Coaching en zwangerschap

Under construction

Ook als je besluit zelf nieuw leven te willen geven, zwanger wilt worden, of misschien reeds zwanger bent, kom je de diepere lagen van jezelf tegen die om heling vragen. Jouw aanstaande kindje opent je hart voor de liefde in jezelf en het wonder van het leven.

 

Dit zijn mooie gebeurtenissen en fijne gevoelens, maar ook kom je eigen kindertijd tegen en de opvoeding zoals jij deze hebt meegekregen. Geef alles een juist plekje en verwerk wat naar boven komt en verwerkt wil worden, zodat je vanuit liefde en vertrouwen, vanuit je eigen pure kern en innerlijke kracht, in contact kunt zijn met je aanstaande kindje en het een liefdevol welkom kunt geven.

 

Jouw aanstaande kindje, een zoon of dochter binnen het gezin, je partner, de mensen om je heen, de buitenwereld, spiegelen deze tijd extra wat er op onbewust niveau bij jouw speelt. Geef hier oprechte aandacht aan.

 

Wees jezelf bewust van jouw creërende vrouwenlichaam, gevoelens en emoties die komen en gaan, de hormonale veranderingen en alles wat er langs mag komen. Wees lief voor jezelf en luister naar wat je gevoel je ingeeft, dit allemaal voor het welzijn van jezelf en je aankomend kindje.

 

Bewust zwanger - in contact met lichaam, geest en ziel - 

 

Klik hier voor informatie over Reiki tijdens de zwangerschap.

Klik hier voor een AromaTouch Massage tijdens de zwangerschap.