Coaching Kinderen

Meer informatie over Coaching voor Kinderen op deze pagina wordt aangewerkt, vraag alvast meer informatie op per e-mail: info@inner-zelf.nl

Start

Ik begin altijd met het uitdiepen van jullie hulpvraag. Hiervoor heb ik een aantal vragen, welke ik met jouw als ouder doorneem en waarbij ik kijk naar de achtergrond en jullie verhaallijn. 

 

Aansluitend kijk en voel ik of ik de Biotensor zal gebruiken om op de verschillende lagen te testen wat er speelt en hoe we aan de slag kunnen gaan. Dit vat ik samen en koppel ik terug met advies wat de de best passende werkwijze is.

  

In de meeste gevallen starten we met een Reiki behandeling of energetische Healing als ingang. Zeker bij kinderen tot een jaar op 7/8 jaar. Zo kan ik voelen hoe het energiesysteem is, waar onbalans is en doorgang nodig is, om zo het zelfhelend vermogen opgang te brengen en op zielelagen jouw zoon/dochter de nodige ondersteuning te geven.

Waarom Reiki of een Energetische Healing als ingang?

Voordeel

De drempel voor het kind zelf is laag, hij/zij hoeft immers niet te praten en enkel alleen te zitten of te liggen net waar hij/zij zichzelf het prettigst bij voelt. Er zijn edelstenen in mijn praktijk aanwezig welke ondersteunend werken en er liggen een aantal edelstenen klaar op de behandeltafel: je zoon of dochter mag vooraf een steen uitkiezen welke hij/zijn bij zich mag houden tijdens behandeling. Als ouder zijnde ben je bij dit consult in dezelfde ruimte aanwezig en zit je in je eigen energie aan de rand van de praktijkruimte. 

 

Extra voordeel:

Mijn kracht is het werken op zielsniveau en op de diepere ziele lagen, wat bij deze behandeling heel natuurlijk gaat. 

Als ouder zijnde ontvang je na het consult een verslag van wat er heeft plaatsgevonden. De energie die ik waarneem wordt als het ware vertaald in een verslag, zodat je dit zelf naderhand kunt teruglezen.

Hoe verder?

Aansluitend kijken we samen wat het beste past. Dit is per kind en per hulpvraag verschillend, waardoor ik dit na de Intake en het eerste consult het beste inschatten kan.

 

Mogelijkheden zijn: een opvolgende Reiki of energetische Healing behandeling om het energiesysteem verder in balans te brengen, een spelenderwijze opvolging met speltherapie of tekenen, meditatie/visualisatie, opstelling met poppetjes, chakra beleving, of anders, om zo de nodige doorgang te geven. Alles afgestemd en passend bij de innerlijke behoeften van het kind. 

 

Ook kan blijken dat jij als ouder wordt uitgedaagd met jezelf aan de slag te gaan, dan zullen we dit samen bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Mocht je hier op dit moment al meer van willen weten? 

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie: info@inner-zelf.nl of bel: 06-41 98 5678.

 

Ik kijk ernaar uit samen aan de slag te gaan!