10. Maak je keuze.

 

De Engelen laten vaak de beste opties zien. Ze wijzen jouw de weg. De Engelen helpen jou, maar jij zal zelf de nodige stappen dienen te nemen. Werk samen met de Engelen en werk samen met jezelf. Vertrouw. Luister naar je innerlijk stem en manifesteer al jouw wensen.

 

En als laatste;

 

Bedank de Engelen voor hun werk 💞

 

Nieuwsgierig geworden naar een Engelen Consult?

Maak een afspraak voor een Engelen Healing of Engelen Kaart Reading of vraag wat de mogelijkheden zijn om in contact te komen met je eigen heldere gaven en engelen kanalen.

 

 

Wees stil, luister, kijk & voel 

Sta open & ontvang!