Inner-Zelf - in contact met je Ware Zelf

Incarneren van de Ziel

In wezen zijn wij heel. Wij zijn puur en zuiver. Wij zijn een bron van onvoorwaardelijke liefde en komen ter wereld om ons aardse bestaan vorm te geven.

 

Vanuit het verlangen onszelf te ontwikkelen als ziel komen wij naar de aarde. We zoeken boven onze ouders uit, het gezin, de situatie, en alles wat resoneert met hetgeen wij willen leren. We nemen ons eigen rugzakje mee en sluiten aan op het energetische veld van onszelf, en onze beide ouders.

 

Onze beide ouders dragen allebei hun eigen basis en geschiedenis met zich mee. Het veld van de voorouderlijke lijn. Ook ons fysieke lichaam draagt een geschiedenis met zich mee. Het leven is een reis en deze reis begint al ver voor onze geboorte. 

 

Levensopdracht

Je lichaam en geest krijgen vorm in overeenstemming met je levensopdracht. Je hebt je kwaliteiten, maar ook je beperkingen, welke je nodig hebt voor jouw gekozen levensopdracht. Je lichaam is perfect in zijn imperfectie, ook als dat op aarde soms niet zo voor jou voelt. Door contact te maken met de diepere lagen van jezelf, kun je de boodschap die hierbij past ervaren. In verbinding met jezelf ben je in verbinding met jouw levensplan en zul jij je weg op aarde vinden.

 

Wanneer je wordt geboren verdwijnt alles vaak achter de sluier van vergetelheid, maar op onbewust niveau zijn we ten allen tijden aangesloten op de bron van alle wijsheid en kennis die we bij ons dragen. Via deze bron hebben we toegang tot ons levensplan. Soms voelen we ons van tijd tot tijd afgesneden van onszelf, van onze roeping, en gaan we opnieuw opzoek naar wie wij zijn en naar onze levensopdracht hier op aarde.

 

Je vindt herkenning als je handelt vanuit het contact met jezelf, je hart, je intuïtie en als je luistert naar je innerlijke stem. Je weet het en je voelt het wanneer je goed zit en meegaat op de flow van het leven; jouw leven. Hierbij kun je de hulp van jouw gids(en) gebruiken en deze raadplegen. Ieder heeft zijn eigen gids mee naar de aarde, die ons ten allen tijden bijstaat en in welke omstandigheden ook; van je houdt.

Levenslessen en levensjaren

In onze levensjaren vormen we onszelf en worden we gevormd. Alles wat je meemaakt heeft daar invloed op. Onze omgeving, het milieu waarin we opgroeien, gebeurtenissen die we meemaken, leer- en levenslessen die we meenemen wanneer we naar de aarde komen, hoe we daarmee omgaan, en noem maar op. Alles wat zich in onze binnen- en buitenwereld afspeelt heeft invloed en zijn uitwerking op ons energiesysteem, ons welzijn, onze innerlijke bron, de verbinding met onszelf en de verbinding met de liefdevolle mensen om ons heen. 

 

De weg die je kiest als ziel en de weg die je daarbij aflegt, is zeker niet altijd de gemakkelijkste weg. Je hebt immers je lessen te leren en deze in te zien, zodat je kunt groeien in bewustzijn. Ga je de voorgenomen- en aangeboden lessen op je pad niet aan, dan zullen deze keer op keer terugkomen tot je ze wel aanpakt en inziet. Vaak komen de lessen dan nog duidelijker en heftiger op je pad, zodat je er op een gegeven moment niet meer omheen kunt om zodoende het contact met je innerlijke zelf te herstellen en de voorgenomen lessen alsnog aan te gaan. Hoe en wanneer je dit doet is jouw vrije keuze; je hebt altijd je eigen vrije wil.

  

Elk kind, elke ouder, elke broer/zus, vriend/vriendin, collega, wie dan ook, neemt evenals jijzelf zijn/haar eigen levenslessen mee naar de aarde. Ieder is uniek, en tevens zijn we allen 1. Als je hier bewust mee omgaat, zul je zien en ervaren dat je van elk contact en elke gebeurtenis iets kunt leren. Als ouder zijnde kun je, als je bewust leeft en omgaat met hetgeen jouw kind weerspiegeld, leren wat hij/zijn komt brengen binnen het gezin en jezelf tevens gewaarworden waar jouw groeipunten- en ontwikkelmogelijkheden liggen.

Ons Doel op Aarde

Ons doel op aarde is; onze leerlessen te leren, te groeien in wie wij zijn, onszelf te ontwikkelen door de vele levens heen, liefde te ervaren tot in het diepste wezen van ons werkelijke zijn, en deze liefde ook werkelijk en vrij te laten stromen, de verbinding te ervaren die oneindig is, ons innerlijk licht te laten stralen tot we 1 zijn met het groter geheel.

Wie ben jij? Hoe leef jij?

Het kan zijn dat je in de loop van de jaren van jouw eigen pad bent afgewend, dat je jezelf hebt aangepast om ergens bij te horen, dat je teveel rekening hebt gehouden met anderen en je eigen wensen en behoeften naar de achtergrond hebt geschoven, of dat je 'gewoon' klaar bent met bepaalde zaken die jouw hinderen je ware zelf te zijn. Maar je kunt vooruit!

 

Dus neem de stap vooruit. Kom in contact met jouw Ware Zelf. Luister naar je innerlijke stem en luister naar wat je hart en ziel jou ingeven en te vertellen hebben. Kom terug naar de Kern van je Ware Zelf! 

Onderbewustzijn

Wat je in jezelf en in je onderbewustzijn hebt opgeslagen kun je niet 1 - 2 - 3 veranderen. Dit heeft de nodige tijd, ruimte, aandacht en liefde nodig. Tijd en liefde heelt oude wonden en draagt bij aan de verwerking en het plaatsen van ervaringen die je hebt opgedaan in je leven.

 

Ontdoe jezelf van oude ballast, wees klaar met terugkomende patronen, beperkende gedachten en overtuigingen, aangeleerde waarden en normen; waarvan je dacht ze goed voor je waren, maar waarvan je van binnen voelt dat ze eigenlijk niet bij jouw passen. Kom (opnieuw) thuis bij zelf! 

 

 

Leef en beleef jouw unieke levenspad

Energie systeem

Wees jezelf bewust van jouw energiesysteem. Alles wat je meemaakt ligt in je onderbewustzijn opgeslagen. Hoe vroeg jouw leven reeds begint. Laat je hart en ziel spreken, en laat vitale levensenergie vrij in je lichaam stromen.

 

Kom in balans! Wees jezelf bewust van jouw innerlijke (leer)processen.

 

Heel jezelf & Heel je leven

 

Heel zijn, 1 zijn, compleet zijn, en daarbij Uniek zijn

 Heel Zijn, 1 Zijn, Compleet Zijn

& daarbij Uniek zijn

  

Alles is Energie. Jij bent Energie. Wij zijn Energie.

Alles is onderling met elkaar verbonden,

We zijn allen 1.

 

Laat je Hart en Ziel spreken

Kom in contact met wat jouw Ware Zelf!

 

Geef Liefde, Ontvang Liefde, Deel in Liefde