Inner-Zelf - in contact met je Ware Zelf

Energiesysteem

In wezen zijn wij heel. Wij zijn puur en zuiver. Wij zijn een bron van onvoorwaardelijke liefde en komen ter wereld om ons aardse bestaan vorm te geven. 

 

In onze levensjaren vormen we onszelf en worden we gevormd. Alles wat je meemaakt heeft daar invloed op. Onze omgeving, het milieu waarin we opgroeien, gebeurtenissen die we meemaken, leer- en levenslessen die we meenemen wanneer we naar de aarde komen, hoe we daarmee omgaan, en noem maar op.

 

Alles wat zich in onze binnen- en buitenwereld afspeelt heeft invloed en zijn uitwerking op ons energiesysteem, ons welzijn, onze innerlijke bron, de verbinding met onszelf en de verbinding met de liefdevolle mensen om ons heen. 

Wie ben jij? Hoe leef jij?

Het kan zijn dat je in de loop van de jaren van jouw eigen pad bent afgewend, dat je jezelf hebt aangepast om ergens bij te horen, dat je teveel rekening hebt gehouden met anderen en je eigen wensen en behoeften naar de achtergrond hebt geschoven, of dat je 'gewoon' klaar bent met bepaalde zaken die jouw hinderen je ware zelf te zijn.

 

Neem de stap vooruit. Kom in contact met jouw Ware Zelf. Luister naar je innerlijke stem en luister naar wat je hart en ziel jou te vertellen hebben. Kom terug naar de Kern van je Ware Zelf! 

 

Leef en beleef jouw unieke levenspad

Onderbewustzijn

Wat je in jezelf en in je onderbewustzijn hebt opgeslagen kun je niet 1 - 2 - 3 veranderen en loslaten. Dit heeft de nodige tijd, ruimte, aandacht en liefde nodig. Tijd en liefde heelt oude wonden en draagt bij aan de verwerking en het plaatsen van ervaringen die je hebt opgedaan. 

 

Ontdoe jezelf van oude ballast, wees klaar met vastgezette patronen, beperkende gedachten en overtuigingen, aangeleerde waarden en normen; waarvan je dacht ze goed voor je waren, maar waarvan je van binnen voelt dat ze eigenlijk niet bij jouw passen. Kom (opnieuw) thuis bij zelf!

 

Wie ben jij? Wat doe jij?

Hoe handel-

& leef jij?

Heelheid

Wees jezelf bewust van jouw energiesysteem. Alles wat je meemaakt ligt in je onderbewustzijn opgeslagen. Hoe vroeg jouw leven reeds begint. Laat je hart en ziel spreken, en laat vitale levensenergie vrij in je lichaam stromen.

 

Kom in balans! Wees jezelf bewust van jouw innerlijke processen.

 

Heel jezelf! 

 Heel Zijn, 1 Zijn, Compleet Zijn

& daarbij Uniek zijn

  

Alles is Energie. Jij bent Energie. Wij zijn Energie.

Alles is onderling met elkaar verbonden,

We zijn immers allen 1.

 

  

Laat je Hart en Ziel spreken

& kom in contact met jouw Ware Zelf

 

Geef Liefde, Ontvang Liefde, Deel in Liefde