Intake gesprek (uitgebreid)

Intakegesprek

Om jouw hulpvraag in kaart te brengen en samen aan de slag te gaan, biedt ik uitgebreid intake gesprek aan.

Een uitgebreid intake gesprek wordt ingezet bij: ouder/kind werk en coaching op maat. Zo weet je vooraf goed waar je aan toe bent, maken we nader kennis met elkaar en wordt het behandelplan inzichtelijk. 

Ouder/kind coaching

Bij ouder/kind werk kom je als ouder zijnde eerst zelf naar mijn praktijk. Het is fijn wanneer we vooraf alles inzake de hulpvraag goed doorspreken, zodat we dit op het consult zelf niet hoeven doen. Natuurlijk zorg ik op de afspraak die volgt voor een fijn ontvangst en leg ik nog een keer goed uit wat ik ga doen voor ik werkelijk met de behandeling start. Het kan zijn dat ik jouw akkoord vraag de hulpvraag op afstand verder uit te testen met de Biotensor, zodat de onderliggende energie en informatie op dieper niveau helder wordt. We bespreken hetgeen van belang is samen na en gaan gericht aan de slag. 

 

Wanneer we het kind zelf aan de slag gaan, start ik vrijwel altijd met een Reiki behandeling / Energetische Healing. Zo kan ik voelen wat er speelt en waar doorgang nodig is. Als ouder zijnde ontvang je hiervan een uitgebreid verslag. Aansluitend kijken we welke stap we kunnen maken; spelenderwijs verder aan de slag met Coaching zoals besproken in de Intake of aansluitend nog een Reiki behandeling.

 

Als ouder zijnde ge je ook met je eigen stukken aan de slag.

Coaching op maat

Kom je voor Coaching op maat dan is het eveneens fijn dat we vooraf een aantal belangrijke zaken in kaart hebben gebracht, zodat we daarna direct aan de slag kunnen gaan. Bij Coaching op maat kan er voor gekozen worden direct aansluitend de Intake samen aan de slag te gaan. 

 

Coaching op maat bestaat uit: vooraf een uitgebreid intake gesprek om jouw hulpvraag inzichtelijk te maken.

Aansluitend gaan we aan de slag met, o.a. inzicht sessies, oefeningen m.b.t. lichaamsbewustzijn, een Healing of een Reading op maat, Innerlijk Kindwerk sessies wanneer jij hier klaar voor bent. 

 

Bij een inzicht sessie maak ik gebruik van het opstellen van poppetjes of werken we met "vloerdelen". Er zijn meerdere mogelijkheden om samen aan de slag te gaan. Hierover zal ik je vooraf de nodige uitleg geven.

Hoe gaat een intake gesprek in zijn werk?

We bespreken uitgebreid jouw/jullie hulpvraag en we kijken naar belangrijke processen en aspecten in jouw leven.

Bij ouder/kind werk kijken we ook terug naar de belangrijke aspecten en gebeurtenissen m.b.t. je zwangerschap. Gebeurtenissen in de opgroeiende jaren van het kind, jullie samen en jullie als gezin zijnde en deze werk ik uit.

 

Wanneer nodig test ik met de Biotensor uit wat er onder de oppervlakte speelt en als eerste aandacht nodig heeft. Er volgt een behandelplan met de nodige uitleg.

Vergoeding

De vergoeding voor een uitgebreid intake gesprek exclusief behandeling is € 45,00 - 55,00. Bij het aangaan van het eerste consult wordt € 10,00 in mindering gebracht. Wanneer we aansluitend het Intake gesprek aan de slag gaan (Coaching op maat) ontvang je direct een leuke korting.

 

Wandel de weg van jouw ziel

Geef jezelf de ruimte en luister naar je kern van je ware zelf

 

Heb je intresse? Of zou je meer willen weten over ouder/kind werk of coaching op maat?

Bel: 06-4198 5678, stuur een email: info@inner-zelf.nl of neem contact op via het contactformulier.