Engelen Therapie

Wat zijn Engelen?

Engelen zijn wezens van licht en altijd bij ons of tot onze beschikking. We hebben een eigen beschermengel, een gids- hoofdgids, maar kunnen ook de Aartsengelen raadplegen in ons dagelijks leven.

 

Heb jij een vraag waar je antwoord op wilt?

Via een Engelen Kaart Reading stem ik mezelf af op jouw energie en de Engelen die voor jouw aanwezig zijn. Ik maak contact via ons Hoger Zelf en jij stelt zelf jou vraag aan jouw Engelen. Deze vraag kan van alles zijn. Wat jouw op dat moment bezighoud; een bepaald thema, je relatie, je werk, je gezondheid, je hobby, een weg die je in wilt slaan. Je kunt alle vragen stellen die je hebt, als de vraag maar helder en duidelijk is. 

 

Hoe werkt het? 

Bij een Engelen Reading werk ik op afstand. Door middel van de gelegde kaarten komen er inzichten, antwoorden en boodschappen bij mij binnen en deze communiceer ik, via automatisch schrift, door- en terug aan jou. Ik schrijf (typ) de reading uit in een document en jij ontvangt een uitgebreid verslag wat je terug kunt lezen. De energie van de reading die vrijkomt is ook door jouw te voelen wanneer ik op afstand werk. Je ontvangt de reading met heel je hart. Je hoeft je puur en enkel alleen open te stellen. Een Engelen Reading heeft een uitwerking op alle lagen van jezelf en landt nadat je deze hebt ontvangen vanzelf nog verder in je systeem.

 

Wat brengt een Engelen Reading precies?

Een Engelen Reading brengt een stukje bewustwording, heling en groei op jouw pad vooruit. Je voelt je gesteund in de antwoorden en inzichten op je pad om weer verder vooruit te gaan. De energie van de reading neem je mee in de maanden die volgen, waarin er vanzelf nog meer puzzelstukjes op zijn plaats zullen vallen. Een Engelen Reading nodigt jouw uit; in contact met jezelf en jouw eigen vrije wil; jouw pad verder te volgen.

Meditatie/Visualisatie

Ook kun je als Consult een Meditatie/Visualisatie boeken. Deze geef ik in wel op locatie in mijn Praktijk. Hierbij maak je contact met jouw Beschermengel en ga je samen met je Beschermengel op reis om hobbels die jouw in de weg staan te trotseren, te vertrouwen op de Beschermengel en Gids die jouw leidt, en teven ontvang je Healing op jouw Heldere Kanalen waar de Aartsengelen samen met hun verfijnde Kristallen werk voor jouw doen. Het mooie is dat je een geschenk ontvangt, waar je aan herinnert blijft in de maanden die volgen. Je lijnt uit met boven en wanneer je deze energie kunt gronden, voelt het voor jouw veel gemakkelijker de hulp en begeleiding van boven in pure en zuivere vorm aan te pakken.