Innerlijk Kindwerk

Innerlijk Kind

Je Innerlijk Kind is dat deel van jezelf wat je in je meedraagt. Het kind dat jij ooit was, het kind zoals het zich voordeed en het kind welke je diep van binnen bent. Het blijde, onbevangen, spelende en vreugdevolle kind, welke een bron van vitaliteit en kracht geeft, maar ook het bange, gekwetste, teleurgestelde en onzekere kind, welke ons belemmerd in het dagelijks leven.

Lees gauw verder

Door middel van Innerlijk Kindwerk kunnen we terug naar de kern van een bepaald probleem. We volgen de taal van je lichaam en komen uit bij dat stukje van jezelf wat aandacht nodig heeft. Met behulp van de Biotensor kan ik testen of jij hinder hebt van bepaalde oerangsten, beperkende overtuigingen, emoties die verwerkt mogen worden en welke onvervulde basisbehoeften aandacht vragen. Hier gaan we uitgebreid mee aan de slag.

 

Innerlijk Kindwerk werkt bevrijdend en zet je in je eigen kracht. Je zult jezelf weer 1 voelen met wie je diep van binnen bent. Je zult “oja”- momenten tegenkomen; zoals nu snap ik ....  & waarom.... & .... hoe dit werkt .... en zijn uitwerking heeft etc. Innerlijk Kindwerk zorgt voor bewustwording, heling, persoonlijke- en spirituele groei.

 

Je haalt delen van jezelf terug die zijn blijven hangen in de tijd of in een bepaalde situatie, je maakt opnieuw contact met het kind in jezelf en geeft vorm en gehoor aan jouw verlangen. Je komt in een een diepere staat van zijn. Innerlijk Kindwerk is een hele mooie stap om weer 1 te worden met jezelf en je weg vanuit liefde en vertrouwen te vervolgen.

 

Een sessie Innerlijk Kindwerk werkt ook door binnen de familie/generatielijn. Wanneer je bepaalde oerangsten, beperkende overtuigingen hebt overgenomen en/of van iemand anders bij je draagt gaan we hier op dieper niveau mee aan de slag. Dit hoef je niet met je hoofd te begrijpen, maar zal zich openbaren bij een sessie Innerlijk Kindwerk. Alles antwoorden liggen in onszelf en in ons onderbewuste opgeslagen.

Duur sessie

Een sessie Innerlijk Kindwerk duurt gemiddeld 1 1/2 uur. Na het consult is het fijn om jezelf de nodige rust en ruimte te gunnen om alles verder op zijn plek te laten vallen. Doe het wat rustiger aan.

 

Ben je toe aan een vervolg afspraak, dan voel je dit zelf heel duidelijk aan. We kunnen op dat moment kijken wat jij nog nodig hebt en waar jij behoefte aan hebt. Een Healing of Reading, opstelling met poppetjes, of opvolgende sessie, sluit hier vaak heel mooi op aan.

 

Voor meer informatie mail: info@inner-zelf.nl of bel: 06-4198 5678.

 

 

Elke dag is weer een nieuwe dag om een keuze te maken.

Wie weet tot ziens in mijn praktijk! 

 

Laat je Innerlijk kind weer stralen!