Coaching Kinderen

Meer informatie over Coaching voor Kinderen op deze pagina wordt aangewerkt, wellicht ook met het geven van voorbeelden en te behalen resultaten.

Start

Ik begin altijd met het uitdiepen van jullie hulpvraag.

Hiervoor heb ik een aantal vragen, welke ik met jouw als ouder doorneem en waarbij ik kijk naar de achtergrond en jullie verhaallijn. 

 

 

Aansluitend kijk en voel ik of ik de Biotensor zal gebruiken om op de verschillende lagen te testen wat er speelt en hoe we aan de slag kunnen gaan. Dit vat ik samen en koppel ik terug met advies wat de de best passende werkwijze is.

 

 

In de meeste gevallen starten we met een Reiki behandeling of energetische Healing als ingang. Zeker bij kinderen tot een jaar op 7/8 jaar. Zo kan ik voelen hoe het energiesysteem is, waar onbalans is en doorgang nodig is, om zo het zelfhelend vermogen opgang te brengen en op zielslagen jouw zoon/dochter de nodige ondersteuning te geven.

Waarom Reiki of een Energetische Healing als ingang?

 

Voordeel

De drempel voor het kind zelf is laag, hij/zij hoeft immers niet te praten en enkel alleen te zitten of te liggen, net waar hij/zij zichzelf het prettigst bij voelt. Er zijn edelstenen die ons ondersteunen en waar ook een steen van uitgekozen mag worden tijdens te behandeling. Als ouder zijnde ben je bij dit consult in dezelfde ruimte aanwezig en zit je in je eigen energie aan de rand van de praktijkruimte. 

 

Extra voordeel:

Mijn kracht is het werken op zielsniveau en op de ziele lagen, wat bij deze twee behandelingen heel natuurlijk gaat. 

Als ouder zijnde ontvang je na het consult op vrijwel dezelfde dag, of avond een verslag van wat er heeft plaatsgevonden. Als het ware wordt de energie van jouw zoon/dochter gelezen en vertaald, om zo de nodige doorgang te geven.

 

Hoe verder?

Aansluitend kijken we wat, per kind, het beste past:

Nog een opvolgende Reiki of energetische Healing behandeling om het energiesysteem verder in balans te brengen, een spelenderwijze opvolging met tekenen, meditatie/visualisatie, opstelling met poppetjes, chakra beleving, of anders, om de nodige doorgang te geven. Alles aansluitend wat per individu het beste past en aansluit bij de innerlijke behoefte van het kind. 

 

Tevens kan ook blijken dat jij als ouder wordt uitgedaagd ook aan de slag te gaan, dan zullen we dit samen bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Voor het maken van een afspraak neem ik ruim de tijd, mocht je liever telefonisch of per mail informatie willen uitwisselen dan kan dat ook. Informeer naar de mogelijkheden.